Poštovani bugovci, stavio sam si ios4, te napravio jailreak.. da ga isprobam i sada žalim jer imam iPhone 3g 8 gb...kako da vratim svoj iphone na software 3.1.3 ?????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Poštovani bugovci, stavio sam si ios4, te napravio jailreak.. da ga isprobam i sada žalim jer imam iPhone 3g 8 gb...kako da vratim svoj iphone na software 3.1.3 ?????
Zašto žališ? Što ne valja?
Pozdrav, možeš si skinuti 3.1.3 firmware i ubaciti ga preko RESTORE-a na iTunesu! Skini si 3.1.3, spoji iPhone i sinkroniziraj ga s iTunes-om, nakon toga kod gumba RESTORE drži shift tipku i klikni na RESTORE, nakon toga ce ti se otvoriti da odabereš Firmware, odaberi 3.1.3 koji si skinuo i restoraj!
ma neću se prebacivat,,žao mi je samo što mi malo štopa iako sam isključio multitasking, a opet ima ponu toga što mi se sviđa, puno,puno....imate možda rješenja za štopanje?
ma neću se prebacivat,,žao mi je samo što mi malo štopa iako sam isključio multitasking, a opet ima ponu toga što mi se sviđa, puno,puno....imate možda rješenja za štopanje?
Nebi znao, mogu ti predložiti jedino da si odabereš programe koje želiš imati pa restore-as i ponovo stavis iste programe, jer primjerice uzmi 2 kompa iste konfiguracije za primjer. Na prvi komp instaliraj 500 programa i obriši 495, a na drugi komp instaliraj samo 5 programa. I normalno da ce ovaj drugi raditi puno brže bez obzira što imaju iste programe i isti broj. Kažem samo za primjer, pa bi ti preporučio restore i da prebacis te iste podatke ponovno ako ti se da zafrkavati
Jel imaš možda winterboard instaliran? Meni je štekalo kao ludo kad je bio instaliran, ja ga obrisao i sad klizi lijepo
Ma imam to instalirano (to je za teme?)
Meni nesteka sa winterboardom mada sam ja vratio na 3.1.3 jel multitasking nije podrzan to jest kad ga ukljucis i kad ukljucis wallpaper mob steka kao lud! 3.1.3 sa backgrounderom radi odlicno!