IPhone 3G 8GB os 3.1.3

poruka: 8
|
čitano: 2.930
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
IPhone 3G 8GB os 3.1.3

Poštovani bugovci, stavio sam si ios4, te napravio jailreak.. da ga isprobam i sada žalim jer imam iPhone 3g 8 gb...kako da vratim svoj iphone na software 3.1.3 ?????

*_helper_* skype: dinko_pavelic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: IPhone 3G 8GB os 3.1.3
DinPa_KoVel kaže...

Poštovani bugovci, stavio sam si ios4, te napravio jailreak.. da ga isprobam i sada žalim jer imam iPhone 3g 8 gb...kako da vratim svoj iphone na software 3.1.3 ?????

Zašto žališ? Što ne valja?

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
DinPa_KoVel kaže...

Pozdrav, možeš si skinuti 3.1.3 firmware i ubaciti ga preko RESTORE-a na iTunesu! Skini si 3.1.3, spoji iPhone i sinkroniziraj ga s iTunes-om, nakon toga kod gumba RESTORE drži shift tipku i klikni na RESTORE, nakon toga ce ti se otvoriti da odabereš Firmware, odaberi 3.1.3 koji si skinuo i restoraj!
16 godina
neaktivan
IPhone 3G 8GB os 3.1.3

ma neću se prebacivat,,žao mi je samo što mi malo štopa iako sam isključio multitasking, a opet ima ponu toga što mi se sviđa, puno,puno....imate možda rješenja za štopanje?

*_helper_* skype: dinko_pavelic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DinPa_KoVel kaže...

ma neću se prebacivat,,žao mi je samo što mi malo štopa iako sam isključio multitasking, a opet ima ponu toga što mi se sviđa, puno,puno....imate možda rješenja za štopanje?

Nebi znao, mogu ti predložiti jedino da si odabereš programe koje želiš imati pa restore-as i ponovo stavis iste programe, jer primjerice uzmi 2 kompa iste konfiguracije za primjer. Na prvi komp instaliraj 500 programa i obriši 495, a na drugi komp instaliraj samo 5 programa. I normalno da ce ovaj drugi raditi puno brže bez obzira što imaju iste programe i isti broj. Kažem samo za primjer, pa bi ti preporučio restore i da prebacis te iste podatke ponovno ako ti se da zafrkavati

15 godina
protjeran
DinPa_KoVel kaže...

Jel imaš možda winterboard instaliran? Meni je štekalo kao ludo kad je bio instaliran, ja ga obrisao i sad klizi lijepo

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
IPhone 3G 8GB os 3.1.3

Ma imam to instalirano (to je za teme?)

Živi svaki dan kao da ti je zadnji !! Komjuteri su budućnost svijeta...-.-'
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni nesteka sa winterboardom mada sam ja vratio na 3.1.3 jel multitasking nije podrzan to jest kad ga ukljucis i kad ukljucis wallpaper mob steka kao lud! 3.1.3 sa backgrounderom radi odlicno!

My Life Is A Very Serious Game...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice