Igranje PSX igara na androidu

poruka: 6
|
čitano: 3.138
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Eto ljudi otvorio sam ovu temu kako bi nas se sto vise ukljucilo i podjelilo iskustva s igranjem PlayStation igara na vasim androisima.

Kao prvo s marketa se skine aplikacija psx4droid, zatim skinete BIOS i oba dva file-a(psx4droid je aplikacija, a biof file)kopirate na root memori kartice.

To je sve u svemu najlaksi dio posla, nego bi htio ds izmjenimo iskustva sto se tice samih romova za psx.

Ja sam skinuo desetak romova i od svih njih je radila samo jedna igra. Sad cu navesti stranice gdje se mogu skinuti romovi, a ako vi znate za jos neke,

slobodno napisite. I da, npr. na jednoj stranici skinem npr. rom NFS SHIFT  i igra mi radi, dok na drugoj stranici skinem potpuno isti rom, tj. igru, ali ta

mi ne radi. Pa kad budete pisali koje igre rade, napisite i gdje ste ih skinuli.

Trenutno znam za dvije stranice, a to su; RomHustler i CoolRom.

To bi bilo to ukratko, pa ekipa navalite!!!

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Igranje PSX igara na androidu

imas na emuparadise,i dal  dal bi mogel huawei sonic (u8650) vrtit ps1 i gba

14 godina
protjeran

Ne kuzim te tocno, al mislim da svaki mob mora imati bar 1 Ghz procesor da bi vrtio takve programe tj. igre.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

aha ^^ uglavnom moj buraz ti koristi emulator Fpse i emulator je legenda 

16 godina
Znam barem 10-15 siteova na kojima mozes skidati romove/iso-e za sve konzole. Samo ne znam napamet, strpi se, kada dodem doma javim ti
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
14 godina
protjeran
lovac82 kaže...
Znam barem 10-15 siteova na kojima mozes skidati romove/iso-e za sve konzole. Samo ne znam napamet, strpi se, kada dodem doma javim ti

Ajd molim te kad uhvatis vremena mi napisi stranice gde da skidam romove, makar bi ti bio zahvalniji da mi napises koji romovi rade, jer mi radi 5% romova od stranica Hustler rom i Coolrom.

Hvala!!!

daniel
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice