Huawei Y300

poruka: 1.538
|
čitano: 511.449
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Huawei Y300

Nakon malo kopanja i poziva sluzbi za korisnike tmobile-a oni kazu da se ne moze otkljucati ukoliko nije prosla godina dana od kupnnje simpa paketa (vjerovatno je moguce zbog hacoma ali se ocito prave blesavi, tj. opreater sigurno nije upucen u ovu proceduru). Ukoliko se mob. otkljuca gubi se garancija, ukoliko se napravi nesluzbeni update gubi se garancija.

Ovo su inf. iz sluzbe za korisnike T-mobile.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Huawei Y300

Walkman od Bonbona (tj. T_mobilea) mi je bio rootan, otključan te je servis bez problema prihvatio uređaj i servisirao ga. To moraju reći kao što ti prodavač u Tele2 kaže da mobitel dolazi zaključan na sve mreže a kupovinom vidiš da je otključan.

Kada si čuo da su ikome odbili servisirati mob jer mu je otključan?

Prvih par dana kada vidiš da se mob ne resetira, da baterija traje dobro, kamera i slično (ne treba servis) kupi imei kod i otključaj ga.

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
11 godina
neaktivan
Huawei Y300

tako nesto cu vjerovatno i napraviti. Javim kako je sve proslo

0 0 hvala 0
17 godina

I vi koji ste kupili, ste uspjeli vidjeti kakva je kamera, baterija...

Volio bi vidjeti slike ulice, prirode i sličnih krajolika kakvi su s ovom kamerom.

15 godina
neaktivan
Huawei Y300

LG prodan i dolazim u napast da kupim ovog hajvana.... Ali me malo brine ovih 88 MB RAM-a slobodno, naime, toliko mi bilo i na LG-u L7 slobodno i to ga je abnormalno gusilo, surfam u web pregledniku, slusam mjuzu i za 20tak minuta napunim RAM i pukne poweramp s mjuzom se srusi... Ukratko, multitasking je bio nemoguc, kako je sa hajvanom???? Ako nema tog problema, kupujem ga, molim Vas recite mi iskreno, ne zelim opet bacat lovu ko na LG...

[LG L7 P700] [Android 4.1.2 Jelly Bean]

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ag008 slikacu ja ujutro pa cu postaviti

Djdino--- .ne brini za ram sve fercera, tucemo igrice na mjemu, surfamo. Nemas frku.

Meni je ok.
huawei y300
17 godina

Za ram se nemoj brinuti, costum romovi su još u alpha fazi a mobitel polako dolazi na sva tržišta.

Tako je sada velika reklama u Britaniji gdje košta 60 funti za bonove, ima ga i puno talijana a dolazi i na njemačko tržište.

Upravo zbog puno korisnika, dobiti ćemo prilagođene softvere, koji će koristiti puno manje resursa od ovog huawei stock sučelja.

Mene najviše muči "loša" kamera i to što video nije u 720p

Inače zanimljivi je podatak da s istim hardverom (osim većim ekranom ali istom rezolucijom) postoji model G510 koji ima isti procesor i istu grafiku, ali se na njemu vrti procesor na 1,2ghz te ima 720p video a ovdje na 1ghz i 4:3 video u 480p.

To vjerojatno znači da će se moći bez problema povisti frekvencija na 1,2ghz ali uz veću potrošnju baterije, model je potpuno nov pa moramo sačekati romove.

13 godina
Ag008 kaže...

Za ram se nemoj brinuti, costum romovi su još u alpha fazi a mobitel polako dolazi na sva tržišta.

Tako je sada velika reklama u Britaniji gdje košta 60 funti za bonove, ima ga i puno talijana a dolazi i na njemačko tržište.

Upravo zbog puno korisnika, dobiti ćemo prilagođene softvere, koji će koristiti puno manje resursa od ovog huawei stock sučelja.

Inače zanimljivi je podatak da s istim hardverom (osim većim ekranom ali istom rezolucijom) postoji model G510 koji ima isti procesor i istu grafiku, ali se na njemu vrti procesor na 1,2ghz te ima 720p video a ovdje na 1ghz i 4:3 video u 480p.

To vjerojatno znači da će se moći bez problema povisti frekvencija na 1,2ghz ali uz veću potrošnju baterije, model je potpuno nov pa moramo sačekati romove.

G510 ima Cortex-A9 procesor, dok Y300 ima Cortex-A5.

14 godina
neaktivan
Huawei Y300

Imam huawei ascend g300 koji me dost solidno sluzi, tona romova, dal se isplati prijelaz na y300, inace sve manje vise iste specifikacije osim dualcore proca?

edit; moze neka rezencija forumasa ovog primjerka? :) 

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.6.2013 23:31 (markanzyxel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
markanzyxel kaže...

Imam huawei ascend g300 koji me dost solidno sluzi, tona romova, dal se isplati prijelaz na y300, inace sve manje vise iste specifikacije osim dualcore proca?

Mislim da ti se ne isplati.

Twitter: @191x7
12 godina
Ag008 kaže...

Kamera je odlicna a video iz 480p skroz solidno snima, snimio sam preko 3h materijala i zaista sam odusevljen i cca 400 fotografija, od kojih je pola sa blicem.

markanzyxel kaže...

Imam huawei ascend g300 koji me dost solidno sluzi, tona romova, dal se isplati prijelaz na y300

Apsolutno se ne isplati. Jedino ako mozes da doplatis nesto sitno, mada i to je diskutabilno... 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
neaktivan
Huawei Y300

jel huawei moze vrtit hd filmove?

dvoumin se izmedju huawei y300 xperia miro xperia j i zte blade 3... pomozite.... sto je bolji izbor? hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 11:54 (djdino0402).

0 0 hvala 0
16 godina
djdino0402 kaže...

Vjerujem da može po specifikacijama. Teoretski i više od 1080p.

Twitter: @191x7
13 godina
djdino0402 kaže...

dvoumin se izmedju huawei y300 xperia miro xperia j i zte blade 3... pomozite.... sto je bolji izbor? hvala

Od ova 4 uređaja Huawei je definitivno najbolji izbor.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
16 godina
neaktivan
Huawei Y300

mah, meni isto jedino sta nije bas dobro jeste kamera, kada citas cini se fenomenalna ali u praksi mi je, hmmm, dobro se treba namucit da se uslika "cista" slika, kada uspijes onda je fenomenalna ali nije bas lako...

vjerujem da tu postoji ogromna mogucnost napretka pa tako kroz update softwera ili kada krene masovna "proizvodnja" custom romova... :D

zivili ! ;)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mfire kaže...

mah, meni isto jedino sta nije bas dobro jeste kamera, kada citas cini se fenomenalna ali u praksi mi je, hmmm, dobro se treba namucit da se uslika "cista" slika, kada uspijes onda je fenomenalna ali nije bas lako...

vjerujem da tu postoji ogromna mogucnost napretka pa tako kroz update softwera ili kada krene masovna "proizvodnja" custom romova... :D

zivili ! ;)

kakvi su dojmovi y300? :))

16 godina
neaktivan
markanzyxel kaže...
mfire kaže...

zivili ! ;)

kakvi su dojmovi y300? :))

ma nemam apsolutno nikakvih zamjerki...

po meni definitivno best buy, uolozeno/dobivone omjer je odlican!

dvojezgreni proc vuce sve zivo, bar do sada, rama iako ima poprilicno malo slobodno ipak sve radi bez laga (jos kad dodu custom romovi), multitasking bez frke, 1gb user je sasvim prostojno za prosjecnog pa i vise od tog korisnika, kamera, tu dolazimo do jedinog djela gdje sam ja malo nezadovoljan, ono, slikas ekipu, netko se mrdne jbga slika mutna, nije mi fokus odraden bas dobro i nadam se da ce to da poprave, ja sam kao sta sam vec rekao otkljucao bootloader, rootao, pobrisam hrpu sistemskih app koje mi ne trebaju pa sam jos poboljsao rad samog moba, slusalice dobra kvaliteta, muzika nije losa i bez njih, sta te jos zanima, najlakse cu ti predociti sta mislim o ovom hajvanu ako ti kazem jednu stvar, da mu na oklopu pise htc oli samsung bio bi bar 2-3 puta skuplji...

zivio ! ;)

15 godina
neaktivan
Huawei Y300

mene najvise brine taj podatak o malo rama. imao sam lg i gadne probleme sa multitaskingom na tocno isti broj slobodnog rama.

konacno. prestigio 4040 ili huawei y300? to sto je prestigio dual nije mi prednost. hvala

0 0 hvala 0
13 godina
djdino0402 kaže...

mene najvise brine taj podatak o malo rama. imao sam lg i gadne probleme sa multitaskingom na tocno isti broj slobodnog rama.

konacno. prestigio 4040 ili huawei y300? to sto je prestigio dual nije mi prednost. hvala

Opet je bolji Huawei.

A ako hoćeš više rama, možda da kupiš Xperiu P ili neki model iz te klase? Trenutno na tržištu nema uređaja s cijenom do 1000kn, i da imaju 1GB rama.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
15 godina
neaktivan
assassin.st kaže...
djdino0402 kaže...

Opet je bolji Huawei.

A ako hoćeš više rama, možda da kupiš Xperiu P ili neki model iz te klase? Trenutno na tržištu nema uređaja s cijenom do 1000kn, i da imaju 1GB rama.

mislim da je dosta vazna i optimizacija software-a. nije sve u RAMima....

[Gigabyte Rio R1] [Android 4.0.4. Ice Cream Sandwich]
13 godina
djdino0402 kaže...
assassin.st kaže...
djdino0402 kaže...

Opet je bolji Huawei.

mislim da je dosta vazna i optimizacija software-a. nije sve u RAMima....

Što se tiče androida, nisam baš susreo neku pretjeranu optimizaciju softvera, tako da je njemu itekako potrebno što više MB rama da mu multitasking radi kvalitetno.

15 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

Što se tiče androida, nisam baš susreo neku pretjeranu optimizaciju softvera, tako da je njemu itekako potrebno što više MB rama da mu multitasking radi kvalitetno.

a dobro sad, istina da uredjaji sa 1GB rama rade puno bolje s multitaskingom i da android nigdje, bas nigdje nije optimiziran savrseno ko iOS, al moj maximum multitaskinga je slusanje mjuze i surfanje istovremeno. prosjecan sam korisnik, necu odjednom imat u pregledniku otvorenih 5 tabova, skidat torrent, slusat mjuzu i update-at app sa google play-a, a mrvica trzanja mi ulazi u toleranciju....

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.6.2013 9:57 (djdino0402).
15 godina
Huawei Y300

Molim pomoć,dal mogu  ja pobrisat neke aplikacije ,jel se može dogodit što mobitelu?

Recimo sve  ove  aplikacije što  imaju veze  sa  Google  računom, ja  slabo koristim google,a  bezveze mi rade u pozadini . 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Od danas sam i ja ponosni vlasnik ovog hajvana. Hvala svima na preporukama! Telefon je odlican, ja sam preporodjen otkad sam se rijesio sony xperie i lg l7. Hvala svima, imate pivo!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Atomic-7 kaže...

Molim pomoć,dal mogu  ja pobrisat neke aplikacije ,jel se može dogodit što mobitelu?

Recimo sve  ove  aplikacije što  imaju veze  sa  Google  računom, ja  slabo koristim google,a  bezveze mi rade u pozadini . 

naravno da mozes, neke mozes deinstalirati, neke onemoguciti. Aplikacije sa malim zelenim ti ne bih preporucio onemogucavati jer postoji mogucnost da ti nesto nece raditi kak spada, bar je bilo tak meni. A sve ostalo, tipa Google+, Twitter, raznorazne T-mobile predinstalirane app - to sam sve pobrisao sto se moze, sto ne, onemogucio i to je to.

Jako sam zadovoljan telefonom, imam stalno po 160 MB RAM-a slobodno, sustav je abnormalno fluidan, sve radi ko podmazano, nesto neopisivo.... Jedino je kamera fakat ne losa, nego ocajna, autofocus nikako ne radi svoj posao, mislim da ce to morati nekim update-om rijesiti jer badava ti takva rezolucija i fotke i videa kad nije ostra nego mutna ko da sam na 0.7 promila... :) ma nema veze, sta ce mi kamera, imam fotic! Ja cu ga najvise koristiti za pozive i internet, vazno mi je da je sustav stabilan i fluidan. Sretan sam.... svrsit cu od srece!!!!!!!! :D

uglavnom, PREPORUKA SVIMA KOJI SE DVOUMITE, UZMITE OVOG HAJVANA; NECETE POZALITI!!!!!!!!!

[Huawei Y300] [Android 4.1. Jelly Bean]
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.6.2013 14:12 (djdino0402).
12 godina
neaktivan
mfire kaže...
F1-IVO kaže...
Ag008 kaže...
Za $5 ga mozes otkljucati putem imei koda na webu...

Jel može link na neki pouzdan unlock servis?

zasto bi placao unlock??

lipo kada kupis mob, zatrazis od huaweia unlock code i odradis lipo ko covik, meni su odgovorili unutar 24h i poslali kod!

zatim ces dobit na mail link kako to odraditi a mozes i lipo sljediti upute "How To Unlock and Root Huawei Y300"da odmah napravis i root ako zelis te instaliras recovery?! 

nadalje, upravo sam rjesio problem TWRP recovery sta ne odgovara touch, ukoliko netko u buduce imao slicnih problema,  instalirajte "TWRP-LEWA" recovery (ukoliko ga ne nadete javite se), dode kao alternativa ali sve radi perfektno ! :)

i jos da odgovorim, 512 RAM uopce nije toliki problem, ja sam svoj jos dodatno opteretio jer sam radio posebnu temu i opet radi bez laga... ;)

zivili ! ;)

da javim samo, probao sam neki custom rom, ne znam ni koji, ne valja, posle njega mi trwp nije reagovao kao kod golege, pa sam skinuo lewa i ubacio, sad sve fercera, idem da probam neki rom, pa ako bude sve ok ,čujemo se

EDIT:

predlažem svima da ubace trwp lewa, da izbegnu probleme sa reagovanjem tastera na ovom klasičnom...

evo ovde imate sve za rootanje ,drivveri, recovery superus 

https://www.dropbox.com/s/87siyjd7evh1lco/Y300-AiO-ROOT-v1.4.rar

huawei y300
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.6.2013 19:28 (briferboy).
16 godina
neaktivan
Huawei Y300

fantasticn ROM je ovaj "G510 Daytona Port TouchZ v 1.4 by davek_7/ported by minotaurus", stvarno fantastican posao je odraden, ajme kako sve vise i vise volim ovog hajvana! :D

zdra'o ljudi i zivili mi ! ;)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mfire kaže...

fantasticn ROM je ovaj "G510 Daytona Port TouchZ v 1.4 by davek_7/ported by minotaurus", stvarno fantastican posao je odraden, ajme kako sve vise i vise volim ovog hajvana! :D

zdra'o ljudi i zivili mi ! ;)

taj sam i ja ubacio, skinuo sam još neki probaću nekad, valjda, ovaj mi je za sada exttraa

huawei y300
15 godina
neaktivan
Huawei Y300

jel itko nasao zastitne folije ili gel maske za ovog naseg malisana??? Trazim po oglasnicima, al nema.... :(

[Huawei Y300] [Android 4.1. Jelly Bean]

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja sam trazio i na kraju jednostavno poludio, ebay ZAKON ! ;)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice