HTC Tattoo Bluetooth - POMOĆ

poruka: 15
|
čitano: 7.135
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav, imam jedno pitanje u vezi ovog mobitela. Ili sam ja ćorav ili šta već ali koliko vidim na ovom mobitelu nigdje ne postoji j..... izbornik za slanje preko bluetootha.

Inače ima instaliran android 1.6. Aj pomozite ako ko zna u čemu je problem

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

neznam dal sam glupa ili tupa ali neznam kako da kada spojim htc tattoo na komp kako i gdje da prebacim datoteke na mobitel ? upooomoć Plač

miyci

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: HTC Tattoo Bluetooth - POMOĆ
Miyci kaže...

neznam dal sam glupa ili tupa ali neznam kako da kada spojim htc tattoo na komp kako i gdje da prebacim datoteke na mobitel ? upooomoć Plač

Preko USB-a ?

Preko Bluetootha ?

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .
15 godina
neaktivan
Miyci kaže...

neznam dal sam glupa ili tupa ali neznam kako da kada spojim htc tattoo na komp kako i gdje da prebacim igrice na mobitel ?sve dobro napravim pa kliknem na mobu disc drive i otvorim mapu s datotekama.skinem igricu s neta koja je baš za htc i ne prebacim ni u jednu mapu nego samo stavim tamo "u prazno".p.s. imam doma komp windows xp upooomoć Plač

miyci
15 godina
neaktivan

preko USB-a

miyci
17 godina
odjavljen

Bluetooth je samo za wireless stereo headsets

Ako se ne varam nova verzija Androida ima opciju za slanje preko bluetootha ili možda

čak postoji neka aplikacija za to

0 0 hvala 0
15 godina
Postoji app za slanje preko bluetootha, zove se bluetooth file transfer i imas ju na marketu (nisam isprobao, ali sigurno je tamo!)..
Kada spojis mobitel i racunalo kabelom sve sto trebas je odabrati file sharing ili tako nesto na zaslonu mobitela, od opcija koje ce ti se automstski pojaviti kada spojis.. jednostavno :)
Niko kao Hajduk iz Splita!!
15 godina
neaktivan
jocker'86 kaže...
Postoji app za slanje preko bluetootha, zove se bluetooth file transfer i imas ju na marketu (nisam isprobao, ali sigurno je tamo!)..
Kada spojis mobitel i racunalo kabelom sve sto trebas je odabrati file sharing ili tako nesto na zaslonu mobitela, od opcija koje ce ti se automstski pojaviti kada spojis.. jednostavno :)

meni se pojave tri opcije : HTC Sync , Disc drive i Mobile network sharing .... šta da od tog kliknem ? ja nemam internet na mobu pa neznam dali mogu tu opciju od bluetooha aktivirati .... ovo šta sam bila objavila uopće nije bilo vezano za bluetooth a meni je ovo tek drugi dan da sam ulogirana ovdje pa nisam znala kako se za neš drugo objavi :)

p.s. meni se ne pojavi nikakav file sharing :D

miyci
16 godina
moderator

ako odabereš disc drive, trebao bi ti mobitel na kompu bit prikazan kao usb memorija...onda možeš prebacivat datoteke...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Bluetooth je samo za wireless stereo headsets

Ako se ne varam nova verzija Androida ima opciju za slanje preko bluetootha ili možda

čak postoji neka aplikacija za to

Nije tacno. Doduse ne znam bas za tatoo al na androidu je punokrvni bluetooth i moze sluziti za sve za sta je i napravljlen. Prima filove bez problema a salje kad instaliras bluetooth file transfer. Samo jedan mob na trzisu ima tako "odlican" bluetooth.

:)
15 godina
E, da.. disk drive odaberes i odmah ti se kartica otvori na kompu, isto kao kada usb stick ubacis..
A bluetooth file transfer mozes instalirati preko marketa i ako nemas net. Ukljuci wireless, spoji se na neku mrezu i samo pokreni market.. u search upisi bluetooth file transfer i to ti je to..
Ako planiras prebacivati nesto s kompa ili na komp, definitivno koristi usb, stvarno je brz, jedna pjesma (cca 3,5mb) za 5, 6 sekundi :))
Niko kao Hajduk iz Splita!!
16 godina
neaktivan

Android 1.6 nema mogučnost slanja podataka preko bluetooth-a, a app Bluetooth file transfer je napravljena za android 2.X. Što će reći: Nadogradi android 1.6 u verziju bar 2.1.

Ali kvaka je u tome jer gospoda iz HTC-a su pustili službenu nadogradnju za sve svoje modele osim za HTC Tattoo, on do daljnjega ostaje na 1.6 androidu što je korisnike Tattoo-a kao i moju malenkost jako razljutilo. No za sad postoje neke verzije androida 2.1 koje možemo stavit na Tattoo, ali to su neslužbene verzije i pitanje je kako rade.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Na x10 uredno salje preko bluetootha sa i bez aplikacije a navedena aplikacija uredno radi na androoidu 1.6.

:)
14 godina
neaktivan

pozdravv......kako da se stavi neka igra na httc tatoo?? molim pomoc. {#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice