Uzeo sam sebi HTC Diamond, ali ima jedan problem. Trenutno je na talijanskom jeziku a ja bih ga zelio prebaciti na engleski. Pokusavao sam skidati ROM-ove sa XDA-Devlopers i na sluzbenoj HTC-ovoj stranici ali ostaje talijanski jezik. Ako tko zna molio bih za pomoc! Hvala unaprijed! 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uzeo sam sebi HTC Diamond, ali ima jedan problem. Trenutno je na talijanskom jeziku a ja bih ga zelio prebaciti na engleski. Pokusavao sam skidati ROM-ove sa XDA-Devlopers i na sluzbenoj HTC-ovoj stranici ali ostaje talijanski jezik. Ako tko zna molio bih za pomoc! Hvala unaprijed! 
A jesi li ih instalirao?
Ako si radio po ovim uputama: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=416211 , onda nisi mogao pogriješiti.
ajde da ne otvaram novi thread imam htc g1 kojega sam sada rooto ali sam metnu neki rom od heroa koji je uzasno spor pa bi htio neki brzi metnut(moze preporuka)ali nzn kako ide procedure jel sada kad sam stavljo sam otvorio mob s onim amon ra recoveriem i onda sam flasho taj rom nzn dali je ista procedura za sve romove i btw jos jedno ultra noob pitanje kako se maknu nezeljene ikone i widgeti s ekrana :P
Za sve je ista procedura. Samo prije flashanja novog ROM-a odi na Wipe i Factory reset. Zatim normalno flashaj ROM. Widgete i ikone mičeš tako da pritisneš i držiš ikonu/widget i povučeš na dno ekrana.
e puno hvala al sam jos zaboravio pitat i za programe i igre koje skinem i stoje mi onom normalnom meniu di sve te stvari stoje
EDIT:jos nesto di bi mogao kupit slusalice za htc g1?