Cijenom su tu negdje, oko 1000kn na njuškalu. Ako kupuješ uzmi desire.
Ja imam desire i mogu ti reci dobar je mobitel imas dosta custom romova tako da ja bi ti preporucio da kupis desire.
Na njuškalu možda.
Kupil sam isti za 1100 bez pol frke
max
ako je u dobrom stanju 3gs i 32 gb bez beda ide za 1300 kn na njuškalu jeri još uvijek drži tu cijenu nakon ohoo ho
ja ti preporučan 3gs,bit češ zadovoljniji,a te šprehe da je htc bolji po performansama ne piju vodu jer sam imao i jedan i drugi,htc nije toliko dobar kolko ga prestavljaju.
a i pitaj ženu kakav joj je 3gs ,a kakav htc,naravno nakon mjesec dana korištenja vidjet češ odgovor.
to je sve moje mišljenje.
ma vazno da na njusci prodam :D imo sam ja oba mobitela samo pitam radi cijene :D
hvala
Nije mi jasno po cemu je 3gs bolji uređaj od Desirea... :P Svako ima svoje ukuse, al Desire je po mom misljenju u rangu sa Iphone 4 a ne sa 3gs-om... :D Evo i razlog: http://www.esato.com/phones/comparemore.php?phone=604&cp=460&cp2=622
Nije mi jasno po cemu je 3gs bolji uređaj od Desirea... :P
Tko je rekao da je bolji?! 
Nije mi jasno po cemu je 3gs bolji uređaj od Desirea... :P
Tko je rekao da je bolji?! 
ZeNGe_CRO-mt xD
Nije mi jasno po cemu je 3gs bolji uređaj od Desirea... :P Svako ima svoje ukuse, al Desire je po mom misljenju u rangu sa Iphone 4 a ne sa 3gs-om... :D Evo i razlog: http://www.esato.com/phones/comparemore.php?phone=604&cp=460&cp2=622
zašto je mercedes c 200 bolji od insignie turbo a manji je i slabiji :D
zašto je mercedes c 200 bolji od insignie turbo a manji je i slabiji :D
reci mi zasto... jer sam sada presao sa kupnje mobitela na kupnju insignie.... Al se dvoumim između nje i Merđe c200.... Sta mi preporucujes? U buđetu imam 1200kn.... Hm hm.... Mozda da se ipak vratim na kupnju mobitela? ili da nastavim razmisljat o insigniji? Hvala u naprijed. :D
hahahahah jbt malo sam zatrollao šta se pilaš ko da ti je ovaj forum život, ono šta si mogo zaključit iz mog sarkastičnog komentara, je to da svaka roba ima svog kupca, desire ima bolje funkcije, iphone ima sve to lijepše komponirano i optimiziranije...dakle nema univerzalnog odgovora, odluči se šta ti je važnije lakoća korištenja i optimizirane aplikacije ili costum romovi, optimizacije, prćkanja i slično, sam najbolje znaš šta ti je bolje ;)
max
Nitko ne kaže da nije jači i bolji za nekog ko zna šta oce, al za net i igre, pozive i poruke je3gs jednostavniji...
Nitko ne kaže da nije jači i bolji za nekog ko zna šta oce, al za net i igre, pozive i poruke je3gs jednostavniji...
zašto?
max
Mislim da je ova rasprava bezpredmetna, Desire je daleko bolji uređaj od 3gs-a.
Mislim da je hardverska razlika i više nego dovoljna da se odlučiš za njega, ali ako već trebaš razlog, u prilog Desireu idu blic na kameri i ekran dosta veće rezolucije. Što se tiče tih gluposti vezanih uz to je li bolji iOS ili Android, ta rasprava nema nikakve veze sa usporedbom ta 2 mobitela i stvar je osobnog preferiranja.
Netko je gore spominjao da je Desire u rangu iPhonea 4, nemojte me nasmijavati =). Koliko je 3gs slabiji od Desirea, bar duplo toliko je Desire slabiji od iPhonea 4.
kao sto kaze maks Desire je u rangu iphona4. Razlika u ta dva uredaja je da Desire ima memorisku i mogucnost slanja preko plavog zuba, a iphone 4 ima prednju kameru...... Pa sad sto se tice 3gs-a (kojeg osobno koristim skupa sa Desireom) dobar je to uedaj,ali je toliko lose napravljen da ti jednom padne na pod mozes se pozdravit sa njime(pogotovo ekranom),dok Desire koristi Gorila glass(otporan na grebanje,habanje,gasenje cikova......) tako da ga je jako tesko razbit(s obzirom da mi je pao jako puno puta). :D
Jok, na Desire-u steka Fruit Ninja, Desire je rang 3Gs-a, nije toliko bitna snaga procesora koliko je bitna arhitektura.
kao sto kaze maks Desire je u rangu iphona4. Razlika u ta dva uredaja je da Desire ima memorisku i mogucnost slanja preko plavog zuba, a iphone 4 ima prednju kameru...... Pa sad sto se tice 3gs-a (kojeg osobno koristim skupa sa Desireom) dobar je to uedaj,ali je toliko lose napravljen da ti jednom padne na pod mozes se pozdravit sa njime(pogotovo ekranom),dok Desire koristi Gorila glass(otporan na grebanje,habanje,gasenje cikova......) tako da ga je jako tesko razbit(s obzirom da mi je pao jako puno puta). :D
ovo nije nikakva prednost, nitko je ne koristi
prodajem galaxy s2 i sony xperia u POVOLJNO
Jok, na Desire-u steka Fruit Ninja, Desire je rang 3Gs-a, nije toliko bitna snaga procesora koliko je bitna arhitektura.
Ou da, angry birdsi također rade bolje na 3gs-u nego na Desireu. Neovisno o romu ili postavkama.
sony xperia s POVOLJNO
http://www.esato.com/phones/comparemore.php?phone=604&cp=622&cp2=460 Ma 3gs je puno bolji i od Desirea i od iphona4..... Po mom misljenju.
Iako sjetite se tko je bio mob 2010.
sony xperia s POVOLJNO
ma Iphone je maaaajka!!!!!!!!!!!!!! 3gs Rastura!!!!!! 600mhz CPU Al najgore mi je kad ga slucajno uzmem u lijevu ruku pa ostane bez signala, pa na brzaka vratim u desnu ruku da se vrati..... xD Ima prekrasnu kameru od 3mpx, treba ga jailbrejkat ako zelis nesto vise od njega.... A sta je sa desireom? 1ghz CPU Gorila glass, 5mpx blic,signal ko metak, a sto se tice ROOTANJA(jailbrake na androidu) otvara se beskonacan broj mogucnosti, tako da sve u svemu Iphone 3gs je puno puno bolji!!!!