Htc desire ili iphone 3gs

poruka: 43
|
čitano: 5.889
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Znam da je po svim spec desire bolji ali dali mogu vise dobit za iphone 32gb?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Htc desire ili iphone 3gs

Cijenom su tu negdje, oko 1000kn na njuškalu. Ako kupuješ uzmi desire.

14 godina
neaktivan

Ja imam desire i mogu ti reci dobar je mobitel imas dosta custom romova tako da ja bi ti preporucio da kupis desire.

the quieter you become the more you are able to hear
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Imam desire a zena 3gs, ali me zanima dal bi bila dobra zamjena za 32gb i onda prodat ga za vece pare, jer vidim da ih ima od 900- 1600 kn, brijem da bi za 1400 prodao bez bada 3gs 32 gb ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pri3s7 kaže...
 brijem da bi za 1400 prodao bez bada 3gs 32 gb ?

Na njuškalu možda.

13 godina
Ne bi... Ja za 1300 nisam mogo nikako u jako dobrom stanju svoj
Kupil sam isti za 1100 bez pol frke
max
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ako je u dobrom stanju 3gs i 32 gb bez beda ide za 1300 kn na njuškalu jeri još uvijek drži tu cijenu nakon ohoo ho

ja ti preporučan 3gs,bit češ zadovoljniji,a te šprehe da je htc bolji po performansama ne piju vodu jer sam imao i jedan i drugi,htc nije toliko dobar kolko ga prestavljaju.

a i pitaj ženu kakav joj je 3gs ,a kakav htc,naravno nakon mjesec dana korištenja vidjet češ odgovor.

to je sve moje mišljenje.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma vazno da na njusci prodam :D   imo sam ja oba mobitela samo pitam radi cijene :D 

hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nije mi jasno po cemu je 3gs bolji uređaj od Desirea... :P   Svako ima svoje ukuse, al Desire je po mom misljenju u rangu sa Iphone 4 a ne sa 3gs-om... :D   Evo i razlog: http://www.esato.com/phones/comparemore.php?phone=604&cp=460&cp2=622  

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
4L4N kaže...

Nije mi jasno po cemu je 3gs bolji uređaj od Desirea... :P 

Tko je rekao da je bolji?! {#}

14 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
4L4N kaže...

Nije mi jasno po cemu je 3gs bolji uređaj od Desirea... :P 

Tko je rekao da je bolji?! {#}

ZeNGe_CRO-mt xD

13 godina
neaktivan
4L4N kaže...

Nije mi jasno po cemu je 3gs bolji uređaj od Desirea... :P   Svako ima svoje ukuse, al Desire je po mom misljenju u rangu sa Iphone 4 a ne sa 3gs-om... :D   Evo i razlog: http://www.esato.com/phones/comparemore.php?phone=604&cp=460&cp2=622  

zašto je mercedes c 200 bolji od insignie turbo a manji je i slabiji :D

14 godina
neaktivan
acerbis kaže...
4L4N kaže...

zašto je mercedes c 200 bolji od insignie turbo a manji je i slabiji :D

reci mi zasto... jer sam sada presao sa kupnje mobitela na kupnju insignie.... Al se dvoumim između nje i Merđe c200.... Sta mi preporucujes? U buđetu imam 1200kn.... Hm hm.... Mozda da se ipak vratim na kupnju mobitela? ili da nastavim razmisljat o insigniji? Hvala u naprijed. :D

13 godina
neaktivan

hahahahah jbt malo sam zatrollao šta se pilaš ko da ti je ovaj forum život, ono šta si mogo zaključit iz mog sarkastičnog komentara, je to da svaka roba ima svog kupca, desire ima bolje funkcije, iphone ima sve to lijepše komponirano i optimiziranije...dakle nema univerzalnog odgovora, odluči se šta ti je važnije lakoća korištenja i optimizirane aplikacije ili costum romovi, optimizacije, prćkanja i slično, sam najbolje znaš šta ti je bolje ;)

13 godina
To bi drzalo vodu da imaju iste specifikacije ili barem slicne Ali desire ima 400mhz brzi procesor,gro bolji ekran,320mb rama više i bolju kameru sa blicom tak da desire gazi 3gs ma što iko rekao... Spika sa desire vs ip4s je drukcija,ali je ipak desire bio mob godine 2010. A ne iphone,al valjda zato kaj je desire prvi ozbiljnije zakonkurirao trzistu kojim je vladao apple
max
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
maks0806 kaže...
To bi drzalo vodu da imaju iste specifikacije ili barem slicne Ali desire ima 400mhz brzi procesor,gro bolji ekran,320mb rama više i bolju kameru sa blicom tak da desire gazi 3gs ma što iko rekao... Spika sa desire vs ip4s je drukcija,ali je ipak desire bio mob godine 2010. A ne iphone,al valjda zato kaj je desire prvi ozbiljnije zakonkurirao trzistu kojim je vladao apple

Nitko ne kaže da nije jači i bolji za nekog ko zna šta oce, al za net i igre, pozive i poruke je3gs jednostavniji...
16 godina
protjeran
acerbis kaže...
maks0806 kaže...

Nitko ne kaže da nije jači i bolji za nekog ko zna šta oce, al za net i igre, pozive i poruke je3gs jednostavniji...

zašto?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet {http://megayoutubeviews.com/register-form.php?r=15961}
13 godina
neaktivan
Gle, možda tebi meni i ostalima na ovom forumu je svejedno, al probaj dat čovjeku od 50-60 god da koristi oba 2 pa ćeš vidit na kojem će se lakše snaći ... Btw otišli smo u offtopic , na autoru je da odluci :)
13 godina
Gle,ak stara osoba oce mob za zvanje nece uzet iphone,ak stara osoba oce mob jednostavan,htjet ce s vecim i ljepsim ekranom boljom kamerom i da ima vise od jedne tipke ali opet neznam svakakvih ljudi ima
max
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Htc uber Alles xD nije sve do snage no nećemo o tome... Btw već ako smo kod htc-a frend je uzo sensation za 1000 kn, liku je istekla pretplata, uzo novi za kunu, a ovaj prodo posto poto, tako da bi se i tako nesto dalo naći :) za to već mozes rec da je bolji od bilo kojeg ajfona...
17 godina
neaktivan

Mislim da je ova rasprava bezpredmetna, Desire je daleko bolji uređaj od 3gs-a.

Mislim da je hardverska razlika i više nego dovoljna da se odlučiš za njega, ali ako već trebaš razlog, u prilog Desireu idu blic na kameri i ekran dosta veće rezolucije. Što se tiče tih gluposti vezanih uz to je li bolji iOS ili Android, ta rasprava nema nikakve veze sa usporedbom ta 2 mobitela i stvar je osobnog preferiranja.

Netko je gore spominjao da je Desire u rangu iPhonea 4, nemojte me nasmijavati =). Koliko je 3gs slabiji od Desirea, bar duplo toliko je Desire slabiji od iPhonea 4.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kao sto kaze maks Desire je u rangu iphona4. Razlika u ta dva uredaja je da Desire ima memorisku i mogucnost slanja preko plavog zuba, a iphone 4 ima prednju kameru......  Pa sad sto se tice 3gs-a (kojeg osobno koristim skupa sa Desireom) dobar je to uedaj,ali je toliko lose napravljen da ti jednom padne na pod mozes se pozdravit sa njime(pogotovo ekranom),dok Desire koristi Gorila glass(otporan na grebanje,habanje,gasenje cikova......) tako da ga je jako tesko razbit(s obzirom da mi je pao jako puno puta). :D

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Jok, na Desire-u steka Fruit Ninja, Desire je rang 3Gs-a, nije toliko bitna snaga procesora koliko je bitna arhitektura.

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
4L4N kaže...

kao sto kaze maks Desire je u rangu iphona4. Razlika u ta dva uredaja je da Desire ima memorisku i mogucnost slanja preko plavog zuba, a iphone 4 ima prednju kameru......  Pa sad sto se tice 3gs-a (kojeg osobno koristim skupa sa Desireom) dobar je to uedaj,ali je toliko lose napravljen da ti jednom padne na pod mozes se pozdravit sa njime(pogotovo ekranom),dok Desire koristi Gorila glass(otporan na grebanje,habanje,gasenje cikova......) tako da ga je jako tesko razbit(s obzirom da mi je pao jako puno puta). :D

ovo nije nikakva prednost, nitko je ne koristi

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet {http://megayoutubeviews.com/register-form.php?r=15961}
13 godina
Istina,front camera postoji od 2003 I iphone ju uvodi kao "inovaciju" ma daj...
prodajem galaxy s2 i sony xperia u POVOLJNO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Edge kaže...

Jok, na Desire-u steka Fruit Ninja, Desire je rang 3Gs-a, nije toliko bitna snaga procesora koliko je bitna arhitektura.

Ou da, angry birdsi također rade bolje na 3gs-u nego na Desireu. Neovisno o romu ili postavkama.

13 godina
A to jer je sgx535 gpu jaci od adrena 200. Al to je jedina stvar u kojoj je iphone bolji A iphone 4 ima isti taj sgx535 overclockan zbog vece rezolucije tak da I dalje tvrdim da desire konkurira iphoneu 4 a ne 3gs
sony xperia s POVOLJNO
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 10:52 (maks0806).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

http://www.esato.com/phones/comparemore.php?phone=604&cp=622&cp2=460 Ma 3gs je puno bolji i od Desirea i od iphona4..... Po mom misljenju.

0 0 hvala 0
13 godina
A gle,id ip4 nije bolji sigurno a ostalo je stvar os-a
Iako sjetite se tko je bio mob 2010.
sony xperia s POVOLJNO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma Iphone je maaaajka!!!!!!!!!!!!!! 3gs Rastura!!!!!! 600mhz CPU Al najgore mi je kad ga slucajno uzmem u lijevu ruku pa ostane bez signala, pa na brzaka vratim u desnu ruku da se vrati..... xD Ima prekrasnu kameru od 3mpx, treba ga jailbrejkat ako zelis nesto vise od njega.... A sta je sa desireom? 1ghz CPU Gorila glass, 5mpx blic,signal ko metak, a sto se tice ROOTANJA(jailbrake na androidu) otvara se beskonacan broj mogucnosti, tako da sve u svemu Iphone 3gs je puno puno bolji!!!!  

1 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice