Hp ipaq 614c

poruka: 9
|
čitano: 3.036
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Hp ipaq 614c

Imam mobitel "hp ipaq 614c" i koristi windows mobile..

Problem je u tome što je jezik na švedskom i nikako nemogu promjenit na engleski..

Rekli su mi da moram promjenit cijeli software da bi moglo bit na engleskom..

Ako netko zna kako promjenit i instalirat novi software , bio bih mu zahvalan....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Hp ipaq 614c
Abra008 kaže...

Imam mobitel "hp ipaq 614c" i koristi windows mobile..

Problem je u tome što je jezik na švedskom i nikako nemogu promjenit na engleski..

Rekli su mi da moram promjenit cijeli software da bi moglo bit na engleskom..

Ako netko zna kako promjenit i instalirat novi software , bio bih mu zahvalan....

je treba upucati eng. ROM za njega.

Sve bi bilo lakše da imaš HTC uređaj, ovako je malo teže nemam ti link za pomoći. Ali pogledaj možda nađeš nešto na službenim stranicama HP-a i o softwarskoj podršci pa možda i imaju eng. ROM za tvoj uređaj. Pogledaj si.

17 godina

Pogledo sam to jos prvi dan otkako sam ga dobio...

jel zna još netko???

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2009 19:01 (Abra008).
17 godina
Hp ipaq 614c

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=hr&prodNameId=3544382&prodTypeId=215348&prodSeriesId=3544358&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=4014

Na ovoj stranici ima sad dosta tog ponuđenog za download, pa ja sad neznam koji mi treba da si instaliram engleski jezik...

Jel zna netko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hp ipaq 614c

ovo,

čuj nikad nisam radio takvu promijenu ROM-a, tako da... Malo si pročitaj o tome da slučajno ne pođe što krivo.

0 0 hvala 1
17 godina

A ako nešto krivo napravim jel će se to moć nekako poporavit???

17 godina
Hp ipaq 614c

mislim da servis Da.

Ja sam si to radio na HTC-u više puta i nikada nije bilo nikakvih problema i uvijek se radilo o eng. ROM-u, a ti sada prvi puta upicavaš eng. ROM. Tako da neznam dali će biti nekompatibilnosti, po logici nebi smijelo. Ja osobno bih napravio bez razmišljanja, ali to se radi o meni, a ne želim tebe navesti na krivi put i snositi odgovornost neuspijeha.

za ostalo imaš servis.

0 0 hvala 1
17 godina
Hp ipaq 614c

evo probao sam instalirati, ali sam dobio neki error, kaže kao da trebam imati eng al imam švedski..

znam da sam dosadan, al stvarno trebam ovo popraviti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Abra008 kaže...

evo probao sam instalirati, ali sam dobio neki error, kaže kao da trebam imati eng al imam švedski..

znam da sam dosadan, al stvarno trebam ovo popraviti...

i ipak je nastao problem oko eng. ROM-a.

Preporučit ću ti ovu stranicu pa si malo sam potraži što i kako dalje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice