Honor Magic V3

poruka: 47
|
čitano: 9.092
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 tjedana
Re: Honor Magic V3
dax-lax kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Danas opet novi update . Sigurnosna zakrpa.

Kod mene za sad ništa. Još aktualan .175.

Btw, nije mi vrag dal mira pa sam uzeo osiguranje zaslona na uniqa webu. Nekak nemam povjerenja da će to durat dvije-tri godine bez nekog problema. 117e ispalo. Jebate, neko koristi telefon za te pare.

Šansa da ćeš koristiti to osiguranje je velika, tako da je ta cifra i više nego opravdana pogotovo u odnosu na koliko košta sam ekran.

8 godina

Pretpostavljam da si kupio osiguranje u slučaju da ga strgaš jer bi inače trebao biti pokriven unutar jamstva, zar ne?

Čitao sam po netu da ljudi imaju pravo na besplatnu zamjenu "unutarnjeg" sloja zaštite ekrana ako se odlijepi. Zna li tko da li je to slučaj i kod nas?

14 godina
Čitao sam o tome ali nisam uspio pronaći za hr ali računajući da je agramservis ovlašteni za honor, lakše se bilo odlučiti za dodatno osigurnje. Reddit je pun objava foldova i v3. Nekima nakon 2 tjedna samo zacrnilo sredinu zaslona bez da se folija uopće krenula odljepljivat, na što honor iz nekog razloga odbija garancije a ni samsung u nekim slučajevima nije bolji.
Telefon mi se dopada ali ako mi iz nekog razloga ne bi prošlo jamstvo, bacio bi ga u smeće instant.
8 godina

Nerealno mi je da bi odbili jamstvo u slučaju da se unutarnji ekran zacrni.. U Americi.. možda? Ipak u EU bi trebali imati nešto bolja prava po tom pitanju. 

14 godina
Ovlašteni se debiliziraju na dnevnoj bazi.
Evo jedne pričice iz prve ruke.
Stranka mi dođe sa z flip 4 jer se ne pali unutarnji zaslon, odnosno, pali se povremeno i onda radi dok ne ode u sleep pa opet ne radi i tako u krug.
Provjerim malo i na oko mob izgleda mint. Reko, ako imaš jamstvo, nosi ga u sams. Stranka odnese u sams i odbiju ga jer mob inače ima na unutarnjem okviru dva gotovo nevidljiva odstojnika na rubovima. Ono, 2-3mm x 1mm trakice koje su poprilično mekane i jasno je da će se samim otvaranjem i držanjem u ruci to brzo istrošiti/otpasti. Tako je i bilo. Na jednoj strani se razgnjecavila ta guma i otpao dio. Očito dovoljno da odbiju jamstvo.
Na kraju iskorišteno osiguranje zaslona, tokom kojeg je zamjenjen komplet zaslon. Nakon svega je uređaj odmah prodan.
8 godina
Thx na iskustvu. Nadam se da nećemo doći do toga.
Ontopic, kupio sam honor bežični punjač od 100w na mall hr za 71e. Zgodna stvarčica. Jedina mana je što je mob i dalje topao kad dođe do 100% a ostane na punjaču duze vrijeme. Možda je neki softverski bug.
14 godina
NNS- kaže...
Thx na iskustvu. Nadam se da nećemo doći do toga.
Ontopic, kupio sam honor bežični punjač od 100w na mall hr za 71e. Zgodna stvarčica. Jedina mana je što je mob i dalje topao kad dođe do 100% a ostane na punjaču duze vrijeme. Možda je neki softverski bug.

Sve si razmišljam kak ću ti odgovoriti na ovo pitanje pa tek sad skužih da se radi o bežičnom. Bežično punjenje uvijek ima neku provjeru. Po meni bi ti punjači trebali imati nfc tak da mogu pravilno komunicirati s telefonom a ne ovak na sensing. Barem ti s jakim izlazom.

Imam galaxy watch 4 i uvijek je lagano topal dok god je na punjaču, bez obzira kolko dugo nakon napunjenosti stajao na punjaču. 

Bežično punjenje je za poboljšati malo "quality of life", ali generalno je kitanac jer su gubitci u prijenosu dosta veliki, odnosno, da bi na v3 prenjeo 50w, iz štekera rokne jedno 70-80w.

15 godina
Honor Magic V3

Nikad me nisu privlačili bežični punjači i bežično punjenje, tako da samo žnjora i deri miško.

A što se tiče ekrana ako se nešto shebe, a nije moja greška ima da mi popravljaju samo tako, inače državni inspektorat pa da vidimo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina

Baš sam provjerio u insignum koji je ovlašteni servis za Honor mobitele. Za zamjenu zaštitne folije unutarnjeg ekrana traže 60eur.
Ne znam ako se ista krene odljepljivati, da li bi to uvažili pod garanciju. 

Koliko vidim, vani uz kupnju v3 čak daju 6-12mj osiguranja na bilo kakvu štetu na ekranu dok kod nas ... ni spomena tome.

Sve mi više to osiguranje koje si kupio izgleda kao win, šteta što nisam znao za to na početku.

14 godina
NNS- kaže...

Baš sam provjerio u insignum koji je ovlašteni servis za Honor mobitele. Za zamjenu zaštitne folije unutarnjeg ekrana traže 60eur.
Ne znam ako se ista krene odljepljivati, da li bi to uvažili pod garanciju. 

Koliko vidim, vani uz kupnju v3 čak daju 6-12mj osiguranja na bilo kakvu štetu na ekranu dok kod nas ... ni spomena tome.

Sve mi više to osiguranje koje si kupio izgleda kao win, šteta što nisam znao za to na početku.

Vani imaš pravo na dvije zamjene unutarnje folije kroz trajanje od dvije godine. Vani ima i opcija honor care koje ovdje nema. 

Za sad odljepljivanje folije po njima nije reklamacija a dokazati da je ekran popustio zbog odljepljene folije je malo teža igra. Možda se za taj dio bolje obratiti direktno honoru pa će oni urgirati gdje treba. Bar se nadam.

Izgleda da u svakoj državi malo drugačija pravila oko toga. Iskreno, jamstvena pravila za v3 nisam pročitao. Čak ih ni ne nalazim na webu da pustim kroz gpt za ključne podatke. 

Negdje sam vidio da onaj huawei kaj se na 3 savija ima napomenuto da se na jakoj hladnoći ne savjetuje otvaranje telefona. Obzirom na konstrukciju, slojeve zaslona različitih materijala, bojim se da je i kod ovog ista priča. 

Još će puno vremena proći dok materijal izrade savitljivog zaslona ne bude kak se spada i bez brige. Za V3 znam da će nekad unutarnji zaslon parnut ali ne očekujem to baš skoro. Vidjet ćemo.

15 godina
Honor Magic V3

Opet novi update. Honor ga baš redovno update-a. Svaka čast.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Stigao mi magic os9 (andr 15).
Kaj nije to planirano tek kroz u prvom ili drugom mjesecu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Honor Magic V3

Nemam pojma, nisam gledao ažuriranja, ali Honor ga rastura, svaka čast, software se brutalno i redovno ažurira.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Honor Magic V3

Došao danas i na moj mob OS9

Bome fino promjena. Svaka čast Honor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Honor Magic V3

Ovaj Honor je čudo, sad na ovom Magic OS9 sa Android 15 baterija mi još duže traje. Može mi skoro cijela 2 dana izdržati bez poblema. 80% koristim veliki ekran za Netflix, igre i surfanje. Brutala. Najbolja baterija na mobu koju sam imao. Svaka čast.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Honor Magic V3

Ja ga uredno 2 puna dana uspijem izgurat s time da ostane još 15-20% a punim ga do 80. Ako usporedim s22 ultru i s23+, to se uopće ne može u isti koš strpati a također je u pitanju oko 5k mAh kapacitet. SW.

Jedina stvar koja me jebe od početka je virtualna tipkovnica u kombinaciji s maskicom koja je stigla s mobom. Maskica je poprilično uzdignuta po lijevom bridu i sigurno više od 50% pokušaja ukucavanja slova "A" završi nešto drugo jer prst udari u case.

Ako maknem taj prednji okvirić, guli se folija na prednjem zaslonu. Šteta jer je maskica baš topčina

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
dax-lax kaže...

Ja ga uredno 2 puna dana uspijem izgurat s time da ostane još 15-20% a punim ga do 80. Ako usporedim s22 ultru i s23+, to se uopće ne može u isti koš strpati a također je u pitanju oko 5k mAh kapacitet. SW.

Jedina stvar koja me jebe od početka je virtualna tipkovnica u kombinaciji s maskicom koja je stigla s mobom. Maskica je poprilično uzdignuta po lijevom bridu i sigurno više od 50% pokušaja ukucavanja slova "A" završi nešto drugo jer prst udari u case.

Ako maknem taj prednji okvirić, guli se folija na prednjem zaslonu. Šteta jer je maskica baš topčina

Da baterija je brutala. I također me zeza ta prednja maskica i tipkanje jer je podosta izbočena, ali stoički trpim i neću ju skidati jer je odlična.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice