Hangar 18 NOA X82

poruka: 2
|
čitano: 11.075
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Hangar 18 NOA X82

Ljudstvo kupio sam ovaj uređaj:

NOA X82, to je jedan od uređaja iz hangar18 ponude po cijeni od 1899kn.

Malo sam bio skeptičan prema njemu ali pri razgovoru s ekipom iz hangara (Split) "nagovorio sam se" da mu dam šansu i nisam požalio.

Spec:

5" 720P IPS zaslon

octal core 1.7gHZ

1GB RAM, 16GB rom

13mp + 5mp kamera

Dual sim (radi na 900mhz 3g ako koga zanima)

EKRAN:

Radi se o prosječnom IPS zaslonu, dosta dobro reagira na dodir, kutovi gledanja su ok a i na suncu se pošteno vidi. Moram napomenuti da uz ovaj mobitel

koristim i LG G2, i nemam problema s prešaltavanjem između njega i ovog uređaja barem što se ekrana tiće.

PERFORMANSE:

Octal core na 1.7 Ghz + 1GB RAM. Ne šteka. Dakle multi tasking, prebacivanje iz app u app, nema trzanja, blokiranja i sličnih stvari. Dakle uređaj radi fluidno, ništa se ne crasha

(osinonog vražjeg facebook beta, al normalna verzija je ok).

Stavio par igrica, bez problema mali to vrti, ne zagrijava se u međuvremenu. Antutu 27K

Autonomija je OK, dakle ujutro ga skinem s punjača, tarem ga cjeli dan, (dvije kartice, cca 2h razgovora, facebook, 3 maila, whatsapp, 9gag...) i dođem doma navećer s 15 - 20%

KAMERA

A nema se tu šta pametovat, priko dana su slike dobre, priko noci su dovoljne. HDR me iznenadio koliko lipo funkcionira. Video također, kasnije stavim koju sliju.

Ima nekakve dvije bljeskalice uređaj, moram se malo poigrat s time, vidim da su obe funkcionalne, al mi se čini da je jedna za fokus druga za okidanje.

Ako vas nešto zanima da testiram javite.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hangar 18 NOA X82

Ajd javi kakav je sad nakon otprilike tjedan dva korištenja... Jesu li se pojavili kakvi problemi, kakva je baterija, fotografije...
Tnq.. :) 

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice