Hangar 18 i Noa MG12

poruka: 4
|
čitano: 12.477
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Hangar 18 i Noa MG12

Nikad do sada nisam objavljivao kritike mobitela niti njihovih distributera/servisa po forumima, no iskustvo s tvrtkom "Hangar 18" me natjeralo da uložim dodatnih par sati (unatoč već izgubljenoj znatnoj količini vremena) kako bih se registrirao na najposjećenije forume o mobitelima i podijelio svoje probleme sa zainteresiranim potencijalnim klijentima Hangara.

Iskustvo se odnosi na mobitel Noa MG12 i njegovu neadekvatnu fizičku robusnost displaya (neka vas deklaracija "Corning Gorilla Glass" ne zavara; mene nažalost je) i ono što je bitnije - stav tvrtke koja se reklamira kao su-proizvođač tog mobitela. Mobitel je kupljen u 12.mjesecu prošle godine, a tijekom sljedećih mjesec dana desila su se dva pucanja displaya, unatoč zaštitnoj naljepnici i futroli.

Kako ne bih iskrivljavao činjenice, prenosim višetjednu prepisku supruge (koja je kupila mobitel) s tvrtkom "Hangar 18" i STS servisom u cijelosti. Word datoteka s prepiskom (i slikom mobitela) nalazi se na sljedećem linku:

http://www.filedropper.com/noamg12prepiska

pa koga interesira, može vidjeti detalje...

Žao mi je što nisam naletio na ovakvu priču prije par mjeseci, jer bih uštedio 2000 kn.
Ovime se barem nadam da ću predomisliti nekoga tko razmatra postati Hangarov klijent.

Molim, javite ukoliko netko ima slično iskustvo.

4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Hangar 18 i Noa MG12

Žao mi je što ti se to dogodilo.

Već smo više puta pisali o noi da je smeće ali uvijek će netko doći i reći ne, noa je super. (isto kao i za neke druge brendove).

Imaš tu na forumu više tema o noi, sve sami problemi. Balkanac iskorištava balkance, neznam što drugo reći, sramota.

Skidam pa ću pročitati, baš me zanima

edit: skinuo

da, klasika od hangara18, izbjegavanje, nažalost niste ni prvi niti zadnji primjer. Upravo zato govorimo ljudima da produže jer se za iste i čak manje pare kupi i bolji mobitel i dobije se bolja podrška.

2000kn nije mala lova.

Jesu li još šta odgovorili? Možda će neko od kolega imati kakav pravni savjet ali sumnjam da će pomoći s obzirom na sve što sam dosada čuo o njima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2016 10:29 (dudekzg).
15 godina
Hangar 18 i Noa MG12

Također kupljeno u 12tom mjesecu lani (kćeri pod bor). Staklo puklo nakon mjesec dana, popravak platio kao da sam ubio iPhone 6+ ali OK... No baterija koja izdahne nakon 5 mjeseci prosječnog korištenja je jednostavni dokaz o kakvom se smeću radi. Najveselije je što bateriju nabavljaju već mjesec dana, svaki dolazak u Hangar završava pričom da ista dolazi za koji dan... Smeće proizvod koji kupiš u smeće firmi. Ne bih nikome preporučio ni parkirati na njihovom parkingu a kamoli otvoriti vrata te "ustanove" !

2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Hangar 18 i Noa MG12
Ja sam takoder kupio mobitel prije nesto vise od godinu dana. Mogu rec da noa mg12 radi odlicno gotovo nikad mi nije zastekao.... Nakom 5 mjeseci koristenja baterija se napuhnula odem u servis i nude mi novu bateriju ali od tog kako se baterija napuhnula pritisnula je ekran pa je ostala kao bijela crta na ekranu. Kupio sam bateriju te su mi zamjenili punjac. Znaci, zbog loseg punjaca koji je pod garancijom ode baterija koja NIJE pod garancijom ja moram kupit novu bateriju. Nakon 4 mjeseca koristenja nove baterije i novog punjaca ista stvar se desava. U meduvremenu mi je puko ekran moguce da sam ga pritisnuo u dzepu ali koda je puko sam od sebe.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice