Gearbest.com

poruka: 1.642
|
čitano: 455.035
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
odjavljen
Re: Gearbest.com
Reci ti njima lijepo da se iz EU skladišta ne plaća carina i da po tom očito nije poslano iz EU. Imao sam par slučajeva s njima kad mi nešt nije radilo kak treba, pa ti prvo vele da isprobaš još koji puta, pa onda nakon toga nude povrat para na gearbest wallet a na kraju ti ponude i novi uređaj ili povrat para na paypal. Tak da budi uporan i objašnjavaj im situaciju i dalje
11 godina
protjeran
Ma znam to ču kasnije nemam volje sad.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Evo došla mi žuta od pošte da mi je neki paket stigao!?Dali je moguće da je to box iako je na carini?Nešto sam još naručivao ali za 5 dana ne može stići iz Kine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
kbenzema kaže...
Reci ti njima lijepo da se iz EU skladišta ne plaća carina i da po tom očito nije poslano iz EU. Imao sam par slučajeva s njima kad mi nešt nije radilo kak treba, pa ti prvo vele da isprobaš još koji puta, pa onda nakon toga nude povrat para na gearbest wallet a na kraju ti ponude i novi uređaj ili povrat para na paypal. Tak da budi uporan i objašnjavaj im situaciju i dalje

Moze biti sa eu skladista i da je poslano iz EU ali iz bescarinskog skladista pa ta roba carinski nije u EU ali fizicki jeste. TO je mali detalj koji ti niko nije napomenuo...

12 godina
neaktivan
Moguce,ja sam imao naruđbu sa GB paket narucen 16.08 a postar ga doneo 23.08
10 godina
odjavljen
I ko je onda kriv za to kaj nije ocarinjeno ranije? Sigurno nismo mi i nek se onda seller ili trgovina pobrine za to da bude poslano nakon kaj se ocarini, jer ako piše da je iz EU onda nek i bude sve kak treba
9 godina
odjavljen

Je li pise igdje u opisu proizvoda da je ocarinjeno? Salju ti iz eu skladista da ti dodje brze a ne da ti bude jeftinije...

11 godina
protjeran
Gearbest.com

izgleda da je preporučena obavijest.Čini se da je poziv pod carine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Da li je netko od vas dobivao pakete putem Nizozemske poste? Prema aplikaciji 17Track poslali su paket 03.09 za Hrvatsku i od tada se status nemjenja? Koliko je realno vrijeme da stigne do Hr?

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
grofdamir kaže...
Da li je netko od vas dobivao pakete putem Nizozemske poste? Prema aplikaciji 17Track poslali su paket 03.09 za Hrvatsku i od tada se status nemjenja? Koliko je realno vrijeme da stigne do Hr?

Za bosnu 3-4 dana...

9 godina
neaktivan

Malo smo se natezali ali što je tu je. Ne može se izbjeć carina.
Poruke s supportom:

Thank you for contacting us. 

According to our website's policy import taxes are solely customer’s responsibility.

Please check this link http://www.gearbest.com/about/faq.html. 

By ordering customer agrees to our terms and conditions by default:http://www.gearbest.com/about/terms-and-conditions.html.

The shipper first pays them or your behalf first then asks you to pay once they deliver the package to you.
Taxes are charged by their local Customs Office and country regulations that is beyond our control.

As this is customer's responsibility to pay these taxes to get the parcel, we cannot offer any compensation in such case.

Please note that we will write the low data to help customers avoid the high tariff.

Thank you for your understanding. 

Best Regards 
Xenia
Gearbest Customer Service 
http://www.gearbest.com/

Dear Xenia, please read the first ticket again. I have ordered from European warehouse and it is obvious item was shipped from CHINA. I am very disappointed with your answer and I am well aware of tax paying IF the item gets sent from China. Now I have to pay  tax and custom duties which would NOT happen if the item was sent from European warehouse.

Thank you very much for your reply.

I have checked for you.

We have shipped your item from EU Warehouse.

Hope this is clear for you.

Thank you for your patience and kind support.

Best Regards
Xenia
Gearbest Customer Service
http://www.gearbest.com/

11 godina
protjeran
Gearbest.com

znači ništa od naknade.Stvarno su gubavi.Briga me za 60kn ali ovo je varanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Gdje su te i na koji  nacin prevarili? Koliko sam ja upratio cijene za CH i eu skladiste su iste ili skoro iste.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2016 14:02 (Torent).
9 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Apsurdno

11 godina
protjeran
Gearbest.com

hahah smiješno.Ništa editirat prvo post ovog klauna što ih reklamira na prvoj stranici i napisat istinu o ovim lopovima

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2016 14:05 (Boixus Nois PS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Proslijedio sam joj ovu sliku. Baš me zanima što će odgovorit.

10 godina
odjavljen
Ne vjerujem da će ti bit 60kn, ili ćeš platit samo 12,5kn dostavu ili pdv, carinske troškove plus dostavu.

p.s. Torent, mislim da s EU skladišta ima shipping 15$, tak je bar bilo prije dva tj kad sam frendu htio naručit pa je odustal
17 godina
moderator
NNS- kaže...

Napiši joj ovo:

But were they legally imported into EU, and taxes for them payed in the country of import (the country of your EU warehouse)? If not, from the legal/customs standpoint it is the same as it had been sent from outside the EU. It does not matter if the item is physically located in the EU country, as it does not mean it exited international space and entered EU.

9 godina
odjavljen
NNS- kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Apsurdno

Prvo pise promocija drugo ne pise na koje se to zemlje odnosi....Trazi na gearbest stranici gdje to pise....Ako igdje pise. Ja nisam nasao....

9 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
NNS- kaže...

Napiši joj ovo:

But were they legally imported into EU, and taxes for them payed in the country of import (the country of your EU warehouse)? If not, from the legal/customs standpoint it is the same as it had been sent from outside the EU. It does not matter if the item is physically located in the EU country, as it does not mean it exited international space and entered EU.

Poslao sam, hvala.

Vidit ćemo što će odgovorit.

11 godina
protjeran

uređaj je koštao oko 330kn , znači 85 kn PDV plus dostava 12kn...Računam da će me oko 100kn izaći?

9 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

uređaj je koštao oko 330kn , znači 85 kn PDV plus dostava 12kn...Računam da će me oko 100kn izaći?

Pretpostavljam. Danas je i stiglo preporučeno pismo.

Može se ovo popunit, skenirat i mailom poslati uz račun i paypal transakciju?

17 godina
moderator
Boixus Nois PS kaže...

Krivo računaš, promijenili su naknade pred nekoliko mjeseci ili pred pola godine ili kad već. Updateao sam FAQ: http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx

Koštat će te značajno više, oko 140 kuna.

17 godina
moderator
NNS- kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Pretpostavljam. Danas je i stiglo preporučeno pismo.

Može se ovo popunit, skenirat i mailom poslati uz račun i paypal transakciju?

Što ti to imaš popunjavati? Pročitaj: http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx

11 godina
protjeran

Koliko me pamećenje služi čeka da ti dođe pismo od carine.Tu se nalazi njihov email i sve podaci koji ti trebaju.

Odeš na svoj mail upieš te podatke i slikaš račun preko opcije u chrome-u i pošalješ i to je to.

Kad poštar dođe platiš mu tu carinu na ruke i to je to.

17 godina
moderator
Boixus Nois PS kaže...

Koliko me pamećenje služi čeka da ti dođe pismo od carine.Tu se nalazi njihov email i sve podaci koji ti trebaju.

Odeš na svoj mail upieš te podatke i slikaš račun preko opcije u chrome-u i pošalješ i to je to.

Kad poštar dođe platiš mu tu carinu na ruke i to je to.

Ne treba te pamćenje uopće služiti - postupak piše u spomenutom FAQ-u.  Zato se i nalazi u FAQ-u, da se ljudima stoput ne odgovara jedno te isto.

12 godina
neaktivan
Kad bi ovo moglo stici u Hr? Pa da pjesice nose donjeli bi..

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Gearbest.com

Poslao sam mail na carinu ali vidim da nitko ne odgovara.Mislim da je prije bio automatski odgovor ili nešto tako.

Jel tko poslao u zadnje vrijeme i kad je dobio odgovor?

Uredno sam ubacio sve podatke u mail,sve u pdf formatu i dao naslov po PCP-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Boixus Nois PS kaže...

Poslao sam mail na carinu ali vidim da nitko ne odgovara.Mislim da je prije bio automatski odgovor ili nešto tako.

Jel tko poslao u zadnje vrijeme i kad je dobio odgovor?

Uredno sam ubacio sve podatke u mail,sve u pdf formatu i dao naslov po PCP-u.

Jesi si provjerio da ti automatski odgovor nije završio u spamu?

Ja sam slao pred tri tjedna i primio automatski odgovor.

Ako ti nije u spamu, probaj poslati ponovno. Budi siguran da si poslao na pravu e-mail adresu.

11 godina
protjeran
Gledao sam nema nigdje..
Nista saljem ponovo
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice