Galaxy S3 gadan problem, obrisan OS

poruka: 3
|
čitano: 879
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, kao što i u naslovu piše, imam gadan problem sa svojim S3
Eto jučer sam odlučio instalirati na njega novi softver, onaj Kitkat uz naravno CWM recovery itd...inače prije toga sam imao 4.3. I međutim nije mi se svidio taj Kitkat i odlučio sam ga vlastoručno pokušat maknuti i vratiti na 4.3, što se pokazalo kao glupa odluka. Googlao sam dosta i nailazio na razne tutoriale, između ostalog i tu kod vas sam nešto pronašao, pa sam pokušavao i preko Odina i Triangle Awaya i svašta sam ja tu prčkao, dirao, brisao po rootu (factory reset, wipe cache partition itd), te na kraju mislim da sam uspio obrisat OS i ko zna šta još, a naravno backup nemam {#}. Dakle kada ga idem upaliti piše mi onako Galaxy S3 bijelim slovima i automatski me prebaci na root, i budući da sam imao Zip-ove od Kitkata na SD kartici pokušao sam njega ponovo instalirati kako sam ga i prvi put, međutim piše mi Installation aborted, status 7. Planiram ga odvesti na servis, ali prije toga bih prvo tu upitao da li netko zna da li postoji neka mogućnost tj postupak da ga sam uspijem vratit na 4.3 ili barem neku drugu verziju?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Galaxy S3 gadan problem, obrisan OS
Probaj uci u download mode i preko odina ubacit stock softver.
http://isvijet.com.hr
13 godina
neaktivan

hvala puno, uspio sam tako preko odina i download moda :))

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice