Free SMS zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 2.275
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Free SMS

Pozdrav,

zanima me samo dali znate vi ljudi dali ima ikakav web servis koji funkcionira da šaljem poruke t-mobile broju? (099) dada curi Sramim se XD hehehe Isključili mi mobitel pa je malo nezgodno sa maminog, još će ju zvati XD Šala, šala. Nego ozbiljno, znate li za program, stranicu da 100% radi slanje besplato sms poruka prema 099 broju? Hvala drugovi Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Free SMS
AlfaDelta kaže...

Pozdrav,

zanima me samo dali znate vi ljudi dali ima ikakav web servis koji funkcionira da šaljem poruke t-mobile broju? (099) dada curi Sramim se XD hehehe Isključili mi mobitel pa je malo nezgodno sa maminog, još će ju zvati XD Šala, šala. Nego ozbiljno, znate li za program, stranicu da 100% radi slanje besplato sms poruka prema 099 broju? Hvala drugovi Smijeh

Ako si ti tmobile, prijavi se na "MojTmobile" i tamo imas ja mislim svaki mjesec 30 besplatnih poruka.Znam da nije dovoljno ako ces se dopisivat s curom,ali bolje ista nego nista.

17 godina
neaktivan
Free SMS
World Championships: 7, GP started: 265, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,415

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice