Emulatori

poruka: 11
|
čitano: 2.308
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Emulatori

Zanima me postoje li neki emulatori za mobitele, tipa, imas blank mobitel i flashas ga i tako imas npr. se w800i.

EDIT: Ili bilo kakav emulator za mobitele.

Intel Core2Quad Q6600@2,4GHz, Gigabyte EP35-DS3, Gigabyte GeForce 9800GT 1GB, Samsung Spinpoint F1 640GB, Kingmax 4GB DDR2, Corsair VX450W www.tutorialized.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 15:17 (Moljac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Emulatori
Moljac kaže...

Zanima me postoje li neki emulatori za mobitele, tipa, imas blank mobitel i flashas ga i tako imas npr. se w800i.

ako te shvačam ti želiš na svom ili bilo kojem mobitelu instalirati OS nekog drugog moba? jel to ili???

Poruka je uređivana zadnji put 01.01.2020. u 00:00 (HCSC).
16 godina
neaktivan
Moljac kaže...

Acatel OT512 u N95 npr. ha-ha
16 godina
neaktivan
HCSC kaže...
Moljac kaže...

ako te shvačam ti želiš na svom ili bilo kojem mobitelu instalirati OS nekog drugog moba? jel to ili???

ne, nego neka aplikacija na racunalu, kao sto je VMWare Workstation za emuliranje racunala.
Intel Core2Quad Q6600@2,4GHz, Gigabyte EP35-DS3, Gigabyte GeForce 9800GT 1GB, Samsung Spinpoint F1 640GB, Kingmax 4GB DDR2, Corsair VX450W www.tutorialized.com
16 godina
neaktivan
Moljac kaže...
HCSC kaže...
Moljac kaže...

ne, nego neka aplikacija na racunalu, kao sto je VMWare Workstation za emuliranje racunala.
 Ne shvaćam baš to bi htio.
Ako želiš razvijati software pa to isprobavati uz svako razvojno okruženje (sdk) dobiješ emulator. Npr. želiš raditi s action script 1.0 s flash lite 1.0 i flash ti ponudi mobije od casia to toshibe pa po modelima koji to podržavaju. Pa onda ono što napraviš u elulatoru vidiš kako radi.
Jel' to ili?
16 godina
neaktivan
Emulatori

Ne.

Da objasnim.

[RACUNALA]

Postoji VMWare Workstation i Sun xVM VirtualBox.

U njima se pravi virtualni PC i mogu se instalirati svakakvi OS-ovi.

[MOBITELI]

Treba mi nesto takvo.

Napravi se virtualni mobitel. Npr. Nokia N95.

I ja u aplikaciji dobijem prozor kao na pravom mobitelu.

I u tom emulatoru mogu testirati neke stvari koje mi se ne isplate s pravim mobitelima da se ne pokvare.

Razumijete li sad?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moljac kaže...

Ne.

Da objasnim.

[RACUNALA]

Postoji VMWare Workstation i Sun xVM VirtualBox.

U njima se pravi virtualni PC i mogu se instalirati svakakvi OS-ovi.

[MOBITELI]

Treba mi nesto takvo.

Napravi se virtualni mobitel. Npr. Nokia N95.

I ja u aplikaciji dobijem prozor kao na pravom mobitelu.

I u tom emulatoru mogu testirati neke stvari koje mi se ne isplate s pravim mobitelima da se ne pokvare.

Razumijete li sad?

Shvaćam, ali ti ne shvaćaš mene;
Ovo s flashom sam ti dao kao primjer, ako hoćeš npr n95 tada se radi o symbian os-u s60, a sdk za symbian imaš skinuti s nokijine str. http://www.forum.nokia.com/info/sw.nokia.com/id/ec866fab-4b76-49f6-b5a5-af0631419e9c/S60_All_in_One_SDKs.html za razvojna okruženja: Symbian C++, Open C/C++, Java™ technology, Web Runtime (WRT), Python (using the Python for S60 SDK plug-in).
Pa ti digni neko od razvojnih okruženja, uvaljaj sdk od nokie i mati ćeš emulator za symbian s60.
Razumiješ ti mene?
17 godina
Emulatori

neznam, možda ti pomogne Java emulator - za PC

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Emulatori

@bed - hvala! Pokusat cu.

@HCSC - sto je to?

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 16:54 (Moljac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Emulatori

da si isprobaš Java igre namjenjena za mob. na PC-u kako rade itd.

osobno nisam isprobavao tako da ti neznam više, nego iskopah po ostalim forumima

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HCSC kaže...

da si isprobaš Java igre namjenjena za mob. na PC-u kako rade itd.

osobno nisam isprobavao tako da ti neznam više, nego iskopah po ostalim forumima

OK, pogledat cu.
Hvala!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice