Dual/Triple SIM kod nas

poruka: 6
|
čitano: 2.506
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dual/Triple SIM kod nas

Trebao bih mobitel za prijatelja, naime živi u BiH i tamo svako malo prelazi sa mreže na mrežu što troši jako puno novaca. Trebao bi mu Triple-SIM ili barem Dual-SIM (bilo bi jako zgodno da nije Samsung, da je recimo Nokia - to preferira) mobitel s tim uvjetom da sve kartice (tri u triple, dvije u dual) moraju biti žive paralelno, znači da se u istom trenutku može primiti poziv na bilo koju (da se mobitel ne mora resetirati ili pošaltavati da radi na drugu karticu i da prima pozive na drugu/treću karticu). Cijena nije neki problem, bilo bi poželjno da je što jednostavniji.

Hvala unaprijed.

Relativno je hitno :)

www.blockz.org - www.stanasoft.co.cc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Dual/Triple SIM kod nas
RoyalBlood kaže...

Relativno je ovo nemoguća misija {#} , ako neće Samsung ( B7722 , B5722 ...) ostaje mu samo da kupi nekog dvoprocesorskog "kineza" ili Nokiu C2-03.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2011 15:23 (maks-rs).
16 godina
neaktivan
maks-rs kaže...
RoyalBlood kaže...

Relativno je ovo nemoguća misija {#} , ako neće Samsung ( B7722 , B5722 ...) ostaje mu samo da kupi nekog dvoprocesorskog "kineza" ili Nokiu C2-03.

Rekao je da može, ali da u principu ne preferira Samsung jer da mu je često prekompliciran {#}

Bitno je samo da su obje/sve tri kartice u isto vrijeme žive.

16 godina
neaktivan
Dual/Triple SIM kod nas

Možete li mi onda preporučiti neki jednostavan mobitel barem dual sim da su obje kartice žive? Nezavisno od marke...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kupiš neki mobitel i na DX-u ili Ebayu dual sim adapter, jest da će ruzno zgledat al ce barem imat mob koji oce sa dual sim
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
odjavljen
Dual/Triple SIM kod nas
Samsung B5702.
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice