dali je moguće updejtat os6 u bb bold 9700 ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moguće ja sam ga naparavio...
i ja isto xD jel ti radi bb maps?
Ne radi mi, nakon nekog vremena su se javili bugovi, njih više npr. nestaju ikone, šteka gmail aplikacija i još par sitnica tako da sam ga ponovo odlučio vratit na staro (OS 5) i pričekat službenu verziju...
Ne radi mi, nakon nekog vremena su se javili bugovi, njih više npr. nestaju ikone, šteka gmail aplikacija i još par sitnica tako da sam ga ponovo odlučio vratit na staro (OS 5) i pričekat službenu verziju...
6.0.0.380?
9700_OS6_334 ovako se zove file koji sam skinuo s crackberrya...
OS 6.0.0.344
OS 6.0.0.344
http://crackberry.com/leaked-os-6-0-0-380-blackberry-bold-9700
Probaj sa ovim, to je zadnji.
Instalirao sam još sinoć, al šteka mi opet aplikacija "Chat on Facebook" i "GMail", evo danas mi net šteka pomalo, al poruke i pozivi ne štekaju, ma uglavom radi ok, bez ove dvije stvari mogu
Jel tebi što šteka, ovo sa Blackberry mapsom ne mogu ga instalirat jer i kad sam ga vratio na OS5 nisan mogao instalirat...samo neki file mi dolazi od 11 kb ako se ne varam...
Meni radi sve normalno, a za facebook chat probaj Meebo skinuti, on je po meni najbolji.
Gmail koristim svakodnevno, i to jako puno i nisam nista cudno primjetio, sve mi radi najnormalnije.
Sto se BB mapsa tice, ne znam tocno gdje zapinjes?
fala za meebo stvarno odlična aplikacija, znaš još koju dobru, ja sam relativno nov korisnik blackberry-a
kad 9780 bold dolazi u hrvatsku ?u njemačkoj ga već ima
Instalirao sam još sinoć, al šteka mi opet aplikacija "Chat on Facebook" i "GMail", evo danas mi net šteka pomalo, al poruke i pozivi ne štekaju, ma uglavom radi ok, bez ove dvije stvari mogu
Jel tebi što šteka, ovo sa Blackberry mapsom ne mogu ga instalirat jer i kad sam ga vratio na OS5 nisan mogao instalirat...samo neki file mi dolazi od 11 kb ako se ne varam...
e sory šta ti nisam odgovarao xD
jedino šta meni šteka je zumiranje fotografija i slika
a šta se tiče gmaila i bb mapsa niti ih ne mogu koristiti jel nemam aktiviranu tarifu za blackberry :S
sve ostalo je super :)