Asus ZenFone 5

poruka: 728
|
čitano: 176.681
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Asus ZenFone 5

Može pomoč, 

isprobavao sam neku aplikaciju koja je tražila automatki da uklučim debuging mode, znači ona me preusmjerila na to mjesto i ja sam uklučio to.

Više neču koristiti tu aplikaciju pa bi ugasio taj debuging mode, 

http://firstandgeek.com/wp-content/uploads/2014/12/Screenshot_2014-12-15-08-03-14-576x1024.jpg 

kada gledam u postavkama nemam ovo Developer options, a drugdje to ne pronalazim, di je debuging mode sada . 

13 godina
Markić7 kaže...

Može pomoč, 

isprobavao sam neku aplikaciju koja je tražila automatki da uklučim debuging mode, znači ona me preusmjerila na to mjesto i ja sam uklučio to.

Više neču koristiti tu aplikaciju pa bi ugasio taj debuging mode, 

http://firstandgeek.com/wp-content/uploads/2014/12/Screenshot_2014-12-15-08-03-14-576x1024.jpg 

kada gledam u postavkama nemam ovo Developer options, a drugdje to ne pronalazim, di je debuging mode sada . 

Trebaš "aktivirati" developer options. Znači:

Postavke > About > Software information i stisnes nekoliko puta na broj međuverzije. Nakon toga ćeš u postavkama, malo iznad about, dobiti developer options. I pod njima imas debuging mode

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
12 godina
neaktivan

hvala. jesu ga sakrili :D 

13 godina
neaktivan
Asus ZenFone 5

Evo nešto oko kamere - biti će izgleda odlična u uvijetima slabog osvjetljenja. Da ne duljim, evo video : 

Bene docet, qui bene distinguit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Asus ZenFone 5

Asus Zenfone 2 aces Antutu, scores above the 50K markhttp://cdn.gsmarena.com/vv/newsimg/15/02/asus-zenfone2-intel-benchmarks/gsmarena_001.jpg

I to sa 2GB Rama :) da bi vise da pokazu kvalitet kamere i da prestanem da trazim drugi telefon :)

kiki
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
ASUS ZENFONE 5
Sta tebi tulipanu nije jasno iz imena ove teme ?? mozda zenfone 5 ????
dosadan si vise sa z 2 i samo spamujes
15 godina
Asus ZenFone 5

znači najbolje je uzet model sa jačim procom i 2gb rama??

otkud?? iz kine ili eu negdje,vidim da neko spominje alzashop?

0 0 hvala 0
13 godina
rapajic_st kaže...

Nista bez 2gb rama!!!!

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
Asus ZenFone 5

jel ima ledicu za notikacije?

i jel ima koji onaj trik, turn phone to mute i slično?

to mi jedna od jačih opcija na androidu pošto je mob službeni i zvoni i zvoni...

0 0 hvala 0
13 godina
rapajic_st kaže...

jel ima ledicu za notikacije?

i jel ima koji onaj trik, turn phone to mute i slično?

to mi jedna od jačih opcija na androidu pošto je mob službeni i zvoni i zvoni...

Sve ima!

15 godina
neaktivan
chaselol kaže...
rapajic_st kaže...

Nista bez 2gb rama!!!!

na alzashopu ima 2GB rama

15 godina

Ja sam bio nazvao za provjeru servisa Asus servisnu trgovinu, i rekli su da u Hrvatskoj ne mogu ostvariti jamstvo na uređaj koji sam kupio u npr.Poljskoj... Ima netko slična saznanja/iskustva? Pozz

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
13 godina
Asus ZenFone 5

Kad ce lolipop :3?

kad zen2 izadje?

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2015 1:34 (chaselol).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Asus ZenFone 5

Koji model je bolji A500CG ili A500KL, ovaj KL ima 4G i quadcore 1,2GHz, malo bolje ima performance, ali da li mu se i baterija brze prazni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ToMisLaW kaže...

Koji model je bolji A500CG ili A500KL, ovaj KL ima 4G i quadcore 1,2GHz, malo bolje ima performance, ali da li mu se i baterija brze prazni?

KL zaobidji ako ti ne treba 4G 

16 godina
neaktivan
chaselol kaže...
ToMisLaW kaže...

KL zaobidji ako ti ne treba 4G 

Pa isto kostaju KL i obican, barem sa stranice sa koje hocu kupiti. Zasto nebi uzeo KL ima bolje performanse i 4G, ali opet ova baterija mi je nekako junk... 

13 godina
ToMisLaW kaže... 

Pa isto kostaju KL i obican, barem sa stranice sa koje hocu kupiti. Zasto nebi uzeo KL ima bolje performanse i 4G, ali opet ova baterija mi je nekako junk... 

Hm ne, taj 4g ima antutu od 17-18k, dok je "obicni" 2ghz na 26-28k, ogromna razlika 

16 godina
neaktivan
chaselol kaže...
ToMisLaW kaže... 

Hm ne, taj 4g ima antutu od 17-18k, dok je "obicni" 2ghz na 26-28k, ogromna razlika 

Hm ali problem je sto svugdje u Hrv. ima samo za kupiti 1,6GHz a nigdje nema 2,0... Znam ima izvan Hrvatske ali hoću kupiti u Hrv...

13 godina
ToMisLaW kaže...

Hm ali problem je sto svugdje u Hrv. ima samo za kupiti 1,6GHz a nigdje nema 2,0... Znam ima izvan Hrvatske ali hoću kupiti u Hrv...

Najvaznije ti je da ima 2gb RAM memorije, model sa 1gb se ne isplati uzeti. Sad kad bi neki forumas sa 1.6ghz podjelio svoj bench s nama mada mislim da nije velika razlika mozda 1-1.5k maksimalno!

16 godina
neaktivan
chaselol kaže...
ToMisLaW kaže...

Najvaznije ti je da ima 2gb RAM memorije, model sa 1gb se ne isplati uzeti. Sad kad bi neki forumas sa 1.6ghz podjelio svoj bench s nama mada mislim da nije velika razlika mozda 1-1.5k maksimalno!

Koliko sam gledao po youtubu, bench od 1,6GHz i od Quadcore 1,2 su oko 17-20k, a 2,0 je oko 27k

Zapravo Quadcore 1,2 i Z2560 1,6GHz su isti po performansama, samo se koristi Qualcom 1,2GHz zato što intelov chipset ne podržava 4G LTE

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2015 1:58 (ToMisLaW).
15 godina
ToMisLaW kaže...
chaselol kaže...
ToMisLaW kaže...

Koliko sam gledao po youtubu, bench od 1,6GHz i od Quadcore 1,2 su oko 17-20k, a 2,0 je oko 27k

Zapravo Quadcore 1,2 i Z2560 1,6GHz su isti po performansama, samo se koristi Qualcom 1,2GHz zato što intelov chipset ne podržava 4G LTE

1.6 sa 2gb rama ima nešto manje od 23k

nemam za potpis
16 godina
neaktivan
tenac kaže...
ToMisLaW kaže...
chaselol kaže...
ToMisLaW kaže...

Solidno, a kakva je baterija? Da li traje dugo?

15 godina
ToMisLaW kaže...
tenac kaže...
ToMisLaW kaže...
chaselol kaže...
ToMisLaW kaže...

Solidno, a kakva je baterija? Da li traje dugo?

meni izdrži dan-dva

nemam za potpis
10 godina
neaktivan
Asus ZenFone 5

Pozdrav svima. Kupio sam Zenfone 5 sa 1,6 procesorom i 1 GB rama.

Imam dva problema:

1. Baterija ne može izgurati ni 1 dan

2. Kamera neće da snima. Slikati mogu ali snimati ne, samo zaledi slika i izbaci neki eror.

Mobitel sam dobio root-an, pa sam mislio da flasham neki drugi rom. Molio bi za preporuku dobrog roma i ako može neko da mi pojasni kako da to odradim.

Ili ako ima neki drugi način da riješim navedene probleme. Probao sam i drugu kameru sa play-a i ni ona ne može snimati.

Hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
Asus ZenFone 5

Ni jedan telefon se ne prodaje root-ovan, tako da gdje god da si kupio nosi nazad na reklamaciju.

Zavisno od koristenja baterija drzi, ako visis na internetu, video ili gaming baterija ce se potrositi jako brzo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Asus ZenFone 5

Prodaje iz Kine ako ti to zahtijevas. Dakle, mob je root-an. Jel ima neki dobar rom i uputstvo za ovaj telefon

0 0 hvala 0
13 godina
Asus ZenFone 5

Ja sam pravio "svoj" ocisceni stock rom ali nisam osjetio nista "brze" nego sto je sad, stock rom jednostavno leti i vratio sam nazad. Apsolutno su odradili odlican posao plus update svako malo dobijas 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Asus ZenFone 5

Al kako da riješim probelm sa kamerom? Probao sam više kamera sa play-a ali svaka moze slikati ali ne moze snimati. Samo zaledi sliku.

Zbog toga i razmišljam o drugom romu, inace bi ostavio ovaj.

0 0 hvala 0
13 godina
Asus ZenFone 5

Probaj factory reset, ne znam sta bih ti drugo rekao ili da stavis oficijalni rom sa asus stranice za taj telefon i da probas tako. Moze biti da je do softvera a mozda i do hardvera tj do same kamere da je ostecena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Asus ZenFone 5

Ljudi, pogledao sam specifikacije za Zenfone 2 ZE500CL i zaključio da se radi o jednom prejebenom smartfonu. No, kako ga nabaviti, a da PDV ne oderu na carini. Preko ebaya ga našao za 207 USD sa free shippingom, ali kad se sjetim da bi mogli naplatiti PDV, pojede me nedostatak novaca. Ima li neki EU Warehouse ili neka pouzdana "kineska" stranica gdje bih ga mogao kupiti za neku manju svotu, pa nema veze ako me oderu na PDV-u?

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2015 15:49 (reefreemind).

0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice