Da li je Android spor?

poruka: 14
|
čitano: 5.840
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Da li je Android spor?
Ima sam prilike probat malo browsat internet na iPhone-u i mobitelu sa Androidom. Dok je zumiranje i skrolanje stranica na iPhonu skroz glatko, na Androidu poprilicno trza. Nije stvar u flashu, jer se to primjecuje i kod jednostavnijih stranica koje uopce nemaju flash, kao npr bing.
Jel to tako svugdje, ili sam ja eto bas naletio na neki limun?
Think locally, act globally...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Da li je Android spor?

biti će da si ti naletio na 'limun''

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Da li je Android spor?

Nisi rekao o kojem modelu Androida se radi, tako da i razlika među njima može biti nebo-zemlja. I nije isto radi li se o 1.6 ili 2.2 verziji.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

1 0 hvala 0
17 godina
RE: Da li je Android spor?
macak kaže...

Nisi rekao o kojem modelu Androida se radi, tako da i razlika među njima može biti nebo-zemlja. I nije isto radi li se o 1.6 ili 2.2 verziji.

1.6 nema multitouch i 2.1 nema flash, znači može se raditi samo o 2.2.

Pretpostavljam da je nešto šrotalo u pozadini (neka aplikacija), zato mu je štekalo.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
17 godina
neaktivan
dado2202 kaže...
2.1 nema flash

Na Android 2.1 također je moguće instalirati Flash 10.1.

Zato sam i rekao, nema smisla generalizirati, dok se ne zna o kojem se modelu konkretno radi.

Pa čak i da za primjer uzmemo Android 2.2, opet je razlika radi li se o npr. Desireu sa 1 GHz procesorom i 576 MB RAM-a ili Wildfireu sa 528 MHz i 384 MB RAM-a.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina
Da li je Android spor?
Jos nisam osjetio da bilo sta zatrza na HTC Desire. Sem 720p filma i snimanja ali to je druga prica :)
Danas kada postajem pionir ...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Zumiranje i scrollanje je gladje na iphoneu nego na androidu (desire). Ne bi reko da na desireu trza ali je na iphoneu primjetno gladje.
16 godina
ansha kaže...
Zumiranje i scrollanje je gladje na iphoneu nego na androidu (desire). Ne bi reko da na desireu trza ali je na iphoneu primjetno gladje.

Da, i ja bi se složio.

Imao sam do nedavno iPhone 3GS i sada imam novi Desire sa 2.2 softwareom i u principu sam skroz zadovoljan,

ali da iPhone ima glađe browsanje to je činjenica. Desire sa nekim većim stranicama tipa net.hr sa upaljenim flashem, se skroz zblesira i gadno se uspori.

Kada je ugašen flash nešto je bolja situacija ali i dalje je sporije od iphonea.

Dok na manjim stranicama bez puno reklama i ostalog sadržaja, browsanje je u pravilo tečno na razini iphona.

I rather like the restless nights
15 godina
neaktivan
Ne, android nije spor, osim ako na desktop nabacas hrpu ikonica,widgeta,bolesne teme,...inace ide ok...a i ovisi o brzini cpu i gpu...i ramu...
17 godina
odjavljen
dado2202 kaže...
macak kaže...

1.6 nema multitouch i 2.1 nema flash, znači može se raditi samo o 2.2.

Pretpostavljam da je nešto šrotalo u pozadini (neka aplikacija), zato mu je štekalo.

2.1 ima flash

15 godina
neaktivan
Nema, 2.2(froyo) ima podrsku za flash...
16 godina
neaktivan
Zar se na 2.1 nemože install flash?
15 godina
neaktivan
Da li je Android spor?

sumnjam, mozda ima neki nacin ako je rootan mob pa stavit android 2.2, al inace nemoze..

1 0 hvala 1
16 godina
Da li je Android spor?

2.1 verzija ima samo onaj flash lite, koji baš i nije nešto, dosta je spor i ne prikazuje baš sav sadržaj...tek na 2.2 je punokrvni flash koji radi brzo, i prikazuje većinu sadržaja u flashu(ja sam naletio na jedno stranicu-dve sa flashom da nije  mogao se otvoriti).

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice