Android aplikacije - QWERTY topkovnica?

poruka: 3
|
čitano: 2.197
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Android aplikacije - QWERTY topkovnica?

planiram sljedeci mjesec uzeti mobitel, no trazim mob sa dobrom cijenom, solidnim androidom (barem 2.2), qwerty tipkovnicom (moze i virtualnom) i solidnim procesorom (barem 800 Mzhmljlj..)

nađoh nekoliko polukandidata jer uvijek jednome barem nesto fali od navedenog. zelim da mi flash player radi, a mislim da nece na androidu (2.1) - molim da me ispravite ako grijesim.

e sad, sony ericsson st15i je odlicne cijene, i super procesora (1000), android je 2.3,no nema querty zanima me moze li se na androidovoj stranici skinuti aplikacija koja omogucije virtualnu qwerty tipkovnicu na mobitelima koji ju inace nemaju?

e da, i recite mi za taj flash player,jer nasla sam solidnih mobitela s 2.1 androidom, sa solidnim procesorima, no da li moze flash na tu verziju androida?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Android aplikacije - QWERTY topkovnica?
inaany kaže...

planiram sljedeci mjesec uzeti mobitel, no trazim mob sa dobrom cijenom, solidnim androidom (barem 2.2), qwerty tipkovnicom (moze i virtualnom) i solidnim procesorom (barem 800 Mzhmljlj..)

nađoh nekoliko polukandidata jer uvijek jednome barem nesto fali od navedenog. zelim da mi flash player radi, a mislim da nece na androidu (2.1) - molim da me ispravite ako grijesim.

e sad, sony ericsson st15i je odlicne cijene, i super procesora (1000), android je 2.3,no nema querty zanima me moze li se na androidovoj stranici skinuti aplikacija koja omogucije virtualnu qwerty tipkovnicu na mobitelima koji ju inace nemaju?

e da, i recite mi za taj flash player,jer nasla sam solidnih mobitela s 2.1 androidom, sa solidnim procesorima, no da li moze flash na tu verziju androida?

st15i dolazi sa virtualnom qwerty tipkovnicom, a sa updateom na 2.3.4 dobivaš i mogućnost swypea (pogledaj na youtubeu ako neznaš što je to) ;)

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!!
14 godina
neaktivan
Re: Android aplikacije - QWERTY topkovnica?

hvala! :)

jedva cekam siječanj da se maknem od t-mobilea tj ugovora s njima. Od nikakve su koristi. Niti imaju ponudu, a nije bilo puta svi ovih godina da nisam isla vamo tamo 2-3 puta iznova u  t-centar zbog produzenja jer, ili je nesto krivo receno prije odlsaka preko telefona, ili nemaju mobitela... ili se mijenja tarifa pa su promijenili minimum koji moram uzet...ili pak produzivanje ugovora unaprijed vise ne vrijedi...

odlazim na tele2.

pisala sam tamo i jos cekam odgovor, pa ako netko zna nesto o ovome, molim vas da mi odgovorite:

prenest cu 099 broj na tele-2 nakon sto mi istekne ugovor s t-mobileom, tj otkazem ga - rijesim sve racune, i tamo cu pokrenut novi ugovor na dvije godine.

No imam max tv i max adsl u t-comu- znam da to nije usko povezano no da li bi me mogli zezat zbog toga u tele2 pa da mi nece dat prenest broj?

ne bi se cudila, nikad nist od prve ne uspijem napravit..

tnx

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice