U kojem od ova dućana kupujete kompjuter?
Ja kupujem u Vemila.
U kojem od ova dućana kupujete kompjuter?
Ja kupujem u Vemila.
Vemil
Vemil...nikad nikakvih problema s njima
i ja bi kupovo u Vemilu ali ga nažalost nema u mom mjestu, pa sam osuđen na HGspot ...
Kupovao sam i kod jednih i kod drugih....nisam imao nekih problema.
Takodjer Vemil...kupujem tamo vec godinama i stvarno nikakvih problema nije bilo do sada
Ako nema u Vemila onda idem u HG Spot-a !
Između ove dvije trgovine uvijek biram ve-mil, ali za sebe najrađe kupujem u linxu. U HGspotu uvjek "baš to nemaju", pa su komplicirani za reklamacije, duže se čeka na kupljeno, a i osoblje se pravi previše pametno. Bar je tako u mom mjestu.
Ve-mulj ili Hg-šrot hmm stvarno mi je ponuđen izbor Ma vemil mi je bolji, blize, i tako...nikad do sad problema sa njima...a bilo je dosta reklamacije.
gdje je povoljnije, ni u jednom ako su nepovoljni...
Vemil, jeftino i dobro. HG spot ne valja.
Slična tema već bila..
Nekad HGspot, danas Vemil.
Vemil - tamo mi se isplati kupovat i pružaju dobre usluge...
Vemil, ali HG Spot mi je bliži pa...
HGSpot - nikad, pa ni tada
Vemil - malo draži
Links - najdraži
Acquisitum Magnum - najjeftiniji
Jednako su mi blizu, ali vemil je moja prva opcija.
Vemil!(HG Šrot )
Ve-mil...Hg-spot je zivi uzas! Necu ulaziti u detalje, ali ako Vam nesto ode a da sam proizvod dolazi iz Hg spota i vi ga pritom idete reklamirati....vodite odvjetnika sa sobom
Iz svega pročitanog vidim da HG spot treba u širokom luku izbjegavati. Inače kad god sam uzimao računalo uzimao sam privatnim kanalima, tako da nisam ni Vemil ni ovog koristio, a ako jesam za nešto ipak sam se odlučio za Vemil, dao mi je bolji dojam, a vjerojatno su imali i bolji cijenu.
... usput bratič mi je jednom uzeo u HG spotu komp pa su mu podval ili slabiji procesor ili disk, od onog što je kupio, dao reklamaciju, koja se uvažila i onda isprike... bla, bla, bla, možeš mislit
Vemil .
Uvijek Vemil
Links je meni najbolji.
Izmedu HG spota i Ve mila biram Ve mil.
Ve milove stranice su uredjenije, ducan im je puno pristupacniji kupcima i puno blize mi je. :)
Još jedan glas za Vemil!
Iz svega pročitanog vidim da HG spot treba u širokom luku izbjegavati...
Definitivno izbjegavat HGšrot. znam njihovu politiku posla i zejebawanja ljudi. kupio sam jednom komp tamo i zakleo sam se nikad više. i to ga ne bi ni kupio da nisam radio tamo. živi lopovluk. netko je gore u postu spomenuo djelatnike HGspota. mogu samo reći da su dečki (i cure) sasvim ok (barem dok sam ja radio tamo) i nisu oni krivi što su šefovi gamad i tjeraju ih da prodaju određeni brand robe.
kupujem i u vemiu i u hgspotu ovisno o cijenama onog sto kupujem.... nisam nigdje imao nikakvih problema....
Kada kupujem preko interneta obavezno idem u HG spot. Web dućan im je OK, cijene umjerene, a dostava brza i točna. Osobno kupujem i kod jednih i kod drugih i barem ovdje kod mene nema neke razlike. Djelatnici oba dućana su relativno slično pristojni i donekle isto se razumiju u asortiman što ga prodaju. Međutim, i kod jednih i kod drugih ima isti problem. Jako se slabo ili nikako javljaju na telefonske pozive.
Vemil ili Turkalj!!!!!!!!
Vemil , jedva sam dočekao da naprave prodavaonicu u Sisku. Nikad nema skoro nikog i informacije su potpune. A ako nemju nešto što mi treba preko ceste je HG spot.