Trajni nalog u slučaju smrti

poruka: 7
|
čitano: 1.632
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav,

Zanima me jedna informacija vezano za trajni nalog.

Naime, radi se o tome da mi je otac preminuo prije nekih 10-ak dana i bio je dugogodišnji korisnik t-mobile. Kako je imao trajni nalog preko njih, zanima me kakva je dalje procedura jer bi ja taj broj prebacio na majku. Također me zanima kako se obračunava trajni nalog ako mu ugase račun u slučaju smrti. Ima još ugovornu obvezu do 2016 g.

Nadam se da sam vam dovoljno jasno pojasnio...

Hvala na odgovorima

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Trajni nalog u slučaju smrti
Cekas ostavinsku raspravu. Tamo kazes da je tata imao to kaj je imao. Kazes i tko preuzima. Zatim ces dobiti isti dan resenje s kojim ides u tcentar i prebacujes na svoje ime ili onoga tko ce vec preuzeti.
13 godina
neaktivan

Hvala puno na brzom odgovoru. Zbunjivalo me jedino to kako će biti obračunat onaj dio od kada je tata umro do ostavinske rasprave...

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Trajni nalog u slučaju smrti
Dr.K kaže...

Hvala puno na brzom odgovoru. Zbunjivalo me jedino to kako će biti obračunat onaj dio od kada je tata umro do ostavinske rasprave...

To ce oni u racunima izracunat kad im das resenje jer ce vidjeti sve podatke (kad je tata umro, ko preuzima pretplatu itd.).

I da, moje saucesce.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2015 9:48 (ukay1000).
13 godina
neaktivan

Ok, dosta je tu papirologije odjednom i sad treba saznat informacije na brzinu...hvala i na sućuti i na odgovoru.

0 0 hvala 0
13 godina

Tatu sam nedavno odjavljivala u Vipu i bila je dovoljna samo kopija smrtnog lista (nismo čekali ostavinsku) no pretpostavljam da isto ne vrijedi za prijenos korisnika no valja provjeriti. Zvrcni t mobile, oni ćete najbolje uputiti na daljnje radnje.

Drž se.

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ok, probati ću nazvat da li mogu samo doći sa smrtnim listom. Bilo bi super da to mogu odmah riješiti prije ostavinske rasprave...

Hvala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice