Sim kartica za internet u EU

poruka: 3
|
čitano: 1.544
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
online
Sim kartica za internet u EU

Ekipa, pitanje, nije mi do sada trebalo pa nisam istraživao. Naime, ja sam iz BiH, i nemam hr karticu, kada sam u hrvatskoj, uzmem neku za jednokratnu upotrebu. A sada trebam ići do Austrije i Njemačke, pa me zanima kako ide sa mobilnim internetom i karticama. Mogu li jednostavno uzeti neku prepaid karticu sa neograničenim internetom za 10 dana i koristiti u roamingu bez problema ili ipak nešto treba paziti? Koju karticu mi možete preporučiti, bilo bi fino da traje što duže između nadoplata da je mogu nastaviti koristiti i kasnije, da ih ne mijenjam uvijek.

Hvala

LIFE IS SHORT, WORK HARD, PLAY HARDER, PRAY HARDEST
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Sim kartica za internet u EU

S obzirom da se putuje trebalo bi gledati onda prepaid SIM kartice, ali - ne ove koje imaju samo Internet jer one možda i nemaju mogućnost uporabe unutar EU, već obične prepaid kartice na bonove i aktivirati neku od opcija. Primjerice, savjetujem svima koji zovi HT da uzmu običnu Simpa SIM karticu na bonove, uzmu nadoplatu od recimo 10EUR ili više te si aktiviraju jednu od eSimpa opcija gdje ima neta unutar EU kao i u RH. Čisti neograničeni net u HT-a preko Simpa SIM-ova nije podržan van Hrv.

Za druge operatere - ista je fora, obična SIM na bonove, aktivirati neku opciju gdje ima dosta neta i vjerojatno će raditi unutar EU.

https://idzan.hr | Hrvatski Telekom Customer Support Agent, non-Tech sektor
12 godina
offline
Re: Sim kartica za internet u EU
Googlaj mobimatter esim. Kupiš EU paket za 10ak eura i miran si, bez kopanja i traženja prepaid sim kartica po kioscima.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice