Wireless kartica+antena ili samo acess point???

poruka: 5
|
čitano: 3.056
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Na prozoru moje sobe imam relativno dobar signal wirelessa, 3 od 5crtica, dowload skace i na 250kb/s, ali signala ima samo pri vrhu prozora, te je tesko za koristenje. Spajam se laptopom.

Stavit cu na to mijesto di ima dosta signala nesto i to spojit na laptop.Dal da stavim acess point, ili antenu i ustekam je u pcmia karticu.

Intel q6600 mbo asus P35 8gb DDR2 ATI 3870 512mb 1TB WD Samsung 2232bw Logitech G15 Logitech G7 Logitech X530 5,1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Wireless kartica+antena ili samo acess point??

Iko ista?????

Intel q6600 mbo asus P35 8gb DDR2 ATI 3870 512mb 1TB WD Samsung 2232bw Logitech G15 Logitech G7 Logitech X530 5,1
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2008 21:28 (pusic008).
17 godina
neaktivan

Bavim se wirelesom duže vremena i preporučio bih ti neki jeftini AP sa client modom. Recimo Edimax 7206 Apg, jeftin, a  solidno radi u client modu čak i sa antenicom priloženom uz njega. Slijedeći korak bi možda bio kupovina ili samogradnja recimo kantene za koju možeš naći upute bilo gdje na netu.

Možeš pokušati i sa nekim wireless USB stick-om. Ima više opcija.

17 godina

to je jednostavno  preskupo s obzirom sto on treba,kaj fali usb wireless sticku ? nema logike jer je spomenuo samo prijam signala

Audi R8 - born of powerful ideas

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zokena kaže...

Bavim se wirelesom duže vremena i preporučio bih ti neki jeftini AP sa client modom. Recimo Edimax 7206 Apg, jeftin, a  solidno radi u client modu čak i sa antenicom priloženom uz njega. Slijedeći korak bi možda bio kupovina ili samogradnja recimo kantene za koju možeš naći upute bilo gdje na netu.

Možeš pokušati i sa nekim wireless USB stick-om. Ima više opcija.

I meni je prvo na pamet pala kupnja ap-a i da ga stavim na prozor di ima signala, i da ga lan kablom povezem sa laptopom. Al samo nezz ocu li imati dovoljno signala sa ap-om, jer kad njega kupim nemam love vise za kupnju antene, pa me samo to odvlaci od ap-a, nisam siguran oce li ona antena vec ugradjenja na njemu od 2dbi biti dovoljna za signal bar 3od 5crtica. sad kad stanem sa laptopom na przor sobe ima 2od 5crtica signala, sta ti mislis ocu li sa antenom od ap-a 2dbi imati imalo bolji signal nego sad sa laptopom???

HVALA
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice