TP Link TF 3239DL

poruka: 2
|
čitano: 616
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
TP Link TF 3239DL

Pozz

stara matična ploča odapela, zamjenio sa polovnom socket 478 Abit AI7 sve uredno radi osim mrežne kartice TP Link TF 3239DL koja je na staroj matičnoj radila. Ne uspjevam nikako instalirat drivere za navedenu matičnu premda bi ih W7 sam trebao odmah instalirat po pokretanju. Također u device menageru mi ne postoji network adapter. Klikam po biosu da li je možda tamo što zatvoreno ali ne pronalazim ništa što ima riječ network ;) Kako riješiti problem?

0 0 hvala 0
11 godina
Re: TP Link TF 3239DL

vidim da nitko već mjesec dana ne odgovara . evo uputa !! ta kartica se ne istalira kao sve obične. postupak ide najkraće ovako : ugasiš pc - staviš karticu u slot - uključiš pc. control panel - hardver i zvuk- upravitelj uređaja i tamo treba biti  " realtek .... sada klikneš desnim klikom na taj realtek..  - ažuriraj - otvori se kartica gdje izabereš da češ sam nači ... opet se otvori katica i tamo izabereš  " imam disk " ( prije svega ubaciš mini cd što si dobio sa karticom ) i izabereš  taj TF 3239DL i klikneš na next. pc odradi svoje i na kraju opet odeš u upravitelj uređaja i trebao bi biti umjesto realtek .. sada ispisan TP LINK TF 3239DL. ovo su najkrače upute i ta kartica kod mene radi . uz karticu sam dobio i upute da se tako slično instalira. imam w7.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice