Pomoć pri odabiru wifi antene

poruka: 5
|
čitano: 5.268
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav svima !

Evo ovako . Susjed mi je 2 godine koristio kasens g5000 ali neku kopiju . Kinesku , japansku bog zna ...

Crpio je signal od susjeda koji je udaljen zračne linije nekih 50-100 m . Antena sada gubi kontakt . U raspadu je i odlucio se za novu . 

Dok je bio na sezoni , susjed je promjenio šifru od wifia . Da li neko zna možda kako probiti šifru ? Ako zna molim ga za pomoc . On inace ima 7 godina je zatrazio ukljucenje linije od t-coma no nemoze dobit ! Nikako ! A zivot bez interneta ...

Ja sam malo dalje od njega ... Zračne linije nekakvih 150-200 m . S ovom g5000 fejk je znalo uhvatiti moj signal no kad bi se spojio bilo je LIMITED .

Sad me zanima što mislite o sljedecoj anteni : http://www.njuskalo.hr/wireless-wlan/kasens-ks-990wg-antena-60dbi-2.4ghz-najjaci-model-oglas-8496960

Isto tako ako neko od forumasa prodaje ili ima kvalitetnu i dobru antenu koja bi čak mogla mene hvatati da netreba "probijati" susjedu bilo bi super . Sto mislite da li je to moguce s ovom ?

Hvala svima unaprijed s odgovorima !

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru wifi antene

šTO NEMA NIKO ISKUSTVA NI ZA POMOC ? :(

15 godina

Do sada ti još nitko nije odgovorio zato jer:
1) Na ovom forumu se (načelno) ne raspravlja o ilegalnim stvarima.
2) Bilo je već pitanja u vezi odgovarajuće antene. Pretraži malo forum.
3) Možda netko namjerava, ali još nije stigao. Budi strpljiv.
4) ...

S kojom antenom bi susjed mogao loviti tvoj ruter, teško je reći, jer nisi ništa napisao o svojoj opremi (koji ruter imaš, optička vidljivost između tebe i tog susjeda,...). Mi nismo vidovnjaci. Prema ovom što si napisao, možda bi u obzir došli sljedeći uređaji: 1, 2. Drugi ima veću antenu, pa može lovit i problematičniji signal.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 15:05 (D1001).
12 godina
neaktivan

Na ruteru bi bila od kasensa 10 dbina antena . Smetati mogu 2-3 stabla i zid od kuce . 

17 godina

kupiš ovu antenu, našarafiš je na wifi adapter i to bi trebalo biti rješenje problema.

http://www.njuskalo.hr/index.php?ctl=search2&f_keywords=yagi

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 15:13 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice