Kantena direktno na router

poruka: 4
|
čitano: 2.901
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav,

napravio sam kantenu pomoću neke limenke. Koristio sam F konektore i 75 omski kabel jer je kabel dug 1.5 metar. 

Zanima me da li je moguće da kantenu spojim direktno na router (Thomson tg780) bez ikakve wireless kartice za PC?

Dakle, ono što namjeravam napraviti je da katena daje signal na taj router, a da se ja kasnije spajam žično ili bežično na taj thomson router? 

Kako da spojim taj 75 omski kabel na tu već postojeću antenu od routera? 

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Kantena direktno na router

Na većini routera nije moguće bez odvijača i lemilice. Tj, postojeća antena nema konektor, već je zalemljena žica na pločicu unutar kućišta.

15 godina
neaktivan

Kod mene nije zalemljena, nego je spojena sa nekim mini pigtailom (najmanji pigtail koji sam vidio) koji se može jednostavno otkačiti, ali je premal da mi zalemio išta na njega?

Kako ovaj koaxijalni kabel sa kantene spojit na postojeći od antene ili direktno na ploću?

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

spajao sam speedya jednom na antenu 10db i radila je, na strani rutera se nalazi u.fl konektor koji se jednostavno ali pazljivo odspoji nakon sto se ruter rastavi (4-5 kriznih vijaka), te se spaja na antenu tj. kantenu, moja antena je imala rpsma konektor ako se ne varam, imam takav pigtail pa cu uslikati danas...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice