Tolko monitora, a trebam samo jedan dobar...

poruka: 8
|
čitano: 1.418
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

pozdrav, ko i svi, uzeo bi monitor, a nemam pojma koji.

dakle, osnovno je da se fino spari s hd4850, da ima 22 inča i to je otprilike to. monitor mi treba za igre i filmove, dakle nikakva state of the art tehnologija.

zbunjuje me što zapravo ne znam što odabrati, a mrzi me da plaćam ono što mi ne treba.

dakle, što je odaziv, čemu služi i koji broj je poželjan.

kontrast? Od 8000 do 600 prema jedan. Koji je to kuac? i koji broj je poželjan?

DVI? šta je to i treba li mi?

ajmo znalci, da cujem, hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Tolko monitora, a trebam samo jedan dobar...

Evo ti u prilogu link za jedan sasvim ok monitor koji sam i ja nedavno kupio i mogu ti reći da sam prezadovoljan, nije skup, izgled tradicionalan, a isto tako ništa lošiji od bilo kojeg Samsunga, da ne kažem da je veća vjerojatnost da ćeš ubosti Samsunga sa mrtvim pixelima , a kod ovoga ne, meni je to već treći ViewSonic i mjenjao sam ih samo iz razloga velićine LCD-a..sada sam na 22"..pozdrav

da, naravno ima i  DVI priključak

http://www.optimum-online.hr/shop/index.php?cat_id=301         obrati pažnju na model VA 2226w - akcija !!

16 godina
neaktivan

alo ljudi jel zna neko sta je taj, odziv, i te tehnikalije? ima neko pojasnjenje?

0 0 hvala 0
17 godina

koliko si para spreman potrositi? ja imam 22" lenovo L220x i monitor je zakon slika fenomenalna igram se dosta i prednost u igrama je sto ako ni ne upalis AA radi vece rezolucije se ni ne vide toliko losi rubovi ko na ostalima 22" sa 1680*1050 (cimer ima takvog pa znam sta govorim) a neprednost ti je 1920*1200 rezolucija koju je malo teze upogonit, naravno i cijena monitora je nesto visa, nazalost nesto preko 4000kn ali vrijedi svake kune... eto to je moja preporuka posto nisi napisao cijenu preporucio sam ti ono sta znam da radi dobro :D

Lenovo L220x, C2D E6600,zalman 9500LED, asus striker extreme, 4GB mushkin redline DDR2 1000, coolermaster stacker 831, BFG gtx 260 maxcore oc , samsung F1 spinpoint 1TB.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da cijena, pa negdje oko 1500 kn, 200 gore - dole.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ja bih preporučio monitor koji sam kupio u rujnu ove godine u Vemilu. Samsung SyncMaster T220. Našao sam u Protisu za 1799 HRK, to bi ti odgovaralo ako ne za 200KN više u Vemil po njega jer mislim da je Vemil pouzdaniji što se Samsunga tiče i isporučuje original panele na monitorima, za Protis nisam siguran, ali se svakako prije raspitaj i provjeri još jednom kod trgovca!

Q6600 , EX38-DS4, DDR2 4GB 1000MHz, HD4870 1G
16 godina
neaktivan

mislim da je protis strpo kljuc u bravu, barem u onom prostoru kod Tresnjevackog placa.

nego, niko mi još nije znao  objasniti ove puste specifikacije. svi govore uzmi ovoga, taj ti kosta tolko. A zasto toliko kosta, ako ima iste specifikacije? zbog panela? pa kolko sam shvatio nitko ne moze garantirat s kojim je panelom koji monitor. uostalom, jel mogu ja vidjet prostim okom razliku od panela do panela?

ha?

16 godina
neaktivan

evo o cemu pricam, nasao sam par monitora pa prokomentirajte malo.

LG W2234S, LCD, 22", 1680x1050, 5ms, 10000:1/1000:1, wide

1.183,33 kn

Samsung SM2243NW, LCD, 22", 1680x1050, 5ms, 8000:1, wide

1.399,00

Samsung SM2253BW, LCD, 22", 1680x1050, 2ms, 8000:1, DVI,

1.699,00

uglavnom, prvi monitor je cca 200 kn jeftiniji, a razlika je koja? u osvjetljenju?

RAzlika izmedju drugog i treceg je 300 kuna, a prema specifikacijama 2253bw brzi je u odazivu 150 posto. Super, medjutim, razlika izmedju 5 i 2 milisekunde odziva, zapravo je vise nego minimalna. u cemu je onda stvar?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice