Ovo sam shvatio.
Kako zvuk prenijeti?
Ovo sam shvatio.
Kako zvuk prenijeti?
Shvatio sam.
U control panel pod sound stavi na ati HDMI output(ati high definition audio device) i dobićeš zvuk na tv..kad hoćeš natrag zvuk na pc vrati postavke na speakers..ne može zvuk biti istovremeno na tv i pc..znači jedno ili drugo..pozdrav
HDMI salje i zvuk, TV mi je povezan sa kucnim kinom (5.1).
HAWX, Hot Pursuit, Split/second, F1 2010.
FUCK YEAH.
Imam tv 32LG 5000 ( 80 CM) sa 3 hdmi priključka, ne dobivam sliku na laptopu. Grafička kartica je ATI Mobility RADEON HD 3650. kada tražim na opciji detect display, na tv kaze nema signala. Kabel ima 5 metara. Na VGA priključku sliku normalno prikazuje, ali na HDMI ništa.Na kableu piše High speed HDMI cable e315619 awm style20276 30 V vw-1 .
Što bi moglo biti uzrok da nema signala, kabel je dobro spojen.
zašto ne dobijam full sliku na tv-u kad spojim sa hdmi-om kablom?
Imam tv 32LG 5000 ( 80 CM) sa 3 hdmi priključka, ne dobivam sliku na laptopu. Grafička kartica je ATI Mobility RADEON HD 3650. kada tražim na opciji detect display, na tv kaze nema signala. Kabel ima 5 metara. Na VGA priključku sliku normalno prikazuje, ali na HDMI ništa.Na kableu piše High speed HDMI cable e315619 awm style20276 30 V vw-1 .
Što bi moglo biti uzrok da nema signala, kabel je dobro spojen.
Napisao si da imaš tri hdmi priključka na televiziji, možda si na tv-u pribacija na hdmi1, a kabel si spojia na hdmi2.
zašto ne dobijam full sliku na tv-u kad spojim sa hdmi-om kablom?
Ako radiš clone onda nećeš dobiti jer je različita rezolucija na tv-u i na PC-u.
Provaj napraviti extend desktop pa ćeš onda dobiti full sliku na tv-u.
aha a de mi reci kako za zvuk??
Stavim da mi amd high definition audio device izlaz i dobijem zuk na tv-eu kad pustim muziku na youtube a kad gledam film na bs playeru nema zvuka???
Kad stavim extended vidim samo sliku pozadine i nista vise
aha a de mi reci kako za zvuk??
Stavim da mi amd high definition audio device izlaz i dobijem zuk na tv-eu kad pustim muziku na youtube a kad gledam film na bs playeru nema zvuka???
Kad stavim extended vidim samo sliku pozadine i nista vise
Za zvuk ti neznam.
Tako i triba biti samo slika. I sad upali neki film na bsplayeru (nemoj ga staviti u full screen) te ga provaj odvuću u svaku stranu na desktopu.
Kada budeš odvlačija u pravu stranu(može biti gori, doli, livo, desno) u biti ćeš ga odvući na ekran tv-a.
EDIT:
provaj pogledati link, tribalo bi ti biti jasnije.
e to brate svaka ti cast...
Pozdrav,
Imam spojen pc ca plazmomHDMi kablom.Grafa Sapphire 4870, plazma Panasonic.Grafa ima HDMi izlaz, plazma HDMi ulaze.Na plazmi mogu gledati sadržaje koji su na BS playeru, ali kad hoću nešto drugo gledati sa PC-ija na plazmi pojavi se na tv samo desktop bez ikona (nekad se čuje samo zvuk, bez slike).Kako namjestiti da mogu sve sadržaje sa PC gledati na plazmi, ili se možda sve ne može.Monitor je Full Hd, plazma HD Ready.Bio bih zahvalan kad bi mi neko objasnio čitav postupak konfiguracije u Catalystu.Probao sam sve, ali sigurno negdje griješim.Hvala.