Ovako jucer sam kupio novi komp i uzeo sam LG W2240S 22 monitor, sve spojim instaliram windowse i sve normalno radi dok ne upalim igru .Slika pocne titrati samo na tamnijim dijelovima u igricama,probam vratiti stari crt monitor i kad udjem u igru titranja nema. Sta bi mogao bit problem?
Problem slika monitora titra
- poruka: 11
- |
- čitano: 13.861
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Frekvencija osvježavanja ili spor odziv matrice ili loša matrica tj. pokvaren
Izgleda da nije do monitora,danas sam ga spojio na stari komp i sve radi uredno,nema titranja u igrama. Probao sam stavit drugu graficku u novi komp HD4850 i opet titra,cak sam primjetio kad igram i kad se ventovi malo ubrzaju da se i titranje ubrza
Pa stavio sam drugu graficku u novi komp i opet isti vrag,a nist probacu jos tu integriranu.
EDIT: Evo probao na integriranoj i slika u redu.
Imam također problema sa titranjem slike na monitoru. Zapravo više titra osvjetljenje, nisam siguran.
Kada upalim računalo, slika na monitoru titra, ali nakon minutu-dvije prestane i monitor radi normalno bez smetnji (može satima raditi bez problema)
Rastavio sam i pregledao sve komponente. Ništa na izgled nije bilo promijenjeno, crno ili napuhano.
Nisam siguran, ali postoji mogućnost da su problemi nastupili kada je grmilo pa pretpostavljam da je nešto oštečeno.
Koliko se isplati slati na servis i koliko košta zamjena npr. transformatora ili neki manji kvar.
Philips 190x6
Greška je isključivo na monitoru.
Ovako jucer sam kupio novi komp i uzeo sam LG W2240S 22 monitor, sve spojim instaliram windowse i sve normalno radi dok ne upalim igru .Slika pocne titrati samo na tamnijim dijelovima u igricama,probam vratiti stari crt monitor i kad udjem u igru titranja nema. Sta bi mogao bit problem?
Imam slican monitor tj: LG E2240S 22", razlika je samo u tome sto je moj LED, ostalo je isto, isto mi je spojen preko d-sub tj. vga jer nema ulaz za DVI i nemam nikakvih problema sa titranjem.
Probaj mjenjat refresh rate jer taj monitor na 1920x1080 moze prikazivati samo 60Hz, a pri 1280x1024 i nize moze 75Hz.
Meni je samo prividno titralo kad sam u cod-u4 stavio 1920x1080 na 75Hz-a , ali je to bilo zanemarivo malo.
Monitor lcd asus vw220 22 inca problem se pojavio jucer,kad sam pokrenuo igricu koju sam ranije igrao i sve je bilo u redu.Kad sam je poceo igrat slika se pocela tresti i od tada ne prestaje.Da li je to kvar ili jednostavno treba nege opcije namjestiti?Bio bih zahvalan na pomoci.
da ne otvaram novu temu...
nedavno sam uzeo dell 2311HM,i kako da objasnim?npr kad idem log off i ekran se ugasi i loginam se pa onako se napravi fadeout animacija i fade in u windowse pojave se horizontalne crte i npr u bfbc2 kad pucam ili na minigunu slika titira tj scaliraju crte onako brzo na random mjestima.npr isto u animacijama igri pojavljuju se te crte tipa crysis itd.
zanimljivo da mi je to radilo na asus monitoru isto ali sad je druga konfiguracija,refresh je 60 hz.
slično ovome http://en.wikipedia.org/wiki/Screen_tearing ali je samo crta a ne da se odvaja slika.
probao sam maknuti zvučnike,na druge utičnice spojiti,maknuo kablove blizu monitora i jednostavno ostaje.
bump?