Nove rezolucije , a nema starih!

poruka: 2
|
čitano: 482
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Nove rezolucije , a nema starih!

Upalih pc jedno jutro i primjetih da je nesto cudno sa slikom. Uglavnom koristio sam rezolkuciju 1440x900 mislim a sada je nema i nemogu je nikako vratiti. Provjerio sam kabal ,updateovao windowse i nezz sta da radim. dobro to sto je slika cudna ali sada sam kupio Bf3 na originu i tamo je namjesteno na ultra i malo mi lagga pa bi htio smanjiti postavke . a kada se postavke smanje i rezolucija se smanji, i onda mi se slika zacrni i izbaci prozorcic koji pise da nije spojen monitor. Wtf i stisnem alt+tab i vidim radnu povrsinu . .. Ako netko moze pomoc bit cu zahvalan!!

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Nove rezolucije , a nema starih!
RukiPro kaže...

Upalih pc jedno jutro i primjetih da je nesto cudno sa slikom. Uglavnom koristio sam rezolkuciju 1440x900 mislim a sada je nema i nemogu je nikako vratiti. Provjerio sam kabal ,updateovao windowse i nezz sta da radim. dobro to sto je slika cudna ali sada sam kupio Bf3 na originu i tamo je namjesteno na ultra i malo mi lagga pa bi htio smanjiti postavke . a kada se postavke smanje i rezolucija se smanji, i onda mi se slika zacrni i izbaci prozorcic koji pise da nije spojen monitor. Wtf i stisnem alt+tab i vidim radnu povrsinu . .. Ako netko moze pomoc bit cu zahvalan!!

Stisni detect da tetektira monitor i trebao bih samo pokazati rezolucije koje monitor može koristiti.

EDIT
Ako i to ne pomaže onda drivere od gpu ažuriraj.

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2016 20:17 (kruskar).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice