Mutna slika

poruka: 39
|
čitano: 18.243
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Mutna slika
Luka kaže...
xZero kaže...

Ste ikad pomislili zašto kod jakog EM polja elektronički uredjaji prestaju raditi? Mislim da niste. Neželim se raspravljati. I onako ste vas dvojica tu "naj pametniji"

Osmijeh

EDIT: Na svojem LCD monitoru sam imao problem vrlo izobličene slike. Problem: Pored monitora je bio magnet iz HDD-a kojiu sam tu greškom ostavio. Maknuo sam magnet i monitor o5 r4adi k'o curica!Osmijeh

Kako onda neki LCD ekrani dolaze sa ugradenim zvucnicima?

Kako ljudi drze jaaake zvucnike cik do LCD ekrana i nemaju nikavih problema?

Znas li kako funkcionira LCD ekran i kuzis li da nije samo razlika u debljini u odnosu na CRT?

...I daj covjece imas barem 3 accounta ovdje na forumu, sto ne koristis samo jedan? Ne pametuj sa lockovima, tebi bi trebalo staviti lock na ostale acount i poslati te na magnetsku rezonancu da vide kakvo je magnetsko polje tebe ostetilo (mozda ono od Zemlje kojem smo svi izlozeni)... Ako je, pogodi se gaussovim topom (imas na Ogame, ne treba velika tehnologija, mozda ga slozis pomocu magneta iz hard diska i isporgramiras kao sto programiras opasne viruse kojih se svi bojimo)!

Prvo sam regao ovaj acc pa sam zaboravio mail (imam ih 15),a nakon toga sam napravio drugi acc: xZero1 koji sam koristio i zatim sam se sjetio logina od ovog acca i sad SAMO OVOG KORISTIM.

Imaš i CRT sa ugradjemim zvučnicima. Neka se netko pametan javi u ovu temu da pojasni stvar. (neki RTV Serviser)

Something: http://192.168.1.1 xD Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
16 godina
neaktivan
xZero kaže...
(...)

Imaš i CRT sa ugradjemim zvučnicima. Neka se netko pametan javi u ovu temu da pojasni stvar. (neki RTV Serviser)

Zvučnici koji se koriste uz računala imaju magnetski oklop. Magnetski oklop štiti unutrašnjost prostora od okolnih magnetskih polja ili onemogućava magnetskim poljima unutar prostora oko kojega je postavljen da izađu u okolni prostor. Oklop je izrađen od materijala sa velikom magnetskom permeabilnošću (uglavnom legure nikla, željeza i molibdena) koji silnicama mag. polja pruža alternativni put oko oklopljenog prostora.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
17 godina
neaktivan

Nemojte se zaje....t sa likom. Napravice EM puls od magneta iz HDD i pocrkace vam sva alekronika ili ce prije toga poslati gadni virus da vas malo zeje....a ;)

17 godina
neaktivan
hrx kaže...
xZero kaže...
(...)

Zvučnici koji se koriste uz računala imaju magnetski oklop. Magnetski oklop štiti unutrašnjost prostora od okolnih magnetskih polja ili onemogućava magnetskim poljima unutar prostora oko kojega je postavljen da izađu u okolni prostor. Oklop je izrađen od materijala sa velikom magnetskom permeabilnošću (uglavnom legure nikla, željeza i molibdena) koji silnicama mag. polja pruža alternativni put oko oklopljenog prostora.

Kombinacija jako losih i jeftinih zvucnika i jako loseg i jeftinog monitora je u rijetkim slucajevima dovodila do zamucenja slike ali da to magnet iz hard diska napravi na LCDu?

Ni teorietski. JEdino kod xZero ;)

16 godina
neaktivan
Luka kaže...
xZero kaže...

Ste ikad pomislili zašto kod jakog EM polja elektronički uredjaji prestaju raditi? Mislim da niste. Neželim se raspravljati. I onako ste vas dvojica tu "naj pametniji"

Osmijeh

EDIT: Na svojem LCD monitoru sam imao problem vrlo izobličene slike. Problem: Pored monitora je bio magnet iz HDD-a kojiu sam tu greškom ostavio. Maknuo sam magnet i monitor o5 r4adi k'o curica!Osmijeh

Kako onda neki LCD ekrani dolaze sa ugradenim zvucnicima?

Kako ljudi drze jaaake zvucnike cik do LCD ekrana i nemaju nikavih problema?

Znas li kako funkcionira LCD ekran i kuzis li da nije samo razlika u debljini u odnosu na CRT?

...I daj covjece imas barem 3 accounta ovdje na forumu, sto ne koristis samo jedan? Ne pametuj sa lockovima, tebi bi trebalo staviti lock na ostale acount i poslati te na magnetsku rezonancu da vide kakvo je magnetsko polje tebe ostetilo (mozda ono od Zemlje kojem smo svi izlozeni)... Ako je, pogodi se gaussovim topom (imas na Ogame, ne treba velika tehnologija, mozda ga slozis pomocu magneta iz hard diska i isporgramiras kao sto programiras opasne viruse kojih se svi bojimo)!

Zvučnici u monitorima i televizijama te malo kvalitetnijim zvučnicima su napravljeni tako da ne šire mag. polje van zvučnika nego samo kroz zavojnicu, isto kao i kod hard-diska

9A3BMQ
15 godina
protjeran
Mutna slika

Ko ima mobitele,zvucnike,zeljezne stalke za DVD-ove,i.t.d  blizu monitora,monitor brzo strada.

Nastaje mijesanje boja u tom dijelu gdje je u blizini stajao neki navedeni dio ( mobitel,zvucnik)
ili u tom dijelu se gube boje kao da slika nestaje ili mutan taj dio monitora bude

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 19:49 (damir1994).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

to vrijedi i za LCDove?

17 godina
neaktivan
logic kaže...

to vrijedi i za LCDove?

Nikako!

17 godina
neaktivan

Ma znam ja nego pitam ovog gore genijalca sto pise o ovome uopste. ;)

Pa to se desavalo prije 15 godina ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 23:08 (logic).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice