Ste ikad pomislili zašto kod jakog EM polja elektronički uredjaji prestaju raditi? Mislim da niste. Neželim se raspravljati. I onako ste vas dvojica tu "naj pametniji"
EDIT: Na svojem LCD monitoru sam imao problem vrlo izobličene slike. Problem: Pored monitora je bio magnet iz HDD-a kojiu sam tu greškom ostavio. Maknuo sam magnet i monitor o5 r4adi k'o curica!
Kako onda neki LCD ekrani dolaze sa ugradenim zvucnicima?
Kako ljudi drze jaaake zvucnike cik do LCD ekrana i nemaju nikavih problema?
Znas li kako funkcionira LCD ekran i kuzis li da nije samo razlika u debljini u odnosu na CRT?
...I daj covjece imas barem 3 accounta ovdje na forumu, sto ne koristis samo jedan? Ne pametuj sa lockovima, tebi bi trebalo staviti lock na ostale acount i poslati te na magnetsku rezonancu da vide kakvo je magnetsko polje tebe ostetilo (mozda ono od Zemlje kojem smo svi izlozeni)... Ako je, pogodi se gaussovim topom (imas na Ogame, ne treba velika tehnologija, mozda ga slozis pomocu magneta iz hard diska i isporgramiras kao sto programiras opasne viruse kojih se svi bojimo)!
Prvo sam regao ovaj acc pa sam zaboravio mail (imam ih 15),a nakon toga sam napravio drugi acc: xZero1 koji sam koristio i zatim sam se sjetio logina od ovog acca i sad SAMO OVOG KORISTIM.
Imaš i CRT sa ugradjemim zvučnicima. Neka se netko pametan javi u ovu temu da pojasni stvar. (neki RTV Serviser)