LG w2246

poruka: 8
|
čitano: 3.079
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
LG w2246

ovako imam problem s monitorom jer mi jedino radi na 59 i 60hz, a a dok igram ove novije igrice, to izgleda veoma lose, inace monitor je 22 inča i novi je kupljen prije par mjeseci, evo stavit cu vam i konfiguraciju kompa ako to sta pomogne: 

-Intel(R) Core(TM) i3 CPU 550 @ 3.20GHz, 3192 MHz

-NVIDIA GeForce GT 420  (2048 MB)

-RAM 2gb

-Windows 7 ultimate 32-bit

Moze mi neko pomoc, koje je rjesenje? kako povecati refresh rate jer mi kad krenem igrat neku igricu trza monitor ili izgleda kao da se prelijeva kao voda neka onako na sekundu... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: LG w2246
raonich kaže...

ovako imam problem s monitorom jer mi jedino radi na 59 i 60hz, a a dok igram ove novije igrice, to izgleda veoma lose, inace monitor je 22 inča i novi je kupljen prije par mjeseci, evo stavit cu vam i konfiguraciju kompa ako to sta pomogne: 

-Intel(R) Core(TM) i3 CPU 550 @ 3.20GHz, 3192 MHz

-NVIDIA GeForce GT 420  (2048 MB)

-RAM 2gb

-Windows 7 ultimate 32-bit

Moze mi neko pomoc, koje je rjesenje? kako povecati refresh rate jer mi kad krenem igrat neku igricu trza monitor ili izgleda kao da se prelijeva kao voda neka onako na sekundu... 

60Hz je standardno za sve LCD monitore danas, grafička ti je problem, to je slabo ko moja integrirka.

Ako igraš na 1920x1080/1680x1050 nebi bilo ni čudno što imaš slideshow/slowmotion.

x264 - High Profile 10 | FLAC | MKV
13 godina
neaktivan

slaba graficka? za pes 2012 nebi reko jer je stavljena u high recommended... znaci ne igram neke zahtjevne igre...

17 godina
LG w2246

Vidi sa frapsom koliko fps-a dobivaš.

x264 - High Profile 10 | FLAC | MKV
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ok znaci skinuo sam taj fraps i ukljucio da radi i okrecu se neke brojke gore u lijevom kutu ekrana znaci krecu se od 5-50 ali cesce je to od 5-25 pa ako mi moze ko objasnit jel to dobro ili nije...

14 godina
raonich kaže...

ok znaci skinuo sam taj fraps i ukljucio da radi i okrecu se neke brojke gore u lijevom kutu ekrana znaci krecu se od 5-50 ali cesce je to od 5-25 pa ako mi moze ko objasnit jel to dobro ili nije...

To ti je do grafe,jer vidiš ti brojevi su brojevi sličica u sekundi,30 je optimalan broj tj. koji vide naše oći,što veći broj to će ti bolje igra raditi,i što stabilniji.

łłłłłłłł
13 godina
neaktivan

hvala svima koji su se trudili, ali upravo sam rijesio problem... problem je bio u tome sto mi je vsync bio iskljucen i sad kad sam ga ukljucio nema vise trzanja niti preljevanja ekrana.. moze lock :D

14 godina
raonich kaže...

hvala svima koji su se trudili, ali upravo sam rijesio problem... problem je bio u tome sto mi je vsync bio iskljucen i sad kad sam ga ukljucio nema vise trzanja niti preljevanja ekrana.. moze lock :D

Imaš gumb Hvala pored onih palčeva.

łłłłłłłł
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice