Pa jebemu ne znam ni sam... koristim PC uglavnom za gejmanje, nekad upalim i neki film. Ne bih isao
ispod 2K 144hz. Jel ima tko kakvu preporuku za monitor ili u kojem
smjeru da gledam? Imam Ryzen 5 7600x, rtx 9070xt i 2x16gb ddr5.
Pa za gaming je ili Mini LED IPS ili OLED. Ovaj moj Xiaomi je teški best buy za HDR gaming a onda nakon toga ide OLED, koji je otprilike duplo skuplji. Ali s obzirom da sada Xiaomi košta oko 250€, ništa drugo pored toga neam smisla, osim kažem OLED.
Eh dragi kolega nažalost Xiaomi G pro 27i više nije 250e, 320e najjeftiniji dostupni trenutačno.
Baš htjeli uzeti prijatelju za rođendan krajem drugog mjeseca, a taman su tad nestali sa zaliha SVUDA i ja zvao HG Spot i kao ima 3 u EU za narudžbu i čim su ih uspjeli dobiti digli su cijenu.
Vidio sam najavu za novu verziju Xiaomija ali za sad je kod nas još nema i vjerojatno neće odmah biti ispod 300e cijena, izgleda da je zato i razlog skok cijene starog modela, stala proizvodnja i zalihe se osušile.
Jednako kao što predlažem frendu da uzme AOC Q27G3XMN tako bi i ovdje preporučio, 275e najjeftiniji trenutačno ili dat 50e više za Xiaomi, izbor kako tko želi.
Pozdrav,
Trebao bih preporuku za GAMING monitor
Trenutno imam 144hz monitor koji bih upgradeao na bar 180HZ, IPS panel i 27 incha bar
Do 300-350€
Hvala
Pa odi vidi samo dva posta gore
.
ja sam nedavno uzeo u hg spotu 2x aoc 27g4ha 200hz 27inca full hd ništa bolje mi ne treba jako zadovoljan sa monitorima.
Pozdrav bando, nekidan je nastradao moj pouzdani partner in crime kojeg sam kupio prije 7 godina na vašu preporuku.
Philips 276e, 27inch 4k
Tražim nešto slično njemu, potencijalno malo veće.
Želim da slika bude slična, igrice igram ali samo assetto corsa i to mi je skroz ok izgledalo na njemu :)
Što preporučujete? na njuškalu gledam korišteni dell P3223DE za 250e i to mi se čini kao ok zamjena?
hvala unaprijed, budžet mi je oko 300€, može korišteno, može novo...
isprike, nekako sam priskočio da je dell 2k...
stol mi je dubok 68cm, preporučujete li ići na veći monitor ili?
nemam točnu mjeru očiu od monitora ali ne sjedim priljepljen za stol
lokalni forumski retard
Nećeš fulat niti sa 32" na 4k
Osim eventualno G27i . Koja vam je preporuka za 27" 1440p monitor ha sad razmisljao sam do 200Hz (il 180) jer se bojim ic na 240 da ne bude problema sa tearingom itd ili ako komp nece moc terat u 2k 200+fpsa. Uzimat cu vj drugi komp zasad mi je jedan u uzem izboru u kojem je 9800X3D i 9070XT taichi (64gb rama itd). Trenutno imam 25" TN panel 240Hz alienwareov ...Ali bih se maknuo mozda sa TNa zbog boja itd. Ofc najradije bi oled ali $$
Ha ili AOC Q27G3XMN ili novi model Xiaomi G pro G27Qi.
Novi model se može kupiti, ali je 300+ eura.
Valjda će pasti cijena do ljeta ili tako negdje.