Kalibracija ekrana se gubi u igrama

poruka: 2
|
čitano: 805
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Kalibracija ekrana se gubi u igrama + crni ekran

Skinuo sam ICC profil za ekran mog laptopa, učitao ga u Color Management u Windowsu 7 i postavio ga kao defaultni profil. To sam napravio jer mi sive boje malo vuku na plavu nijansu.

Međutim, isti biva odbačen kad god se pokrene neka fullscreen igra. Ima li kakav utility ili riješenje za taj problem?

Također, kada je učitan taj profil, ne smijem bacat laptop u stand-by, jer nakon buđenja bude crni ekran i moram restartirati - kada nakon toga uđem u Color Management, dočeka me poruka "The devices page has been refreshed due to a hardware change".

Laptop je Acer Aspire 5349 (koristi neki LG-ev ekran), grafička je Intel HD Graphics 2000 sa zadnjim driverima, Windows 7 Ultimate 64-bit. Kada maknem ICC profil (dakle kada ne koristim nijedan), nema nikakvih problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Kalibracija ekrana se gubi u igrama + crni ekr

hi

identičnu situaciju sam imao, a vjerujem ću i imat na Alienware 17R4 sa Ati 7970.

trenutno nisam kući i nemogu sve isprobat, ali kad sam povezao AOC 2369 i laptop,

ono što je na laptopu plavkaste boje, na monitoru je sive.

probao sam razne ICC postavke al nisam uspio napravit nikakvu promjenu u prikazu boja.

sad čekam da se vratim kući, pa ću vidit šta i kako, ako se u međuvremenu ne prebacim na Mac, a Alienware ostavim samo za igru...

HD Portal - pogled u svijet visoke rezolucije www.hdportal.eu
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice