Ok planiram kupiti navedeni monitor http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_226&products_id=10485 i zanima me jel ima neki bolji za taku neku cijenu do 2k kuna.
Hvala
Ok planiram kupiti navedeni monitor http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_226&products_id=10485 i zanima me jel ima neki bolji za taku neku cijenu do 2k kuna.
Hvala
Nema bolje do 2k kuna. 24",16:10 format,E-IPS matrica,podesiv po visini !
Ja ga imam od nove godine, jednostavno predobar monitor i slika koju prikazuje , igre lete filmovi su milina na njemu gledat ujedno best buy model.
Danas sam ga kupio (stigao je)
Nakon Samsungovog CCFL LCD-a ovo je preporod. Za sada mogu reci da je kvaliteta izrade vrlo solidna a slika odlicna
Ne razmisljaj vise, uzmi ga.
Danas sam ga kupio (stigao je)
Nakon Samsungovog CCFL LCD-a ovo je preporod. Za sada mogu reci da je kvaliteta izrade vrlo solidna a slika odlicna
Ne razmisljaj vise, uzmi ga.
U Techno Marketa sam vidio 2412M Reviziju A03 i razočaran sam kvalitetom izrade. Plastika škripi i pucketa, panel kao da "pluta" u monitoru i donja prečka ispod panela (gdje je logotip "DELL") se savija na dodir.
Moguće je da je monitor rasklapan u izlogu ali nisam siguran.
Monitor nije bio upaljen pa nisam vidio kvalitetu slike, ali mislim da je na razini za W-LED e-IPS monitore.
U Techno Marketa sam vidio 2412M Reviziju A03 i razočaran sam kvalitetom izrade. Plastika škripi i pucketa, panel kao da "pluta" u monitoru i donja prečka ispod panela (gdje je logotip "DELL") se savija na dodir.
Ja imam Rev. A02 proizveden Nov. 2011 i izrada je fenomenalna. Niti cvili niti skripi ...kao da je od jednog komada. Postolje je solidno, tokom podesavanja po visini ili pivotiranja ne ispusta zvukove. Ovo je od onih modela sa sivim obrubom oko monitora.
Koliko sam citao na netu takve manjkave monitore Dell zamjenjuje bez problema (ako imas prituzbe na kvalitetu)
takodjer imam rev 2.0 nista se ne cuje , pivot je mrak
Ja imam REV AO3 i potvrđujem sve što je kolega napisao, nije baš tak strašno i da se ne može durat, al čini mi se kao da su malo popustili, panel kao da je 2-3 mm uvučen u odnosu na kraj plastike, znači ne na obrub nego na dio obruba koji je do panel, onaj uvučeni dio, i onda od kraja te plastike ima bar još 2-3 mm do panela, plastika na obrubu se savija prilikom malo jačeg pritiska, ne savija se puno ali je primjetno, dok ona dole gdje je Dell-ov logo uočljivo više se savija, ali pivotiranje i ostale stvari idu bez problema, nema nikakvih problema ni škripe!?