Case modding

poruka: 186
|
čitano: 66.735
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Case modding
NoOne1 kaže...

E ja sam Korisnik , pisao s onog acca jer sam imao nekih problme sa accountom..inače aj baci plz jednu sliku da vidim malo bočnu stranicu kak si napravio i to sve malo iz bližeg slikaj ako moze..

inače tamo sam NoOne

sry neman digitalni ovo san posudio od frenda imas na cro modding forumu sve su slike kako se radilo pa i izrezivanje stranice

Trop kaže...

Koji je to model monitora????????

LG flatron w2241s jeftin 1300 kn 22" nema dvi, ali ja san zadovoljan snjime

I <3 COD2
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2008 14:41 (Z1t3).
16 godina
neaktivan

belj.... takav je i moj samo kaj je moj Flatron W 2234S.... hahaha

16 godina
protjeran
Case modding

je baši si to dobro sredil a nije te bilo danas na mešalici

MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 1-TB-NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Case modding

Poceo sam modificirat kuciste (midi tower) i negdje sam na 50 % posla. Trebam vase ideje i savjete na ovaj problem. U kucistu imam podosta veliku prazninu (mjesto koje je bilo rezervirano za 4 opticka pogona), imao sam ideju kada bih mogao negdje pronaci nesto poput ovlazivaca zraka,koji ispustaju dim osvjetljen u nekoj boji (takve ovlazivace se moze pronac u Pevcu,Baumaxu i sl. centrima). Mene sad zanima dal bi taj dim smetao komponentama, kolika je njegova vlaznost i kolike je otprilike dimenzije samo motor (jezgra) koji ispusta taj dim. Dim bi izlazio van kroz otvore gdje su ventilatori. Ili imate kakvu drugu ideju da popunim prazninu ?

Audi R8 - born of powerful ideas

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Case modding

dobra kanta samo sto nista nevaljaBelji se

neme što nema

0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
Case modding

Kućište ti je super. Ja sam to nikad ne bih mogo napravit. Jedino ova staklena stranica nije baš zgodna, mislim, ako netko naiđe pa slučajno opandrči nogom tu stranu kućišta... Al to je samo moje mišljenje. Kućište ti je predobro.Osmijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke. Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Case modding

Evo jedne zgodne slike

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
PC Street Hacker kaže...

Evo jedne zgodne slike

Može se i turbina staviti
̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
17 godina
neaktivan
Case modding

Taj s turbinom kroz zid leti kad ga upališ

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BORN kaže...

Taj s turbinom kroz zid leti kad ga upališ

Izbuši tunel kroz zid.Smijeh
Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
16 godina
neaktivan
Case modding

To baš lijepo hladi, uz dodatak besplatnog puta oko svijeta zrakom.Smijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Case modding

U jbg nije ti pametno to što si stavio staklo!!! zašto ne plexi? ne daj bože da ti se razbije to staklo!!!

intel core 2 duo E6850 XFX GeForce 8800 GTX ASUS P5K 4GB RAM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
skank666 kaže...

U jbg nije ti pametno to što si stavio staklo!!! zašto ne plexi? ne daj bože da ti se razbije to staklo!!!

ti misliš da se komp baca po sobi ili da ga nabijaš nogama ili štoje pjesnik s otim tijo kazat
MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 1-TB-NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ko je stavija staklo di ima staklo za razbit...??
MB Gigabyte EP45-DS5,s775,ip45 Intel Core 2 Quad Q8300 Box 4×2.5GHz,1333MHz-ddr2 4GB(2×2GB kit)pc8500(1066MHz)OCZ,Reaper--OCZ 700W SLI-ready--Nvidia 8800ultra×2
16 godina
neaktivan
Case modding

više manje dobar mod samo si moga izabrat bolje kućište

MB-Gigabyte-EX58-EXTREME,s1366 DDR III,Core i7 965-4×3.2Ghz 1333Mhz, DDR III-Crosair,TWIN3X4096 (2×2Gb)-NVIDIJA (GF_GTX280 ×2) Power Corsair HX1000W, HDD Seagate ST31500341AS (2×1.5TB) T,T-VD4000BWS Kanddalf
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Z1t3,sve pohvale! Odličan si posao uradio.Moj savjet ti je da staviš jedan vent(sa diodama) na prozirnu stranicu. Ostalo je za 5!

16 godina
neaktivan

E Z1t3 jel to DDR3 memorija? Ak je daj napiši samo riječ dvije kak si zadovoljan kolikčina i brzina memorije...

Kad završi škola stavit ću i ja koju slikicu, pa ćemo se zajedno smijat hehe...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Case modding

ovo bi bila moja kanta

Microsoft je omogućio svakom tko želi da isproba beta verziju njihova novog operativnog sustava. Nudimo vam nekoliko savjeta kako to učiniti što jednostavnije i sigurnije
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dadododo kaže...

ovo bi bila moja kanta

Sredi te kablove malo
My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
16 godina
neaktivan
dadododo kaže...

ovo bi bila moja kanta

a da napravis svoju temu nebi bilo lose
Seky kaže...

E Z1t3 jel to DDR3 memorija? Ak je daj napiši samo riječ dvije kak si zadovoljan kolikčina i brzina memorije...

Kad završi škola stavit ću i ja koju slikicu, pa ćemo se zajedno smijat hehe...

ne nije ddr3 nego ddr2 1066mhz

I <3 COD2
16 godina
protjeran

e sam da te pitam....jel on tiho radi????ili bruji ko blesav....??

Ghost Recon
16 godina
protjeran
Ghost Recon kaže...

e sam da te pitam....jel on tiho radi????ili bruji ko blesav....??

ako misliš na onaj veliki vent bruji ka sam vrag moja preporuka ne uzimaj
MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 2×1-TB-plus vanjski hd Maxstor-500gb NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
16 godina
neaktivan
Case modding

Hahah, da i ja ga imam , i neki dan sam sad malo ugasio i komp je 10 puta tiši nego s njim...:(

Cpu : Amd Athlon 4000+ Ram : 2 gb DDR2 ( 800mhz ) Kingmax HDD Seagate-Maxtor 160 gb Gainward Bliss 8800 gt 1 gb.. Napajanje : OCZ 600 W Mouse - Mx 518 Keyboard - G-15

0 0 hvala 0
16 godina
Case modding

svaka čast, vidi se da si uložia puno volje, općenito ne volim te puste neonke al tebi je to

sve lipo ukomponirano,

mis se i ja time počet bavit pa oank malo po malo

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

hahahahahaahhahaha..nisam ni mislio...nego sam pitam..hahahaaBelji se

Ghost Recon
16 godina
neaktivan
Case modding

stvarno je bucan cudo jedno minjan prvon prilikon iskljucia san ga zivcira me :)

I <3 COD2

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

hahahhahahahahahahhahaahahhaahhaaha.,....a sta vam je bolje da je bucan ili da nije???'ili da radio ko beba..??mislim nznam sta se kome sviđa..hh..moj se isto dosta cuje...hahaha pa pitam..hh....a jel se on moze ikako stisat??da je malkoc tisi???Belji seBelji se

Ghost Recon
16 godina
neaktivan
Ghost Recon kaže...

hahahhahahahahahahhahaahahhaahhaaha.,....a sta vam je bolje da je bucan ili da nije???'ili da radio ko beba..??mislim nznam sta se kome sviđa..hh..moj se isto dosta cuje...hahaha pa pitam..hh....a jel se on moze ikako stisat??da je malkoc tisi???Belji seBelji se

Moj ima na sebi serijski ugraden potenciometar...... :D niti ne cuje se kako radi Cool
Asus M2N-XE, Asus HD 4550, DDR2 2GB, AMD Athlon 64 X2 5200- 2 X 2,9GHz, HDD 500GB
16 godina
neaktivan
Case modding

oce ko kupiti moga ja cu staviti onaj obicni crni bar je tisi ako nista drugo ovaj se moze smanjiti ali onda ne ispisuje ove crte

I <3 COD2

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice