.
Kako ovde bilo sta mozes da uradis...mene ubi u oci ovako sa slike a mogu da mislim uzivo kako je...
.
Kako ovde bilo sta mozes da uradis...mene ubi u oci ovako sa slike a mogu da mislim uzivo kako je...
slatkoga nikad dosta :D
Ja ne kužim zašto ljudima smeta ako netko želi malo energije pri učenju (mislim na čokoladu). :D
Ja ne kužim zašto ljudima smeta ako netko želi malo energije pri učenju (mislim na čokoladu). :D
Npr. meni sad smeta jer bi i ja cokoladu, a nemam volje ici u ducan(kucne zalihe potrosene) :D
Npr. meni sad smeta jer bi i ja cokoladu, a nemam volje ici u ducan(kucne zalihe potrosene) :D
Ja sam brata potjerao da ode uzeti nešto. :D
Evo DJ Pult u mojoj sobi,kablovi su tako kako jesu nestignem ih privezat(probat ću sutra ako stignem),na stolu je BCD2000(playeri i mixer mi nisu spojeni niti će biti u kući jer mi služe samo za vani radit).Klavijatura koju možete vidjeti na slici je Casio Casiotone 301.
evo malo mog kutka. tj sobe
evo pojedini ljudi su zatrazili bolju sliku. moram napomenuti da je slikano u mraku sa mobitelom tak da nije remek djelo.
zvucnici: lajk
tastatura: koji model i cijena, ako nije tajna :P
zvucnici: lajk
tastatura: koji model i cijena, ako nije tajna :P
Tastatura mehanicka gigabyte osmium aivia , cijena 130 eura....
šta si približija tako monitor?
to sam i ja mislio pitat :D pa odalji ga malo oci ce du ti ispast xD
Priprema se čovjek za google glass
baci čagicu da čujemo
baci čagicu da čujemo
uskoro bro, samo da chopim neku kameru pa ce krenuti youtube klipići :D
Koji su vam to filteri?
Almir, imam istu posteljinu
Nisam rekao da su logički sklopovi teški, ali ostatak digitalne me čeka
Sretno nam