Vaš Desk

poruka: 4.846
|
čitano: 2.279.293
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Vaš Desk
The Man kaže...

Kud staviš noge kad sjedneš pred ekran? Za vrat ili đe?

Nešto ovako

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
12 godina
The Man kaže...

tak nekak..lol imam music roker chair lol

razorblade
16 godina
neaktivan
Vaš Desk

Možda ima proteze koje metne na ruke?

Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vaš Desk

Meni se iskreno ne svidaju dvije stvari. Prva je to da si PS3 prakticku sgurao u komodu, i on ako uopce moze disat...

Udaljenost od ekrana necu previse komentrat, nakon kolko ti oci otpadnu 5-10 minuta?

Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaš Desk

Upgrade

40 0 hvala 0
12 godina
mislavgray kaže...

Meni se iskreno ne svidaju dvije stvari. Prva je to da si PS3 prakticku sgurao u komodu, i on ako uopce moze disat...

Udaljenost od ekrana necu previse komentrat, nakon kolko ti oci otpadnu 5-10 minuta?

udaljen sam 2 i kusur metra..ima ps3 dovoljno zraka bez brige

razorblade
16 godina
neaktivan
mariolla79 kaže...

udaljen sam 2 i kusur metra..

Pa kako kad imaš miš i tipkovnicu na žicu?

Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
13 godina
neaktivan
The Man kaže...
mariolla79 kaže...

udaljen sam 2 i kusur metra..

Pa kako kad imaš miš i tipkovnicu na žicu?

produzni usb kabel ? pa nije ogranicen sa 10cm "zice"...

xbox live:klapa012, battlelog: klapa012, xfire: klapa01
12 godina
Vaš Desk

tak je..produzni kabel..a i imam u spavacoj spojen isti komp na 82 cm..i tamo mi je mx revolution i k800 wirelles oboje

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vaš Desk

Kod mene update, bojao sobu i uredio je kao pravi AC fan {#} ( fali jos par sitnica ). P.S. zidovi su boje breskve, los fotic, fotograf i svjetlo su ucinili svoje, nije boja koja se cini.

http://forum.pcekspert.com/member.php?u=18841
Moj PC  
17 7 hvala 0
13 godina
neaktivan
QuidZz kaže...

Kod mene update, bojao sobu i uredio je kao pravi AC fan {#} ( fali jos par sitnica ). P.S. zidovi su boje breskve, los fotic, fotograf i svjetlo su ucinili svoje, nije boja koja se cini.

sve je to lipo i odlicno , al brate da ti kabeli vise po zidu  ... {#} ja bi poludija da mi je tako

xbox live:klapa012, battlelog: klapa012, xfire: klapa01
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 18:33 (klapa01).
13 godina
neaktivan
Vaš Desk

Nije jos gotovo, nemogu stic sve..bojanje, ucenje, cura itd :D

http://forum.pcekspert.com/member.php?u=18841
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 18:41 (QuidZz).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vaš Desk

IMal netko ideju kako urediti sobu osim bojanja zidova inace sam iz bosne gdje se imaju kupit neki posteri za zid i tako i npr kako led diode postavit iza monitora '???

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
Ivanjino96 kaže...

A ovako ima 2.1 sustav sa 5 zvučnika što je već u startu jače od 2.1 osim onih skupih 2.1 sistema ali za te pare koliko dođu ti zvučnici nema jačeg 2.1 sistema 

Ivanjino96 kaže...

dobro namjeran savjet prekini se brukati sa tim svojim komentarima 

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax
Moj PC  
8 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Man kaže...

Možda čovjek samo voli azijatski tradicionalni način...

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
13 godina
neaktivan
Vaš Desk

Evo malo promjene laptop sklonjen racunar u punom pogonu trebam sutra otic do trgovine da kupim podlogu za misa i novu tastaturu nerade neka slova 

Iz daljine Iz daljine
Printer i komp Printer i komp
Kablovi moro sam ih vezat pertlom Kablovi moro sam ih vezat pertlom
MOnitor i iphone MOnitor i iphone
Moj PC  
10 1 hvala 0
17 godina
explorer 4 kaže...

Evo za vas drugove s foruma sam sredio sve kablove, nadam se da je sad to dobro :)

Imaš za kupit one kanalice za kablove. Ja sam sebi tak sredio, stavit ću ovih dana sliku.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 22:09 (lllnuclearlll).
16 godina
neaktivan
Vaš Desk

Napokon stiglo i složeno! 2 metra daske bez sranja :) 

48 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vaš Desk

ja imam stol od 1,6m i mogu reć da radnog prostora nikad dosta :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vaš Desk

Koje je onaj L3p D3sk preseravanje to je nevjerovatno. Znači razer (i još par sponzora kao Asus) umjesto da u humanitarne svrhe ulažu novce, oni ulažu u onaj projekat... Mislim, sve to lijepo i krasno izgleda, ali brate mili totalno bespotrebno. Šta reći... Ameri...

Moj PC  
0 30 hvala 0
17 godina
BannedOnThisForum kaže...

Koje je onaj L3p D3sk preseravanje to je nevjerovatno. Znači razer (i još par sponzora kao Asus) umjesto da u humanitarne svrhe ulažu novce, oni ulažu u onaj projekat... Mislim, sve to lijepo i krasno izgleda, ali brate mili totalno bespotrebno. Šta reći... Ameri...

Idealna reklama, svi proizvođači rado sponzoriraju modding projekte, pogotovo one koji će potencijalno dobro izgledati.

Zašto?

Pa zato kad to netko vidi, možda pomisli da bi i on nešto takvo, i onda kupi njihove stvari.

Nije to samo kod "amera" tako, sve što lijepo izgleda, je odlična reklama. 

Neznam šta tebi nije jasno....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
Vaš Desk

ja čekam stol od 1.80 m i nadam se da će mi bit dovoljno :D

Som la gent blaugrana

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vaš Desk

evo dok čekam taj stol soba friško obojana, jedna panorama i jedna sa xboxom u prvom planu {#}

malo san panoramu falija tu kod stolice, al prvi mi je put pa nemojte zamjerit {#}

Som la gent blaugrana

13 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Idealna reklama, svi proizvođači rado sponzoriraju modding projekte, pogotovo one koji će potencijalno dobro izgledati.

Zašto?

Pa zato kad to netko vidi, možda pomisli da bi i on nešto takvo, i onda kupi njihove stvari.

Nije to samo kod "amera" tako, sve što lijepo izgleda, je odlična reklama. 

Neznam šta tebi nije jasno....

Pa ako si toliko glup i nemaš šta s parama, bujrum, napravi, meni ne smeta. Ionako zarađuju na glupim ljudima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 11:50 (BannedOnThisForum).
17 godina

Pa ako si toliko glup i nemaš šta s parama, bujrum, napravi, meni ne smeta. Ionako zarađuju na glupim ljudima.

Neznam dali si stigao pročitati pranjin post (koji je, neznam zašto, izbrisan), ali ti si ovdje, što bi se reklo, "promašio cijeli fudbal".

Ako sam radiš stol, troškovi su ti veliki koliko i cijena jednog kučišta gornjeg cijenovnog ranga.

Govoriš o "zaradi na glupim ljudima", a ti imaš Razer podlogu i tipkovnicu. Zašto nisi kupio neki Genius komplet za 100kn i utrošio te novce na nešto pametnije?

U ostalom, materijal za takav stol košta manje od cijene tvoje periferije...

14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Neznam dali si stigao pročitati pranjin post (koji je, neznam zašto, izbrisan), ali ti si ovdje, što bi se reklo, "promašio cijeli fudbal".

Ako sam radiš stol, troškovi su ti veliki koliko i cijena jednog kučišta gornjeg cijenovnog ranga.

Govoriš o "zaradi na glupim ljudima", a ti imaš Razer podlogu i tipkovnicu. Zašto nisi kupio neki Genius komplet za 100kn i utrošio te novce na nešto pametnije?

Baš ovo san tija napisati, ako ti to nije prijeko potrebno zašto nisi uzea neki kompletić i sačuva puno para? Uzea si to jer ti je ugodnije i ljepše boravit tu nego da imaš neku bijednu tipkovnicu i bez podloge. Tako je i l3p napravija sebi super stol jer je jednostavno htio promjenu i isplatilo mu se, on diže pare na svoj gušt, šta jako malo ljudi na svitu radi, izrađuje nešto šta voli i šta mu nije teško a zarađuje puuuuuuuuuuno više od neke prosječne plaće..

Som la gent blaugrana
16 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Razer podloga i tastatura su dobijeni na poklon, nisu kupljeni mojom voljom i željom.

12 godina
neaktivan
Vaš Desk

Nije ugodnije tipkat na razeru ;) na geniusu je čak i ugodnije :D

Izvan WC-a ne trpim druženje s govnima...
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
7kunac kaže...

Nije ugodnije tipkat na razeru ;) na geniusu je čak i ugodnije :D

Potpuno se slažem, samo kad već imam ovu tastaturu, koristim je, ne vrijedi je prodavati, ne vrijedi je davati nekome.

15 godina
neaktivan
Vaš Desk

Evo mojeg stolčeka i ostatka!

Prašina se briše rijetko :)

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
14 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice