- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja sam imao slican sto,i brzo sam ga promjeni jer je malehan i nemas dovoljno mjesta za rukei stvari
Pa onako... Šta da ti kažem...
Evo da sudjelujem!
Tvoj mi se najviše sviđa!
Evo mog!
Dobar, samo uvjek se nasmijem kad vidm kako netko nema prostora pa onda okrene podlogu "naopačke", al šta je tu je!?
Evo mog!
Dobar, samo uvjek se nasmijem kad vidm kako netko nema prostora pa onda okrene podlogu "naopačke", al šta je tu je!?
Da nemam ono drveno ispod monitora i mogo bi, ali meni je nekak bolje "naopačke" imat.
Evo mog.
Dakle na prvoj slici - nijedan od ova dva kompjutera nije moj. Bili su samo privremeno, moj je ovaj u avataru i nalazi se u ormaru na lijevoj strani slike. Trenutno ga ne koristim jer nemam spremnik za vodu, bit će uskoro nadam se. Dotad koristim notebook za sve, trenutno se ne igram.
hmm,kakav je taj zvucnik i pojacalo
Evo mog.
Dakle na prvoj slici - nijedan od ova dva kompjutera nije moj. Bili su samo privremeno, moj je ovaj u avataru i nalazi se u ormaru na lijevoj strani slike. Trenutno ga ne koristim jer nemam spremnik za vodu, bit će uskoro nadam se. Dotad koristim notebook za sve, trenutno se ne igram.
hmm,kakav je taj zvucnik i pojacalo
Bass zvučnik, 4 zvučnika od 10 inča i horna, a pojačalo je razglasno od 2x300w. Također su bili tamo privremeno, sada su na korisnijem mjestu naravno.
Moje je Samo više nije u kući nego u prostoriji za probe.
eto malih izmjena
Zašto sve tako zgurano?. Nema mjesta ili...? Bilo bi bolje i ljepše da je TV još desno, dole sa svake strane zvučnici na podu.....
eto malih izmjena
izdvoji jos koju kunu za pravi sto veci i fino to rasporedi,i tako je odlicno samo premalo mjesta..
eto malih izmjena
izdvoji jos koju kunu za pravi sto veci i fino to rasporedi,i tako je odlicno samo premalo mjesta..
znam nema mjesta kad mi stan bude gotov onda cu dnevni opremit di ce sve bit kako treba:)
da ...tu su svi dvd.ovi i cd-ovi...
Ova kombinacija metala i crnog drveta mi je odlična samo što meni obavezno mora biti mjesta za ispružiti noge ispod stola.
Dobio sam ban iz bratovog ureda jer sam mu izšutao kučište.
zašto meni neće uploadati sliku, uploada do pola i stane.
zašto meni neće uploadati sliku, uploada do pola i stane.
možda je prevelika slika..................stavi na 1 mp ili na vga.....
Smanjio na 800x600 i ništa. Ovaj uplader je smeće
Evo moj desk trenutno, jučer došlo pojačalo i zvučnici
http://www.deviantpics.com/images/qyq.jpg
EDIT: Preko IE hoće a opere ne
jel to marantz linija ?
jel to marantz linija ?
činimise da je maranz resiver pioner dvd cd
srednji resiveri koštaju oko 800 do 2500 kn e oni malo zvučnog imena yamaha denon maranz mogu ič i do 10 000kn ovisno o snazi zato preporučan soni 1,500kn srednje snage i kvalitete
Smanjio na 800x600 i ništa. Ovaj uplader je smeće
Evo moj desk trenutno, jučer došlo pojačalo i zvučnici
http://www.deviantpics.com/images/qyq.jpg
EDIT: Preko IE hoće a opere ne
Koji su to zvučnici? P.s. sad sam vidio da si napisao u drugoj temi da su to Monitor audio.