mislim da je i forumaš sick bubble gum il tak neš bio na PC WARS isto od techsource-a, al lik stvarno nekad daje glupe ideje što uraditi na setupu xD
kak to da ja ne znam da sam bio ? haha. mislim da si pomijesao nesto :)
mislim da je i forumaš sick bubble gum il tak neš bio na PC WARS isto od techsource-a, al lik stvarno nekad daje glupe ideje što uraditi na setupu xD
kak to da ja ne znam da sam bio ? haha. mislim da si pomijesao nesto :)
Meni je mnogo bolji YT kanal Pimp My Setup iliti Swashin. Tamo ima setapa svih vrsta, urednih i neurednih, pa komentiraju što i kako prepravit.
Prepotentni i glupavi. Neki dan su imali setup gdje je tip imao inverted case od corsaira, a ovi ko koze koje bleje u šarena vrata, bleje u to kućište, i komentiraju tipa "kako se lik ovako zajeba i složio naopako". Tukci ili troleri.
Meni je mnogo bolji YT kanal Pimp My Setup iliti Swashin. Tamo ima setapa svih vrsta, urednih i neurednih, pa komentiraju što i kako prepravit.
Prepotentni i glupavi. Neki dan su imali setup gdje je tip imao inverted case od corsaira, a ovi ko koze koje bleje u šarena vrata, bleje u to kućište, i komentiraju tipa "kako se lik ovako zajeba i složio naopako". Tukci ili troleri.
Ovo je kao da gledam Balkan setup wars.
Komentari su brutalni haha.
P.s. siick_ je bio u "pimp my setup", ne PC wars
Minimalizam :)
Veliki lajk za MX518, kakav komad hardvera.
Nema boljeg od mx518
EDIT:
prestigao me kolega, predugo je bila stranica u new tabu
Ovo mi je drugi, godinama me odlično služe.
Nakako sam škrt da dam 1000 kuna za g900, a ovaj radi savršeno.
Nema boljeg od mx518
EDIT:
prestigao me kolega, predugo je bila stranica u new tabu
Takav komad hardvera zaslužuje da ga spomene nekoliko puta zaredom
Moj ima 12 godina i koristim ga svakodnevno.
Minimalizam :)
Rispekt za MM-1
Svrsavam kad vidim bijeli stol i clean look
A ja panjina imam neki stol ko da ga poplava bacila van, jest nov al sak kasnije skapirao da mi se svidja bijela
Meni savršeni, ja sam iz Splita ako si blizu ili te put nanese u Split možeš doći poslušati.
Za radni stol idealni a zvuk mislim da ne možeš naći bolji iz ovako malih zvučnika.
Koštaju poprilično ali sam ih i ja kupio prije par godina na njuškalu(1500).
Za neke stvari po meni nema štednje jer ti traju godinama a u njima uživaš.
Po meni za stolicu, zvučnike i monitor se ne smije štediti tj. trebali bi biti prioritet
a ostalo malo po malo nadograđuješ kako ti investicije omogučavaju.
Pozdrav ja sam Ivan novi sam na forumu pa evo da i ja prestavim svoj deskop..nadam se da vas se svida...ako imate koji komentar ili pitanje slobodno napisite
Ček ček, jel ja to dobro vidim da podloga za miš svijetli u rgb bojama?
Super pila iako te ne znam, a Županjac sam. Ima jedan 2000. godište, a u profilu ti piše '93.
da dobro vidis to je corsair mm800 podloga za mis oko 1000kn kosta
nisam iz zupanje iz stitara sam
prije je bilo ljepše. šarenilo svjetla me nekako podsjeća na gay pride. 1k kn za podlogu...
to sam samo tako napravio za slikanje !! Imam corsair progam i mogu stimat boje kako hoce i jacinu svijetla... meni se svida rgb i zato sam si i uzeo to...nije mi puno dat za stvari koje mi se svidaju tako da o cijenama necemo pricat
Nemaš ROG monitor, miš i podlogu?
Stari to sam cekao, kakav je polaris? dajjj mi nesto iz prve ruke, to je hard podloga jel? jako mi se dopada taj rgb, razer mi je nekako sjeban, ljepse to sve nekako izgleda na corsairu, a opet nisam fan hard podloga.
btw. 1000kn? Ovdje kod mene je duplo manje
edit: btw. 2- predzadnja slika, rog rgb na maticnoj, sranje kad mi graficka sve to prekrije haha
Cherry je i meni plan, dok ne polupam octane xD
Nemaš ROG monitor, miš i podlogu?
htjeo sam ovo da kupim marka nije bitna..bitno je ono sto ti se svida
Stari to sam cekao, kakav je polaris? dajjj mi nesto iz prve ruke, to je hard podloga jel? jako mi se dopada taj rgb, razer mi je nekako sjeban, ljepse to sve nekako izgleda na corsairu, a opet nisam fan hard podloga.
edit: btw. 2- predzadnja slika, rog rgb na maticnoj, sranje kad mi graficka sve to prekrije haha
Pozz kada sam je kupio imao sam problem sa njom cim je ustekam u pc odmah mi se srusi windows...pa sam reklamirao i dobio sam drugu...probao sam razer-ovu ona je malo tanja ali podloga mi se ne svida ne znam materijal mi je nekako drugaciji te nemas velike mogucnosti kao polaris da si po zonama mjenjas boje te je jako glatka za igranje..da hard podloga je to...ako je uzmes neces se pokajat...prepurucio bi ti da je probas u nekoj trgovini koja je prodaje pa ces i sam vidjeti kako je .....da znam kada sam kupovao maticnu nisam mislio da ce grafa toliko velika biti da prekrije rgb od maticne ali dobro na greskama se uci zar ne ?
Pozz kada sam je kupio imao sam problem sa njom cim je ustekam u pc odmah mi se srusi windows...pa sam reklamirao i dobio sam drugu...probao sam razer-ovu ona je malo tanja ali podloga mi se ne svida ne znam materijal mi je nekako drugaciji te nemas velike mogucnosti kao polaris da si po zonama mjenjas boje te je jako glatka za igranje..da hard podloga je to...ako je uzmes neces se pokajat...prepurucio bi ti da je probas u nekoj trgovini koja je prodaje pa ces i sam vidjeti kako je .....da znam kada sam kupovao maticnu nisam mislio da ce grafa toliko velika biti da prekrije rgb od maticne ali dobro na greskama se uci zar ne ?
Ne znam, predomisljam se vec neko vrijeme oko tog polarisa, do jaja mi je rgb a opet nisam fan tog hard podnozja Imao sam prije obicnu podlogu hard roccat siru, uzeo ju samo sto je bila 0.1cm, kad ono jajce, nisam se mogao naviknut na hard, lakse mi bilo na samom stolu xD
Onda sam uzeo Strix glid, preporodio se. A sad me taj polaris vuce jako.
Da, da nisam niti ja mislio, ma da sam odgledao recenzija i recenzija prije kupnje, i vidio sve to.. a nekak ko da nisam vjerovao u to.. ... .jbg budale :)
Mislim da je ova polaris oko 4.5mm debljine..kazem ti probaj je u nekoj trgovini di je prodaju i sve ces znati dali ti pase ili ne...meni pase super
Kada budem stol i kuciste mjenjao sjeda 90% i podloga.
Malo slika i od mene :)
Odlično!
Ovaj printer malo narušava jednostavnost, ako što ćeš, mora negdje stajati :D
Malo slika i od mene :)
Bijelo crnu kominaciju narušavaju slika na ekranu, zvučnici i printer.
Pohvale za posložene i povezane kabele, preporučio bih i veći ekran svakako,
sve pomaknuo na lijevo, te kupio kućište sa prozirnom bočnom stranicom, stavio ga desno i imaš mrak radni prostor.