WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.042.799
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: WindowsPhone - Općenito

Možda misli na Lgx4 HD..

9 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
zaposleni_server kaže...
Svako malo mi dođe nekakav android pd kolega pod ruku i užasne me kako se taj sustav ništa nije pomakao godinama i kako nema nikakav prostor za naprijed. Još užasnije bi mi bilo vratit se, doslovno napravit korak nazad, na android. :/

Koji li je to android majke ti?

Samo nemoj reći galaxy s3.

neki sony i neki samsung. ne znam modele. isti su ko jaje jajetu. 

karaktera ni za lijek. dođe mi snimit koliko brže L950 otvara whatsupp , edge, outloook, kameru..šta god usporedo sa tim uređajima. 

a oba su niti godinu dana.

9 godina
neaktivan
mikulam kaže...
[Updated] The very best. The top 0.1% Windows Phone and Windows 10 Mobile applications

http://allaboutwindowsphone.com/features/item/20980_The_best_of_the_best_Windows_P.php

hvala za ovo.

AppRaisin super aplikacija !

16 godina
Znaci ti si usporedio WM najnoviji flagship sa nekim sony/samsung "žnj" uređajem starim godinu dana i zaključio da nisu nešto. Svaka čast, otvaraš nove horizonte.
Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom
15 godina
zaposleni_server kaže...
EZY-E kaže...
zaposleni_server kaže...
Svako malo mi dođe nekakav android pd kolega pod ruku i užasne me kako se taj sustav ništa nije pomakao godinama i kako nema nikakav prostor za naprijed. Još užasnije bi mi bilo vratit se, doslovno napravit korak nazad, na android. :/

Koji li je to android majke ti?

Samo nemoj reći galaxy s3.

neki sony i neki samsung. ne znam modele. isti su ko jaje jajetu. 

karaktera ni za lijek. dođe mi snimit koliko brže L950 otvara whatsupp , edge, outloook, kameru..šta god usporedo sa tim uređajima. 

a oba su niti godinu dana.

Ajde ih usporedi sa G4 i G5,S6 i S7 i Z5..imao sam Lumiu 950xl,pa Z5 ju jedeeee..necu više vas gnjavit...samo vi branite ms koji vam se i dalje smije iza leđa i prodaje maglu...... hahahaa.....

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2016 15:34 (galinjo24).
16 godina
protjeran
merio kaže...
Znaci ti si usporedio WM najnoviji flagship sa nekim sony/samsung "žnj" uređajem starim godinu dana i zaključio da nisu nešto. Svaka čast, otvaraš nove horizonte.

Ko i jedan lik s faksa, muči se duže vremena sa nekim najvećim smećem od galaxya kojeg je platio vjerojatno 800 kn max, kupi novi ipod touch za cca 2000kn i počne uzdizati apple i ios kako su najbolji i kako android saka.

/facepalm

HTC Hero-iPhone 3GS-Nexus S-Nexus 7-Htc 8S-iPhone 4-Galaxy S2-HTC Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1 Compact-m2 note-One M8-z1 compact-Blackberry 9900-Z1 Compact
9 godina
neaktivan
merio kaže...

pa i ne baš. ovaj sony je z3 a samsung je s6

ništa povoljnije nisu prošli baš. mene je L950 u tele2 , uz produženje pretplate na 24 mjeseca došla 9 kn i 150 kn mjesečno.

mislim da ovaj sa tim samsungom plaća više.

ono, kad kameru ideš otvorti pa joj treba 3 sekunde

gledam sučelje. ono, baš nekako dječije :D

bojice neke pastelne..

16 godina
zaposleni_server kaže...
merio kaže...

ništa povoljnije nisu prošli baš. mene je L950 u tele2 , uz produženje pretplate na 24 mjeseca došla 9 kn i 150 kn mjesečno.

bojice neke pastelne..

Najprije ne znas koji modeli onda odjednom last year flagshipovi...lol. Grow up!

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2016 17:49 (merio).
15 godina
merio kaže...
zaposleni_server kaže...
merio kaže...

bojice neke pastelne..

Najprije ne znas koji modeli onda odjednom last year flagshipovi...lol. Grow up!

Lik mulja na veliko.... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2016 18:38 (galinjo24).
9 godina
neaktivan
Ako su to flagshipovi šta su onda tek male barke

0 3 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Za kameru se ne slažem, nisi ograničen na stock kameru, imaš ih tone na Playu.

.......
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Imaš ih na tone a sve bi tile bit lumia camera ☺

0 1 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Da nisam imao Z3 u rukama pa da ti i poverujem. A i ono "neki sony i neki samsung. ne znam modele. isti su ko jaje jajetu" malo teže prolazi, Xperia Z3 je poprilično prepoznatljiva i uopšte ne liči na npr Samsunge.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ivane četvrti, nisam komentirao izgled. Jedan je malo kockastiji a drugi ovalniji. Isto izgledaju iznutra. Ili, jednako loše.
16 godina

ak bude ono kaj je procurilo onda se bu ispaltilo čekat

16 godina

Koliko god se pokušavaš izvući, samo se sve više i više potkopavaš. Frend mi ima G3, od njega žena ima S6 i nevjerojatno je koliko je android napredovao u smislu fluidnosti, tako da to što ti tvrdiš, a ne možeš potkrijepiti nikakvim činjenicama, ne pije vodu.

Nokia Lumia 930 Windows 10 Mobile FTW
16 godina
Nocio kaže...

Koliko god se pokušavaš izvući, samo se sve više i više potkopavaš. Frend mi ima G3, od njega žena ima S6 i nevjerojatno je koliko je android napredovao u smislu fluidnosti, tako da to što ti tvrdiš, a ne možeš potkrijepiti nikakvim činjenicama, ne pije vodu.

Što se tiče fluidnosti ... android je na začelju ... možda flagshipovi rade ok .. .ali sve ispod toga je teška trzavica ...

16 godina
protjeran
Memphis kaže...
Nocio kaže...

Što se tiče fluidnosti ... android je na začelju ... možda flagshipovi rade ok .. .ali sve ispod toga je teška trzavica ...

Kakiš na veliko

HTC Hero-iPhone 3GS-Nexus S-Nexus 7-Htc 8S-iPhone 4-Galaxy S2-HTC Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1 Compact-m2 note-One M8-z1 compact-Blackberry 9900-Z1 Compact
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

dajte mi recite da li je sad windows 10 sređen definitivno da bi se konačno prešlo na njega

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
dajac59 kaže...

dajte mi recite da li je sad windows 10 sređen definitivno da bi se konačno prešlo na njega

ono šta znam iz prve ruke, L1320, L650 i L950 rade sa win10 savršeno.

evidentno je da se sve još pegla ali nikakvih smetnji u ičemu. 

11 godina
neaktivan
dajac59 kaže...

W10m da (10586 build) ali nikako još nije Redstone za upotrebu... 

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

hvala gospodo,čekam da se sve fino uredi i onda odoh na desetku,za sada ostajem na osmici

dajac
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
odjavljen
Memphis kaže...
Nocio kaže...

Android kao otvoren OS i čiji se source code može naći na internetu, ne laga jer to je čist OS iliti stock Android kao što se može naći na Nexus modelima, a također i Cyanogen mod. Brzina OS ovisi o softveru koji dođe predinstaliran od strane proizvođača, zatim softver od operatera pa i custom UI od proizvođača (Samsung ima TouchWiz, HTC ima SenseUI, LG ima Optimus UI, Xiaomi ima MiUI itd.), a i od samog hardvera. Sestra ima Redmi 2 i telefon leti sa 1GB RAM, ja imam isti telefon ali sa 2GB. Android je daleko napredovao i jako dobro radi na mome telefonu koji je duplo jači od sestrinog. Nego, sistem se može dodatno ubrzati omogućavanjem developerskog rada i podesiti animacije sa 1x default na 0.5 a može i off. Ne trolam nego samo da raščistimo sitnice da ne bude prepucavanja. 

.......
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

dajte objasnite da li vam je u duši lakše kad dođete propovjedati o androidu pod Windows Phone? kao da mi ne znamo njegove prednosti i mane... imate android forume pa se tamo hvalite.

Moj PC  
6 3 hvala 1
17 godina
Iznose se činjenice, zapažanja rasprave, argumenti, uspoređuju se mobilni osovi sa različitih gledišta a to što tebi to smeta je tvoj problem. Onda bi prvi trebao izaći iz foruma i potrazit svoje istomišljenike u bespucima interneta gdje vam nitko ništa ne može. Jesi ti neki moderator koji određuje šta je OT a šta ne?
9 godina
neaktivan
Sloboda svima. I mir do neba. Al je android neozbiljan u usporedbi sa win 10. To šta je masovniji nije nikakvo mjerilo kvalitete. I da, glupo je doć na temu o windows phone i lupetat o tim kinesko-korejskim igračkicama kad nikog odavde to ne zanima.

6 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

uspoređuju se mobilni osovi sa različitih gledišta a to što tebi to smeta je tvoj problem.

Tema se zove: WindowsPhone - Opcenito.

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ja ne idem u android teme izrugivat se androidu... znam zašto ga ne volim i nemam potrebu uvjeravati androidaše da pređu na WP.... ako ste napustili WP vaša stvar i odluka, nitko vas nije silio ali molim vas ovo trolanje je glupo. kao što sam napisao, dobro svi znamo prednosti i mane WP-a i pomirili smo se s time.. ne ponašamo se ko djeca "moj je tata bolji i jači od tvojeg" haha... a ovi koji nisu uoće imali WP u rukama ili ga imali jednom pa se samo sramote...

Moj PC  
8 0 hvala 1
15 godina

Pusstimo neka im Microsoft i dalje zabija noz u leđa i smije se iza pozadine dok oni koriste vrhunski os sa još boljim aplikacijama(WP)..cjenim vas što toliko mozete trpit sranja od ms-a..pozdrav...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice