WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.042.802
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
MGloc kaže...

Pozdrav da li vrijedi prelazit sa win8.1 na win 10? Lumia 530 512mb rama ili da se drzim stare narodne ako nesto radi i šljaka ne diraj!

Na 530 ti neće dati ni da započneš upgrade, pošto on sam ima 1,5 GB.

Silwncer kaže...

Ne može. 4GB memorije i 512 MB RAM = nemoguće. Savjetujem da kupiš Lumiu 535.

Bolje onda L550, bar će izbjeći greške s touchem kod nekih serija L535. A dobiva i W10Mobile već instaliran.

A kod HT-a, aparati u paketu nisu ni zaključani na njihovu mrežu.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2016 23:42 (kizo2703).
14 godina
Ima li koja aplikacija za slikanje panoramskih slika a da je ok?

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
5220 kaže...

http://www.hongkiat.com/blog/panoramic-photos-on-windows-phone/

.......
14 godina

Taj članak je malo pre star ko i te aplikacije.

Još nešto, stavio sam jučer u postavkama pod "Speech" da mi skine Engleski UK i ništa, stoji na download od jučer?? Nemam opciju za odustajanje, restart ne pomaže.

11 godina
neaktivan
5220 kaže...

Photosynth ili samo upiši panorama u trgovini (probaj AutoPanorama ili Ztitch s kojime razne slike spojiš u panoramu)

ili skini staru Lumia (Nokia) Panoramu sa XDA foruma pa ju preko deploy instaliraj na uređaj. po meni najaplikacija i radi OK, šteta što ju nisu sredili i pustili za W10M, ja sam se malo poigrao sa njome i sredio sam je da se instalira bez problema na W10M

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 9:37 (dadn).
9 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

Znaci prodaja im ide katastrofa...hvala bogu pa sam je se rješio...

dosta da počinješ rečenicu sa "Znači" ...  sve mi jasno.

9 godina
neaktivan
5220 kaže...

To sam i napisao!?

je je..to sam i ja mislio al nisam napisao.

kad se digne prst pojavi se izbornik sa delete 

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Na koji način mogu prebaciti aplikacije s mobitela na SD?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Na koji način mogu prebaciti aplikacije s mobitela na SD?

postavke - sustav - pohrana - ovaj uređaj - Aplikacije i igre

odabereš aplikaciju - premjesti

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Pitanje nema neke veze direktno s WXM. Zanima me dali se može prebaciti stari hotmail.com račun(dub118.mail.live.com) na novi Hotmail(https://outlook.live.com/owa)? Hvala :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Pitanje nema neke veze direktno s WXM. Zanima me dali se može prebaciti stari hotmail.com račun(dub118.mail.live.com) na novi Hotmail(https://outlook.live.com/owa)? Hvala :)

ne baš, zapravo može ali moraš imati XBOX 360 konzolu ako te dobro razumijem što bi htio napraviti...

http://www.windowscentral.com/guide-how-get-new-live-id-and-keep-all-your-windows-phone-app-purchases

ali ako misliš da ćeš dobiti nešto novo, to nećeš.. jer stari hotmail račun ti se uopće ne razlikuje od novih. sve je to isti Live, tj. Microsoft račun...

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 20:40 (dadn).
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Sad videh klip, pa me zanima jesu li ovaj zakrivljeni one handed mode omogućili i na W10M, ili je to samo za iOS?!

EDIT: Na L640, koliko vidim, sve po starom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 20:50 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Sad videh klip, pa me zanima jesu li ovaj zakrivljeni one handed mode omogućili i na W10M, ili je to samo za iOS?!

kao što sam već pun puta rekao, ne uspoređujte android funkcije kao i ovo iOS finkcije sa funkcijama na WP jer funkcije nisu iste

18 godina
WindowsPhone - Općenito

To što sam stavio je Microsoftova sopstvena Flow tastatura.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 20:53 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Istina, ali kao i za mnogo drugih stvari, microsoft je odlučio da bi bilo pametnije ponuditi puno bolje i kompletnije aplikacije na konkurentskim platformama.

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
15 godina

Kad ios i android korisnici zele samo najbolje aplikacije...a ms za wp pušta vecinom škart...

14 godina
odjavljen
Ivan(4) kaže...

EDIT: Na L640, koliko vidim, sve po starom.

Ma to si MS zabija čavle. Znači ljudi imaju svoju platformu, u koju su uložili predhodnih 6 godina, i ko zna koliko novca. I onda izbace bolju tipkovnicu za drugi OS. Drugim riječima - "Bježite s WP-a što prije. Jebe nam se za Vas."

17 godina
WindowsPhone - Općenito

A jebe se i meni za njima i njihovom platformom. Vrlo jednostavno, zar ne?

Know your world.

0 0 hvala 1
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Uskoro produžujem ugovor i nabavljam si LG G4, ali L930 i dalje ostaje kod mene, ne dam ju tako lako, predraga mi je.

Osim što se u zadnje vrijeme počela čudno ponašati. Na W10M radi odlično i onda se samo odjednom uspor i postane laggavo smeće kao android prije koju godinu.

Vratim ga na WP8.1 i isto radi savršeno i ponovi se situacija od gore. Sve mi se čini kada stigne LG da ću na servisu ganjati novi mobitel jer je sveukupno na servisu bio već 4 puta, ovo će biti peti put, a imam još oko godinu i pol garancije jer su zadnji put mjenjali matičnu.

Nokia Lumia 930 Windows 10 Mobile FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Svako malo mi dođe nekakav android pd kolega pod ruku i užasne me kako se taj sustav ništa nije pomakao godinama i kako nema nikakav prostor za naprijed. Još užasnije bi mi bilo vratit se, doslovno napravit korak nazad, na android. :/

1 0 hvala 0
16 godina

Mene i dalje vijerno služi nokia, i nemam potrebu ići na Microsoft-ove lumie jer i ova radi ko violina, osim zadnjhi par dana. Kamera mi je i dalje prezakon, ali pošto smatram da nema tolike razlike između L930 i L950, uzet ću android.

Nisam zagovornik ni windowsa ni androida ni iOS, totalno sam fleksibilan glede toga, ali lumia i dalje ostaje u mojoj obitelji uz mene i dalje ću biti redovno tu i isprobavati nove verzije W10M.

Trenutno sam na redstone-u i nemam nikakve zamjerke, osim što je malo brži battery drain, ali tak i tak mi baterija drži od 6-22h

16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
[Updated] The very best. The top 0.1% Windows Phone and Windows 10 Mobile applications

http://allaboutwindowsphone.com/features/item/20980_The_best_of_the_best_Windows_P.php

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Nix666 kaže...

ne budi naivan... kad je neka takva akcija išla kod nas....

16 godina

Vjerujem da je mislio da li može kupiti mobitel s te stranice, a da mu stigne u Hrvatsku.

11 godina
neaktivan
Nocio kaže...

Vjerujem da je mislio da li može kupiti mobitel s te stranice, a da mu stigne u Hrvatsku.

čak i da šalju, a kad ti zaračunaju carinu i troškove? misliš da će ti biti povoljno nakon toga? no Microsoft Store ne šalje u države izvan područja koje pokriva taj store tako da ako nemaš nekoga tko živi tamo zaboravi takve kupnje. ja sam sa Njemačkog Microsoftovog storea uzeo Display Dock besplatno na akciji ali na prijateljevu adresu u Njemačkoj.

znači, pratite ako bude i u Njemačkoj takvih akcija a imate nekog u Njemačkoj ili Austriji, onda naručite tamo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2016 11:14 (dadn).
16 godina
dadn kaže... 

čak i da šalju, a kad ti zaračunaju carinu i troškove?

Carina na elektroničke uređaje je 0%, plaća se samo PDV.

Ali ponuda i nije tako nešto spektakularna. Barem za nas. Lumia 950, doduše polovna, se može naći na njuškalu za 2500kn a XL za nekih 700-800kn više.

Ova ponuda od 650$, plus PDV 25% je 810$ što izađe po trenutnom tečaju oko 5400kn.

Swedish latin super funk.
11 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
dadn kaže... 

čak i da šalju, a kad ti zaračunaju carinu i troškove?

Carina na elektroničke uređaje je 0%, plaća se samo PDV.

Ali ponuda i nije tako nešto spektakularna. Barem za nas. Lumia 950, doduše polovna, se može naći na njuškalu za 2500kn a XL za nekih 700-800kn više.

Ova ponuda od 650$, plus PDV 25% je 810$ što izađe po trenutnom tečaju oko 5400kn.

to sam i mislio, ocarine i zaračunaju PDV, ali zaračunaju i troškove špedicije, ne samo PDV... plus toga ne zaboravi da i cijena poštarine ulazi u carinjenje pa onda i to moraš uračunati (to znam jer sam kupovao iz SAD-a). sve u svemu cijena raste i može narasti duplo nakon toga.... zato ako nemate koga u SAD-u ili Kanadi, pratite onda u EU kako idu akcije ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2016 11:40 (dadn).
16 godina
protjeran
zaposleni_server kaže...
Svako malo mi dođe nekakav android pd kolega pod ruku i užasne me kako se taj sustav ništa nije pomakao godinama i kako nema nikakav prostor za naprijed. Još užasnije bi mi bilo vratit se, doslovno napravit korak nazad, na android. :/

Koji li je to android majke ti?

Samo nemoj reći galaxy s3.

HTC Hero-iPhone 3GS-Nexus S-Nexus 7-Htc 8S-iPhone 4-Galaxy S2-HTC Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1 Compact-m2 note-One M8-z1 compact-Blackberry 9900-Z1 Compact
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice