01Pušten je novi build za W10M
wmpoweruser.com/windows-10-mobile-build-10586-107-released-to-insiders/
Hmm, šta je tačno ovaj novi Release Preview Ring? Slower than slow?! Ako sam dobro razumeo, on će imati isti build kao i Production, samo što će updatei za njega (ali ne novi buildovi) stizati nešto ranije?
A za čeg taj ggyro služi? To je ono za rotaciju monitela, da zna kad treba okrenuti zaslon?
Da, gyro je precizniji za neke namjene, ali accelometer radi istu stvar, ne brini se bez problema okreće zaslon i igra igre "u prostoru".
http://diydrones.com/profiles/blogs/faq-whats-the-difference
ma da čovjek nije ni naručio ali zna 100% da je kopija jer ako je iz Kine onda je 100% kopija. kupovao sam već par puta i nikad nikakvih problema... full kapacitet i max deklarirana brzina... čak jednom kod usb sticka mi kod reklamacije priznali po serijskom broju zamjenu za novog direktno kod proizvođača.. znači nisu kopije... čak i ako je kopija onda je odlična kopija.
btw znate li koja je razlika između kineskog originala i kineske kopije? originale rade u prvoj smjeni a kopije u drugoj...
ma da čovjek nije ni naručio ali zna 100% da je kopija jer ako je iz Kine onda je 100% kopija. kupovao sam već par puta i nikad nikakvih problema... full kapacitet i max deklarirana brzina... čak jednom kod usb sticka mi kod reklamacije priznali po serijskom broju zamjenu za novog direktno kod proizvođača.. znači nisu kopije... čak i ako je kopija onda je odlična kopija.
btw znate li koja je razlika između kineskog originala i kineske kopije? originale rade u prvoj smjeni a kopije u drugoj...
Ajde vidjet ćemo kad stigne. Ako ne bude u redu, nadam se da će vratit pare
Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
... btw znate li koja je razlika između kineskog originala i kineske kopije? originale rade u prvoj smjeni a kopije u drugoj...
To je ponekad zaista istina. A u drugim slučajevima se kopija ne pravi ni u istom delu Kine, ni po istim specifikacijama.
ne moraš raditi svaki put hard reset... samo prvi puta. neke postavke od 8.1 izgleda ne sjednu dobro na W10 pa treba napraviti hard reset. kasnije buldove samo instaliraš bez hard reseta
ne treba... u biti sam vidiš i procjeniš kako ti mobitel radi... ako loše radi i ima problema onda radiš hard reset....
Hmm, šta je tačno ovaj novi Release Preview Ring? Slower than slow?! Ako sam dobro razumeo, on će imati isti build kao i Production, samo što će updatei za njega (ali ne novi buildovi) stizati nešto ranije?
Ne mora značiti da će biti sporiji. To ti je uglavnom trenutno 10586.xxx build. I u tom ringu ćeš dobijati samo 10586 buildove, dok ne izađe finalna verzija. Znači u tom ringu nećeš dobijati nove redstone buidove. Koji još svakako nije nijedan izašao za mobitele. Ali izgleda da su sa ovim u pripremi. Tako da, ako ne želiš da kasnije dobijaš u Fast Ringu nestabilnije Redstone buildove, onda se prebaciš na Release Preview Ring.
Imam ja 950xl...bio sam na svim insider buildovima I svi rade lijepo bez hard reseta
Imam ja 950xl...bio sam na svim insider buildovima I svi rade lijepo bez hard reseta
Za nju vjerovatno ne treba hard reset zato što je na njoj fabrički došla 10ka, dok kada se prelazi sa 8.1 na 10 treba hard reset.
Da li je ko stavio novi build i kakvi su utisci?
Meni se noćas sam instalirao, utisci su ok, problem koji sam imao ponekad sa neotvaranjem tipkovnice u mobilnom fejsu (browser) više nemam.
Bilo je novih updatea aplikacija i mapa za wm 8.1
Here maps, Here drive+, One Drive, WhatsApp i još nekoliko aplikacija je odradilo updatee danas, šta je novo za njih ne znam.
nikako da si pronađem nosač mobitela koji ide na bajk za moju lumiu na e-byu.prvenstveno mi treba na upravljač jer mi na ramu nejdu one torbice zbog sajli koje su na gornjem djelu rame,hvala unaprijed.
Može li se podesiti da otvara fajl bez pitanja ako imamo dvije aplikacije koje ga mogu otvoriti? Konkretno, kada otvaram pdf uvijek koristim Adobe Reader i uvijek moram kliknuti jer ponudi i Edge.
Pozdrav, planiram kupiti novi smartphone buduci da sam dobio popust zbog produljenja ugovora. Inače, ne koristim mobitel previše pa planiram neki budžetni, tako da sam razmatrao nekoliko uređaja prema t-mobile uslugama: Huawei P8 Lite, Microsoft Lumia 640, Samsung Galaxy Grand Prime... Bitno mi je da je fluidan softver, baterija solidna i dobra kamera nije na odmet, a opcenito performanse da su u redu (naravno, sukladno budzetnim smartphonima). Ovdje postavljam pitanje da vidim neka dodatna iskustva oko Windows Phonea, koliko je trenutno dobra Lumia 640 u ovom rangu. Inače sam korisnik Androida, pa sam skeptičan oko Windowsa (čitam kako WP opada u zadnje vrijeme), iako znam da je pristojan smartphone za casual upotrebu. Što mislite o ostalim navedenim smartphonima, pa i nekim drugim u tom rangu, preporuke?
Do neki dan sam koristion l640 i jucer dobio huawei p8 lite. Odustao sam od w10p i svega sto on donosi sa sobom,nije to los mobitel al neke stvari nikako da poprave i ja nikako da ih prezalim...Sve u svemu jako sam zadovoljan prelazom na ovaj android mobitel.
Jel bi mogao navesti koje su to stvari koje windows nikako da popravi? Malo me plaši kod ovog Huaweia što se poklopac baterije ne moze izvaditi, jer sam puno puta trebao izvaditi i ponovno staviti bateriju, da ne bi bilo oko toga nekih komplikacija
nikako da si pronađem nosač mobitela koji ide na bajk za moju lumiu na e-byu.prvenstveno mi treba na upravljač jer mi na ramu nejdu one torbice zbog sajli koje su na gornjem djelu rame,hvala unaprijed.
Misliš na ovo?
može i ta ali prvenstveno sam mislio na torbicu gdje se vidi mobitel ali da mu kiša nemože ništa naškoditi
hvala na trudu kolega ali mi ja ta mala jer moj je 640 xl tj. za 5.7 mi treba.
Zanima me kak se winsi ponašaju na lumiji 550, ak ju možda neko ima?
hvala na trudu kolega ali mi ja ta mala jer moj je 640 xl tj. za 5.7 mi treba.
A ovak? Za tih 0.3" ti se niš ne dogodila telefonu.
hvala kolega,evo već sam danas našo u biciklističkoj trgovini kod sebe u gradu za ispod sica i sve ide u njega što mi treba,99 kunića i ok je,takvu istu imam novu doma koju sam kupio prošlu godinu za bivši mobitel od 5" i mogu ti reći da je jako loša,em je sve plastika,em kod vožnje mi se dosta tresla pa čak se znala i odvrnuti tak da nikome to ne preporučujem,ipak hvala ti još jednom na tvome trudu,puno pozdrava.