WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.047.500
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
Ne može, pokušavao sam više puta i ne ide. Čak sam pitao Srce kada će tp omogućit, a oni mi odgovorili da windows phone 8 nema potrebne protokole za eduroam. LoL
www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
16 godina
majstorSZ kaže...
Ne može, pokušavao sam više puta i ne ide. Čak sam pitao Srce kada će tp omogućit, a oni mi odgovorili da windows phone 8 nema potrebne protokole za eduroam. LoL

Zar nije sa 8.1 omogućen EURODAM, samo treba importirati certifikat? Znam da je netko pisao davno u temi da se može. Iskoristi tražilicu pa pogledaj.

16 godina
WackyZG kaže...
majstorSZ kaže...

Zar nije sa 8.1 omogućen EURODAM, samo treba importirati certifikat? Znam da je netko pisao davno u temi da se može. Iskoristi tražilicu pa pogledaj.

Probavao sam ja svašta, ali nisam ništa uspio, za desetku doduše nisam, 8.1 ništa od ovoga ne radi.

Swedish latin super funk.
14 godina
WindowsPhone - Općenito

mislim da EAP ili PAP/TTLS enkripcija ne radi u hr, tako da i ako ga importate, eduroam neće radit.

brat je u 2 navrata kontaktirao hrv eduroam i oni vele da ne mogu ništa jer wp 8.1 ne podržava potrebni certifikat/enkripciju za hr. znači dok se ms ne angažira, trošite data promet

za wp 10 ne znam, nadam se da će radit

Hello, Mr. Bond!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pokušavao sam svašta pa i to imortanje certifikata koje je bilo opisano ali jednostavno ne radi. Čak mi sam telefon ponudi da preuzmem certifikat ali ćorak. Unesem sve podatke, kliknem prijavu i dobijem obavijest da se nije moguće povezati :/  

MS očito treba još nešto dodati ili ovi iz eduroam-a trebaju promijeniti način certifikacije- netko će se morat prilagodit 

Edit: Apachy probao sam i na Win10M- ne radi :( 

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2016 11:00 (majstorSZ).
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Od jučer postao vlasnik Lumie 640 Lte. Došao sam sa Androida pa mi je sve novo ali za sada sam jako zadovoljan.

Unlock the Power Within
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Lumia 640 i 640XL su jako dobri uređaji, najveće pitanje je kako ćeš prihvatiti wp8.1 jer dosta ih prijeđe sa androida pa "fali mi ovo, fali mi ono" itd :)  

Koji uređaj si imao prije dok si bio na Androidu? 

15 godina

Lg E400 i dobro me služio međutim crko je pa sam htio probati Windows Phone. Za ono za što ja koristim: čitanje email-a, surfanje, aplikacije koje koristim je odličan. Veselim se radu na WP-u.

Unlock the Power Within
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ja sam prezadovoljan sa 640 xl,danas mi stigla nakon 20 dana mem kartica od 32 gb,sa ovima na e-bay nikada problema,dečki su ok a sa lumiom se osječam kao gospodin

dajac
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Picim na 640 XL otkad je izasla i zasad sve ka po loju.

Jos sam na 8.1, ali jos malo, nadam se.... :)

Xbox: Muskarcina
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ja sam isto prezadovoljan od prvog dana i na win 8.1 sam i neznam da li mi se bude isplatilo prelaziti na 10-ku,ako budem onda zovem svog renda wakkxzg pa da  vidim da li se isplati

dajac
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Može preporuka neke 32 Gb micro sd kartice za Lumiu 640 ? Ili je svejedno šta uzmem samo da bude class 10 ?

Hvala!

Unlock the Power Within
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Puls3 kaže...

Može preporuka neke 32 Gb micro sd kartice za Lumiu 640 ? Ili je svejedno šta uzmem samo da bude class 10 ?

Hvala!

SanDisk bi bilo najbolje uzeti, Lumijama te kartice najviše pašu. Ili Kingstonovu uzmi, ja sam prije imao nju i bio sam i više nego zadovoljan kako se ponašala u mobitelu. 

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Dobre su i Sandisk i Kingston, svejedno je,. Ja imam Kingstonovu 32GB u 630ki i prezadovoljan sam.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

dragi kolege sa posla opet mi uvaljali l730 

i opet isti problem - tipkovnica. jel baš nema nikakvog načina da instaliram drugu tipkovnicu? trenutno mi je na njemačkoj verziji tipkovnice, mrvicu je bolja od hrv, ali nije to to...

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
99% sam da ne moze. Ja nade polazem u wp10, mozda iznenade. Jos posebno kad ms radi finu tipkovnicu za ios, a nama na wp kita...
Hello, Mr. Bond!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Puls3 kaže...

Hvala!

32GB Micro SD SDHC TF Memory Card Class 10 w/ SD Adapter For Smart Phones Tablet

ja sebi uzeo i super kartica,brza i nije skupa a ove marke koje kolege preporučuju stoje ali skupe,ja više ni u to nevjerujem jer danas nije problem kopije napraviti,tu su se usavršili,moje mišljenje a na tebi je da sam odlučiš

dajac
17 godina
odjavljen

Jesi probao kopirati 32 GB fajlova na nju i natrag sa nje?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
13 godina
neaktivan

da,zasto te to zanima

dajac
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Najbolje u ovim nabadanjima oko cijena navest u zagradama detalje :  nezaposlen sam- školarac - nemam primanja, pa je shvatljivo da idem na opciju od par desetina kuna jeftiniju sd.  Ostali koji imaju primanja mogu sebi pruštiti brandname 32gb za 99kn.

Nema potrebe cjepidlačit oko jako važnog faktora unutar telefona sa kojim snimam i skladištim FHD video.

Btw danas po prvi puta uzeo u ruke 640xl sa onom ludom pastelno plavom bojom. Gotovo...doživio erektivni napad. Sljedeća Lumia mora biti plava.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Najvjerojatnije zato sto no-name cheap sd kartice (USB. HDD itd) imaju znacajno manji kapacitet od deklariranog...
11 godina
neaktivan
torrente kaže...

Btw danas po prvi puta uzeo u ruke 640xl sa onom ludom pastelno plavom bojom. Gotovo...doživio erektivni napad. Sljedeća Lumia mora biti plava.

hehehe i meni je plava odlična boja.. i još stavim i prozirnu plavu TPU S masku za zaštitu ;)

17 godina
WindowsPhone - Općenito

citam po netu da je M$ uspio skrsiti prodaju mobitela za 45% u samo tri mjeseca. cjeli net bruji da je WP mrtav (iako to bruje vec jedno vrijeme ali ovaj puta stvarno izgleda tako). jel se trebam brinuti? da ne bi imao novi "DOA" mobitel doma :/ dobro mi je na wp i ne mislim ga mjenjat ali ako se ovo ostvari, morat cu prodati mob za bagatelu samo da uzmem android  jer za iOS nemam novaca.

Link

Link

Black Mist (520) || Dark Mist (925) || Midnight Mist (735)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

to zasad nije istina,ali bi se moglo lako ostvarit ako ms ne poradi na sranjima

L.P

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma to su govorili i tamo 2011-2012 pa smo sad tu. Windows Phone je već dugo gubitak ali MS ima dovoljno novca da financira razvoj pa onda i kad se stvaraju gubitci. Jednostavno se piše sve i svašta, ja vjerujem da mi kao korisnici nećemo osjetiti taj pad po pitanju podrške i ažuriranja. 

www.windowsnovosti.com || WoT: zemo323
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Insiderima na W10M ide ažuriranje "configuration update"

u biti ne donosi ništa novo već je samo izgleda priprema za slijedeći build

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Bass kaže...

citam po netu da je M$ uspio skrsiti prodaju mobitela za 45% u samo tri mjeseca. cjeli net bruji da je WP mrtav (iako to bruje vec jedno vrijeme ali ovaj puta stvarno izgleda tako). jel se trebam brinuti? da ne bi imao novi "DOA" mobitel doma :/ dobro mi je na wp i ne mislim ga mjenjat ali ako se ovo ostvari, morat cu prodati mob za bagatelu samo da uzmem android  jer za iOS nemam novaca.

Link

Link

naravno da je u Q4 pala prodaja LOL... za očekivati je to bilo jer se čekao krajem godine W10M i flagship pa ljudi nisu toliko kupovali.... i  sad prodaja samo u jednom kvartalu je katastrofa a Blackbarry npr proda u cijeloj godini 1,1 milijun uređaja i to nije toliko loše????

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2016 10:45 (dadn).
18 godina
neaktivan
dadn kaže...

naravno da je u Q4 pala prodaja LOL... za očekivati je to bilo jer se čekao krajem godine W10M i flagship pa ljudi nisu toliko kupovali.... i  sad prodaja samo u jednom kvartalu je katastrofa a Blackbarry npr proda u cijeloj godini 1,1 milijun uređaja i to nije toliko loše????

Ma dovoljno je pogledati u komentarima na postavljenim linkovima da se vidi kako se radi o zluradim željama nekog dokonog Appleovna.

Zora puca, biće dana ...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice