www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
Zar nije sa 8.1 omogućen EURODAM, samo treba importirati certifikat? Znam da je netko pisao davno u temi da se može. Iskoristi tražilicu pa pogledaj.
Zar nije sa 8.1 omogućen EURODAM, samo treba importirati certifikat? Znam da je netko pisao davno u temi da se može. Iskoristi tražilicu pa pogledaj.
Probavao sam ja svašta, ali nisam ništa uspio, za desetku doduše nisam, 8.1 ništa od ovoga ne radi.
mislim da EAP ili PAP/TTLS enkripcija ne radi u hr, tako da i ako ga importate, eduroam neće radit.
brat je u 2 navrata kontaktirao hrv eduroam i oni vele da ne mogu ništa jer wp 8.1 ne podržava potrebni certifikat/enkripciju za hr. znači dok se ms ne angažira, trošite data promet 
za wp 10 ne znam, nadam se da će radit
Pokušavao sam svašta pa i to imortanje certifikata koje je bilo opisano ali jednostavno ne radi. Čak mi sam telefon ponudi da preuzmem certifikat ali ćorak. Unesem sve podatke, kliknem prijavu i dobijem obavijest da se nije moguće povezati :/
MS očito treba još nešto dodati ili ovi iz eduroam-a trebaju promijeniti način certifikacije- netko će se morat prilagodit
Edit: Apachy probao sam i na Win10M- ne radi :(
Lumia 640 i 640XL su jako dobri uređaji, najveće pitanje je kako ćeš prihvatiti wp8.1 jer dosta ih prijeđe sa androida pa "fali mi ovo, fali mi ono" itd :)
Koji uređaj si imao prije dok si bio na Androidu?
Lg E400 i dobro me služio međutim crko je pa sam htio probati Windows Phone. Za ono za što ja koristim: čitanje email-a, surfanje, aplikacije koje koristim je odličan. Veselim se radu na WP-u.
Ringtone Maker Beta za Windowse 10 M
ja sam prezadovoljan sa 640 xl,danas mi stigla nakon 20 dana mem kartica od 32 gb,sa ovima na e-bay nikada problema,dečki su ok a sa lumiom se osječam kao gospodin
Picim na 640 XL otkad je izasla i zasad sve ka po loju.
Jos sam na 8.1, ali jos malo, nadam se.... :)
ja sam isto prezadovoljan od prvog dana i na win 8.1 sam i neznam da li mi se bude isplatilo prelaziti na 10-ku,ako budem onda zovem svog renda wakkxzg pa da vidim da li se isplati
Može preporuka neke 32 Gb micro sd kartice za Lumiu 640 ? Ili je svejedno šta uzmem samo da bude class 10 ?
Hvala!
Može preporuka neke 32 Gb micro sd kartice za Lumiu 640 ? Ili je svejedno šta uzmem samo da bude class 10 ?
Hvala!
SanDisk bi bilo najbolje uzeti, Lumijama te kartice najviše pašu. Ili Kingstonovu uzmi, ja sam prije imao nju i bio sam i više nego zadovoljan kako se ponašala u mobitelu.
Dobre su i Sandisk i Kingston, svejedno je,. Ja imam Kingstonovu 32GB u 630ki i prezadovoljan sam.
dragi kolege sa posla opet mi uvaljali l730 
i opet isti problem - tipkovnica. jel baš nema nikakvog načina da instaliram drugu tipkovnicu? trenutno mi je na njemačkoj verziji tipkovnice, mrvicu je bolja od hrv, ali nije to to...
Hello, Mr. Bond!
Hvala!
32GB Micro SD SDHC TF Memory Card Class 10 w/ SD Adapter For Smart Phones Tablet
ja sebi uzeo i super kartica,brza i nije skupa a ove marke koje kolege preporučuju stoje ali skupe,ja više ni u to nevjerujem jer danas nije problem kopije napraviti,tu su se usavršili,moje mišljenje a na tebi je da sam odlučiš
Jesi probao kopirati 32 GB fajlova na nju i natrag sa nje?
da,zasto te to zanima
dajac
Najbolje u ovim nabadanjima oko cijena navest u zagradama detalje : nezaposlen sam- školarac - nemam primanja, pa je shvatljivo da idem na opciju od par desetina kuna jeftiniju sd. Ostali koji imaju primanja mogu sebi pruštiti brandname 32gb za 99kn.
Nema potrebe cjepidlačit oko jako važnog faktora unutar telefona sa kojim snimam i skladištim FHD video.
Btw danas po prvi puta uzeo u ruke 640xl sa onom ludom pastelno plavom bojom. Gotovo...doživio erektivni napad. Sljedeća Lumia mora biti plava.
Btw danas po prvi puta uzeo u ruke 640xl sa onom ludom pastelno plavom bojom. Gotovo...doživio erektivni napad. Sljedeća Lumia mora biti plava.
hehehe i meni je plava odlična boja.. i još stavim i prozirnu plavu TPU S masku za zaštitu ;)
citam po netu da je M$ uspio skrsiti prodaju mobitela za 45% u samo tri mjeseca. cjeli net bruji da je WP mrtav (iako to bruje vec jedno vrijeme ali ovaj puta stvarno izgleda tako). jel se trebam brinuti? da ne bi imao novi "DOA" mobitel doma :/ dobro mi je na wp i ne mislim ga mjenjat ali ako se ovo ostvari, morat cu prodati mob za bagatelu samo da uzmem android
jer za iOS nemam novaca.
to zasad nije istina,ali bi se moglo lako ostvarit ako ms ne poradi na sranjima
Ma to su govorili i tamo 2011-2012 pa smo sad tu. Windows Phone je već dugo gubitak ali MS ima dovoljno novca da financira razvoj pa onda i kad se stvaraju gubitci. Jednostavno se piše sve i svašta, ja vjerujem da mi kao korisnici nećemo osjetiti taj pad po pitanju podrške i ažuriranja.
Insiderima na W10M ide ažuriranje "configuration update"
u biti ne donosi ništa novo već je samo izgleda priprema za slijedeći build
citam po netu da je M$ uspio skrsiti prodaju mobitela za 45% u samo tri mjeseca. cjeli net bruji da je WP mrtav (iako to bruje vec jedno vrijeme ali ovaj puta stvarno izgleda tako). jel se trebam brinuti? da ne bi imao novi "DOA" mobitel doma :/ dobro mi je na wp i ne mislim ga mjenjat ali ako se ovo ostvari, morat cu prodati mob za bagatelu samo da uzmem android
jer za iOS nemam novaca.
naravno da je u Q4 pala prodaja LOL... za očekivati je to bilo jer se čekao krajem godine W10M i flagship pa ljudi nisu toliko kupovali.... i sad prodaja samo u jednom kvartalu je katastrofa a Blackbarry npr proda u cijeloj godini 1,1 milijun uređaja i to nije toliko loše????
naravno da je u Q4 pala prodaja LOL... za očekivati je to bilo jer se čekao krajem godine W10M i flagship pa ljudi nisu toliko kupovali.... i sad prodaja samo u jednom kvartalu je katastrofa a Blackbarry npr proda u cijeloj godini 1,1 milijun uređaja i to nije toliko loše????
Ma dovoljno je pogledati u komentarima na postavljenim linkovima da se vidi kako se radi o zluradim željama nekog dokonog Appleovna.