WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.048.044
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito
Instalirao win10 na lumiu 920, sviđa mi se, stvarno je super, al vidi se da treba još doradit, da bude fluidnije. Nego, u edgeu, kak promijenit da tražilica bude Google a ne Bing, i di su favoriti? Sejvam, a nema ih.

0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

E to ni ja nisam uspeo! Trebalo bi da je pod ... -> Settings -> View advanced settings -> Search in the address bar with/Change, ali mi je tu ponuđen samo Bing i ne vidim kako da dodam Google.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dasoo988 kaže...
dadn kaže...
dasoo988 kaže...

Da li je moguće da na novoj L640 više od 2 sata treba da se pokrene ažuriranje aplikacija?.. do tada je sve na čekanju..

ne znam na što točno misliš, ja na 640 (ili bilo kojem drugom WP) nikakvih problema sa ažuriranjem aplikacija nisam imao, nikakvog čekanja... koristiš mobilnu vezu ili WiFi? da ti nije roaming možda uključen (ikona trokuta)? postavljeno ograničenje u potrošnji podataka? 

Tek kupljena L640 sve poštelano kako treba ali se ništa ne događa sa ažuriranjem..

Prvo apdejtaj Store, nakon toga možeš sve odjednom apdejtovati

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ako napravim downgrade sa win 10 na 8.1 jedini nacin da se opet vratim na win 10 je preko Windows Insidera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
dasoo988 kaže...

Ako napravim downgrade sa win 10 na 8.1 jedini nacin da se opet vratim na win 10 je preko Windows Insidera?

sa Insider, sve dok ne dođe službeni update na W10M

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

igrica Don't get angry! (Čovječe ne ljuti se) trenutno je besplatna (8 kn)

http://www.windowsphone.com/s?appid=7a7d6a61-0fee-4018-8cbc-99f9bc94ace7

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
dadn kaže...
kbenzema kaže...

Kak prebacujete pjesme na mob? Imam lumiu 920, i na kompu win10. S nicim se ne mucim ko s prebacivanjem pjesama, 1 pjesmu zna prebacivat po par minuta. I samo na 3.0 usbu mi prepoznaje mob. Sve vise mi se to gadi i zbog tog bi mogel odustat od skorasnje kupnje novog win phonea.

svašta se može događati

evo npr. lumia 640.

sa 8.1 nema problema uopće sa Windows 10 Pro radi OK... samo na USB3.0 mi dojavi da bi bilo najbolje da radi na na USB2.0

sa W10M pojavili su se problemi, kompjuter ju malo vidi malo ne vidi

otkad mi stigla Lumia 950 XL sve se vratilo na normalu... 640 više ne zeza prilikom konekcije sa kompjuterom... veoma čudna stvar. kao da je kompjuter prilikom spajanja 950 reinstalirao drivere kako treba (a to sam sam pokušavao prije i sa 640 pa nije baš popravljalo stvar)

evo jucer stavio i win10 na mob pa isti k, katastrofa. 

16 godina
dadn kaže...

sa Insider, sve dok ne dođe službeni update na W10M

Kako se radi prelazak sa Insidera na zvaničnu verziju (kada se pojavi)? Je li moguće napustiti Insider i prijeći na standardne update?

Trenutno sam na Insider verziji i kada obrišem Insider aplikaciju preko koje sam napravio update sa 8.1 na 10 ne radi mi aplikacija Kamera (izbacuje neku grešku). Kada sam ponovno instalirao Insisder app Kamera je proradila. Izgleda da nije moguće napustiti Insider bez posljedica .

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Napravi hard reset i nemoj instalirati insider app i sve će lipo radit (barem na L640ds radi)

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Ja sam posle hard reseta instalirao Insider aplikaciju i u njoj odabrao da više ne budem i Insider programu.  

Da dodam još jedno pitanje na ono o promeni defaultnog search enginea, šta je sa mogućnošću menjanja veličine tastature?Hoće li biti dodata u nekom kasnijem buildu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Ja sam posle hard reseta instalirao Insider aplikaciju i u njoj odabrao da više ne budem i Insider programu.  

Da dodam još jedno pitanje na ono o promeni defaultnog search enginea, šta je sa mogućnošću menjanja veličine tastature?Hoće li biti dodata u nekom kasnijem buildu?

veličina tipkovnice trenutno samo ide na 950/950XL zbog veličine ekrana ali moguće je samo smanjivanje (po defaultu je najveća) tako da na manjim ekranima to nije baš zgodno...

14 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

E to ni ja nisam uspeo! Trebalo bi da je pod ... -> Settings -> View advanced settings -> Search in the address bar with/Change, ali mi je tu ponuđen samo Bing i ne vidim kako da dodam Google.

Kada posjetiš neku od stranica koje imaju search, biće ti prikazane na toj listi.

11 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

e super, hvala za trazilicu. sad je to to, dok bude fluidnije ima da windows pojede android, vidi se napredak u odnosu na 8.1

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Imam jedno pitanje, bio sam uzeo ovako za probu lumiu 640xl da vidim kako radi novi windows 10, stavio insider app, instalirao windows 10 i igrao se par dana s njim, nije bilo bas sve sjajno, pa sam ga pospremio natrag u ladicu, dok ne dođe neki novi update. Kako mi on nije primarni mob, uopce zaboravio na njega, i jucer ga se sjetio, igrao se malo s njim i kada kliknem na postavke- ažuriranje i sigurnost-ažuriranje telefona pise mi da imam instaliran najnoviji update, a kada gledam build broj onda vidim da imam isti broj koji sam instalirao prije vise od mj dana 10586.29. Kako da ga ažuriram na najnoviju verziju kada on pise da ju ima, a zapravo nema, probao sam s stora skinuti windows insider (jer ga nema instaliranog) i ne pronalazi uopce tu aplikaciju

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
MSN kaže...

Imam jedno pitanje, bio sam uzeo ovako za probu lumiu 640xl da vidim kako radi novi windows 10, stavio insider app, instalirao windows 10 i igrao se par dana s njim, nije bilo bas sve sjajno, pa sam ga pospremio natrag u ladicu, dok ne dođe neki novi update. Kako mi on nije primarni mob, uopce zaboravio na njega, i jucer ga se sjetio, igrao se malo s njim i kada kliknem na postavke- ažuriranje i sigurnost-ažuriranje telefona pise mi da imam instaliran najnoviji update, a kada gledam build broj onda vidim da imam isti broj koji sam instalirao prije vise od mj dana 10586.29. Kako da ga ažuriram na najnoviju verziju kada on pise da ju ima, a zapravo nema, probao sam s stora skinuti windows insider (jer ga nema instaliranog) i ne pronalazi uopce tu aplikaciju

probaj instalirati sysAppPusher i tamo imaš Windows Insider pod tabom Microsoft 

ili sa linka https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/windows-insider/9wzdncrfjbhk

14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

instalirao i prebaci me na store i kod te aplikacije mi pise Windows Phone insider trenutno nije dostupan

edit: krivi insider odabrao, evo ovog instalirao, onaj na arabici se instalirao :)

Prijavio se opet u insider i kasnije je pronasao update .63

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2016 10:58 (MSN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Omg! Jel pushaju van rtm pa je guzva?!

...probaj tvornicke postavke uredaja.
Black Mist (520) || Dark Mist (925) || Midnight Mist (735)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
MSN kaže...

instalirao i prebaci me na store i kod te aplikacije mi pise Windows Phone insider trenutno nije dostupan

edit: krivi insider odabrao, evo ovog instalirao, onaj na arabici se instalirao :)

Prijavio se opet u insider i kasnije je pronasao update .63

ako pokazuje Insider na Arabici onda samo treba instalirati i Engleski jezik... iz nekog razloga ako je samo instaliran hrvatski jezik na W10M, neke aplikacije u trgovini pokazuje na arapskom jeziku a ne na engleskom. samo se instalira engleski i slobodno se stavi hrvatski jezik kao glavni i onda nema problema...

15 godina
Aplikaciju imam na mobu, nego link gdje se logiram na webu pa da napravim onu redistribuciju podataka.
11 godina
neaktivan
davor333 kaže...
Aplikaciju imam na mobu, nego link gdje se logiram na webu pa da napravim onu redistribuciju podataka.

koju redristribuciju podataka? kontakte? prijavu u insider?

16 godina

Upišeš na google pbz365 i odmah prvi link

Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ah pita za PBZ lol... ah tako je to kad se probdije noć uz dobro vino i loše žene :)

https://net.pbz.hr/pbz365/logonForm.htm

kad se prijaviš, za mToken redistribuciju idi na Više - Autorizacijski uređaji (ili https://net.pbz.hr/pbz365/?page=pageAuthorizationDevices)

za mPBZ redistribuciju idi na Više - PBZ365 usluge (https://net.pbz.hr/pbz365/?page=page365services)

Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
dadn kaže...

veličina tipkovnice trenutno samo ide na 950/950XL zbog veličine ekrana ali moguće je samo smanjivanje (po defaultu je najveća) tako da na manjim ekranima to nije baš zgodno...

Imam problem da dohvatim A kad koristim telefon jednom rukom.  Što mi samo potvrđuje da nikako ne bi trebalo da uzimam telefon od preko 5".

11 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...
dadn kaže...

Imam problem da dohvatim A kad koristim telefon jednom rukom.  Što mi samo potvrđuje da nikako ne bi trebalo da uzimam telefon od preko 5".

a mod pisanja sa jednom rukom? držiš windows tipku da to uključiš. to radi na svim W10M (ili imaš kratak palac) :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2016 14:42 (dadn).
15 godina

Ja sa svojom  950xl uredno baratam jednom rukom..nisu svi telefoni za svakoga..haha

18 godina
dadn kaže...

a mod pisanja sa jednom rukom? držiš windows tipku da to uključiš. to radi na svim W10M (ili imaš kratak palac) :)

Definitivno imam malo sitniju šaku i kraće prste. Kad pišem SMS i aktiviram "jednoruki mod", sadržaj ekrana mi se spusti tako da mi nestanu tastatura i polje za unos teksta i ne mogu da skrolujem naniže (rekao bih da je u pitanju bug). 

Rekao bih da je ekran malo manje osetljiv na dodir nego na 8.1. Imam rukavice s kojima sam ranije mogao (skoro) potpuno normalno da koristim telefon, danas mi je s njima jedva registrovao dodir.

11 godina
odjavljen
dadn kaže...
Ivan(4) kaže...

Hteo bih da konačno probam Win 10 Mobile, šta bi trebalo da znam? (probao sam da pretražim temu, ali nikako da unesem prave reči) Skinem Insider aplikaciju i upgradeujem, a ako poželim da se vratim na 8.1, to radim preko WDRT-a?

moraš se prijaviti na https://insider.windows.com prvo sa svojim microsoft računom

onda pokreneš Insider aplikaciju na mobitelu, izabereš Fast, mobitel se restarta i onda odeš pod ažuriranja i nadogradiš

kad nadogradiš na W10M ne bi bilo loše da napraviš hard reset jer to se pokazalo da radi najbolje nakon toga...

i da, ako se želiš vratiti na 8.1, onda sa Windows Device Recovery Tool vratiš nazad na 8.1... ne bi bilo loše sačuvati 8.1 verziju na kompjuteru da ti ostane za rezervu. WDRT skine 8.1 u C:\ProgramData\Microsoft\Packages\Products

kod mene bas i ne prolazi ovo vracanje. instalirao wdrt, skinulo se 1,58gb podataka, tolko je valjda velik 8,1, nakon toga treba vratit i nejde. mob se restarta par puta dok god wdrt ne javi da instalacija softvera nije uspjela. probao vise puta, stalno isto, ne prolazi

help?

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2016 17:42 (kbenzema).
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

probaj s drugim USB kablom ili na drugom kompjuteru

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito
hoce li uskoro update na windows 10 mobile na lumiji 630 ?
Tele2 Davore, provjerit ćemo i javit ti se nakon provjere. Alka
Tele2 Davore, zaprimili smo informaciju vezano uz gore navedeni update te će isti biti u prvom kvartalu ove godine. Molimo te za strpljenje. smile emoticon Alka

eto jucer ih pital znaci mogu racunat da bu negde u u drugom trecem mj sluzbeni update od strane microsofta i tele 2
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice