WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.048.060
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
dajac59 kaže...
dadn,tog nema u android trgovini,ja ga koristim na svom wp ali na androidu ga nema,može koji bilo,BSP,VLC Itd

mislio sam da pitaš o pokretanju video fajla na WP...

15 godina
neaktivan
Imas pravo na novi mob ukoliko vise puta zbog istog kvara nosis na servis, odmah se pozovi na Zakon o obveznim odnosima i trazi novi mob...
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
kolega,u kojoj državi,u uređenoj i sa normalnim zakonima o potrošaču da ali u hrvatskoj NE,nema šanse
dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

i ako se pozove na zoo ili zzp tako generalno i bez konkretnog čl., opisa stanja itd., samo će mu se nasmijat u facu/telefon.

ako već idete na foru "prijetnje" zakonom, onda se napiše žalba trgovcu/serviseru i fino se sve u detalje opiše, pa onda na čl. 400-420 zoo-a, ako ima osnove, može se i zzp upotrijebiti, bitno je sve podvest kroz konkretan članak i stavak. ako treba i pozvat se na direktivu eu (aktualna je 99/44, dopunjena sa 2011/83).

spominjanje zoo-a tek tako da se spomene nema nikakvog učinka kod naših lopina trgovaca.

Look! That turbo has an engine!
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Itekako pomaže i dopis odvjetnika u vidu zadnjeg upozorenja prije tužbe. Uvjek dosad je upalilo.

0 0 hvala 0
13 godina
WindowsPhone - Općenito

Jeli netko od vas zna postoji li mogućnost na Dual sim modelima skinuti s gornjeg lijevog ugla ekrana simbol od neaktivne kartice.  U pitanju je Lumia 640XL, Windows Phone 8.1.

Koristim samo jedan SIM pa mi je taj drugi indikator nepotreban

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2016 19:33 (struja1911).

0 0 hvala 0
16 godina
negdje sam procitao na stranom forumu da se nemoze i da se korisnici nadaju da ce W10M to ispraviti u nekojem buildu.
Ispravite me ako grjesim...
11 godina
neaktivan
x360gamer kaže...
negdje sam procitao na stranom forumu da se nemoze i da se korisnici nadaju da ce W10M to ispraviti u nekojem buildu.
Ispravite me ako grjesim...

ne može i sumnjam da će to biti moguće ukloniti... da je moguće na interop otključanima bi se uklanjalo ali nije... ignorirajte i gotovo.. ionako vam ne smeta ničemu. 

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Hteo bih da konačno probam Win 10 Mobile, šta bi trebalo da znam? (probao sam da pretražim temu, ali nikako da unesem prave reči) Skinem Insider aplikaciju i upgradeujem, a ako poželim da se vratim na 8.1, to radim preko WDRT-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Hteo bih da konačno probam Win 10 Mobile, šta bi trebalo da znam? (probao sam da pretražim temu, ali nikako da unesem prave reči) Skinem Insider aplikaciju i upgradeujem, a ako poželim da se vratim na 8.1, to radim preko WDRT-a?

moraš se prijaviti na https://insider.windows.com prvo sa svojim microsoft računom

onda pokreneš Insider aplikaciju na mobitelu, izabereš Fast, mobitel se restarta i onda odeš pod ažuriranja i nadogradiš

kad nadogradiš na W10M ne bi bilo loše da napraviš hard reset jer to se pokazalo da radi najbolje nakon toga...

i da, ako se želiš vratiti na 8.1, onda sa Windows Device Recovery Tool vratiš nazad na 8.1... ne bi bilo loše sačuvati 8.1 verziju na kompjuteru da ti ostane za rezervu. WDRT skine 8.1 u C:\ProgramData\Microsoft\Packages\Products

18 godina
dadn kaže...

...

i da, ako se želiš vratiti na 8.1, onda sa Windows Device Recovery Tool vratiš nazad na 8.1... ne bi bilo loše sačuvati 8.1 verziju na kompjuteru da ti ostane za rezervu. WDRT skine 8.1 u C:\ProgramData\Microsoft\Packages\Products

Dobro da si pomenuo, ovo me je zanimalo, ali nisam našao kako? U WDRT-u mi samo nudi opciju "Reinstall software".

11 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Dobro da si pomenuo, ovo me je zanimalo, ali nisam našao kako? U WDRT-u mi samo nudi opciju "Reinstall software".

da to ti je ta opcija... nemaš druge nit posebnog postupka... skine i vrati trenutno zadnji službeni software a to je 8.1 trenutno

11 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

dok puste sluzbenu nadogradnju na win10, moze se preko insidera instalirat? koje su posljedice, jel se moze mob kompletno sjebat prilikom instalacije ili koristenja insidera?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
kbenzema kaže...

dok puste sluzbenu nadogradnju na win10, moze se preko insidera instalirat? koje su posljedice, jel se moze mob kompletno sjebat prilikom instalacije ili koristenja insidera?

Znali su eksplodirati u manju nuklearnu eksploziju...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Nakon nadogradnje na desetku, hoće li mi ostati ranije instalirane aplikacije. Prvenstveno mislim na mobilno bankarstvo, zbog registracije.

Također, ukoliko mi se ne da čekati, nego odaberem insider program, što se događa sa već instaliranim aplikacijama?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Nakon nadogradnje, najpametnije je napraviti hard reset tako da, da, izgubit ćeš taj "token".

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
14 godina
Sum_of_all_fears kaže...
kbenzema kaže...

Jel se to šališ na račun nas iz Bosne gdje nam redovno eksplodiraju tako telefoni, pa sad imamo problem sa radijacijom?

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
11 godina
neaktivan
Punti kaže...

Nakon nadogradnje na desetku, hoće li mi ostati ranije instalirane aplikacije. Prvenstveno mislim na mobilno bankarstvo, zbog registracije.

Također, ukoliko mi se ne da čekati, nego odaberem insider program, što se događa sa već instaliranim aplikacijama?

za internet bankarstvo logiraj se preko web stranice i napravi redistribuciju podataka za token (mbanking) ako to tvoja banka ima... ja u PBZ to imam i svaki put kad sam zbog testiranja radio hard reset lako sam nazad redistribucijom dobio novi aktivacijski kod

14 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
kbenzema kaže...

Korisnici mi kasnije imali problema, tipa žena bi se krenila žaliti mužu zbog repa, ili pak zbog dva ili više penisa.

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

WiFi Tool za mobitele i PC trenutno besplatno (12 kn)

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/wifi-tool/9nblggh5xz1z

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dex.pwn kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
kbenzema kaže...

Korisnici mi kasnije imali problema, tipa žena bi se krenila žaliti mužu zbog repa, ili pak zbog dva ili više penisa.

Boldano! Misliš da sbi se koja žena bunila? Možda muž, ako je ženi izrastao, ali ako je mužu.. sumnjam nekako. 

15 godina
Moze link od pbz-a?
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Da li je moguće da na novoj L640 više od 2 sata treba da se pokrene ažuriranje aplikacija?.. do tada je sve na čekanju..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
dasoo988 kaže...

Da li je moguće da na novoj L640 više od 2 sata treba da se pokrene ažuriranje aplikacija?.. do tada je sve na čekanju..

ne znam na što točno misliš, ja na 640 (ili bilo kojem drugom WP) nikakvih problema sa ažuriranjem aplikacija nisam imao, nikakvog čekanja... koristiš mobilnu vezu ili WiFi? da ti nije roaming možda uključen (ikona trokuta)? postavljeno ograničenje u potrošnji podataka? 

16 godina
neaktivan
dadn kaže...
dasoo988 kaže...

ne znam na što točno misliš, ja na 640 (ili bilo kojem drugom WP) nikakvih problema sa ažuriranjem aplikacija nisam imao, nikakvog čekanja... koristiš mobilnu vezu ili WiFi? da ti nije roaming možda uključen (ikona trokuta)? postavljeno ograničenje u potrošnji podataka? 

Tek kupljena L640 sve poštelano kako treba ali se ništa ne događa sa ažuriranjem..

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2016 22:37 (dasoo988).
16 godina
dasoo988 kaže...
dadn kaže...
dasoo988 kaže...

Tek kupljena L640 sve poštelano kako treba ali se ništa ne događa sa ažuriranjem..

Ugasi je i upali. Vjerojatno ti je skinuo update za Trgovinu, pa se ona sama zblesala. 

16 godina
neaktivan
WackyZG kaže...
dasoo988 kaže...
dadn kaže...
dasoo988 kaže...

Ugasi je i upali. Vjerojatno ti je skinuo update za Trgovinu, pa se ona sama zblesala. 

Jesam več 2 puta..

16 godina

Pošto ti je to nov mob, onda napravi hard reset, pa neka se ponovno postavi. Nešto se zablesalo. 

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Sinoć sam prebacio svoju L640 na W10 i za sada su utisci pozitivni. Neposredno po upgradeu (i hard resetu), svaka druga stvar koju sam probao da pokrenem je pukla ili se zablesirala ili je tražila update, ali se telefon vrlo brzo sabrao i mogu da kažem da su one meni najiritantnije stvari sa 8.1 bolje na W10 (mail klijent, dialer, tastatura). Multitasking takođe deluje bolje (duža lista pokretanih aplikacija i manje "Resuming" ekrana), a čini mi se čak i da je uređaj trunku responzivniji. Prvi utisak je da se baterija ponaša slično kao i do sada.

Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice