WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.048.137
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito
sirka666 kaže...
Dex.pwn kaže...

Bilo bi dobro da MS krene slušati korisnike. Ovo bi bio dosta dobar dizajn WPa

Kako kome, meni se neke stvari ne sviđaju iz onog koncepta (a i trenutnog dizajna WP), npr mjenjanje crne boje sa tamno sivom, cijela poanta WP je bila u tom ogromnom kontrastu između crnih pozadina u menijima i bijelih slova a sada to sve mjenjaju u tamno sivo i postaje samo skin Androida.

S tim bi se i ja složio, ipak crna na Amoled ekranima štedi bateriju.

17 godina
LittleM kaže...
Jel neko probao spojit neki fitness band ili smart watch na lumie? Microsoft band mi je skup, a ove alternative s kineskih shopova uglavnom podrzavaju samo android i ios.

Jesam, koristim vec par mjeseci xiaomi mi band uparen sa L830. Nije potpuno iskorišten kao što može biti na androidu jer nije moguće postaviti notifikacije.

Baterija na bandu traje 50-60 dana, tako da ne piše kada je zadnje punjenje vjerojatno bi zaboravio. Zadnju put punio sam 30.11.2015. a trenutno je na 42% baterije.

Bind Mi Band, 3rd party aplikaciju sam morao kupiti (nije free kao na androidu), platio sam pretplatu 1.5$ čini mi se za godinu dana. Aplikacija je ok, updatea se redovito, bas danas stigao update za novi miband sa senzorom za otkucaje srca. Inače preko aplikacije još mogu mijenjanti boju u kojoj ledice svijetle i namjestiti 3 alarma. Podaci se sinkoniziraju s onedriveom tako da se nakon hard reset sve može lagano vratiti.

Uglavnom zadovoljan sam jer su koliko sam skužio podaci o koracima i kilometrima vrlo precizni, a isto tako i praćenje sna.

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
17 godina
DommY kaže...
LittleM kaže...
Jel neko probao spojit neki fitness band ili smart watch na lumie? Microsoft band mi je skup, a ove alternative s kineskih shopova uglavnom podrzavaju samo android i ios.

Jesam, koristim vec par mjeseci xiaomi mi band uparen sa L830. Nije potpuno iskorišten kao što može biti na androidu jer nije moguće postaviti notifikacije.

Je li koristis ovu narukvicu jer kontao sam i ja sebi upiknuti jednu jer mi je poprilicno povoljna za ove novce 

http://www.olx.ba/artikal/19531478/xiaomi-mi-band-smartband-pametna-narukvica-pedometar/

15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Može li se ikako produljiti/pojačati vibracija tijekom primanja poruke?

Ili staviti zvuk (kao WhatsApp) za poruku a da je kod poziva prisutna samo vibracija? (pitam bezveze)

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2016 17:10 (ROFLOLMAO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Osobno bih radije dao više novaca za memorijsku karticu i kupio kvalitetnu, nego ovu preko interneta. Osobno držim brdo slika i važnih dokumenata na memorijskoj kartici, pa mislim da je dosta bitno da se ima kvalitetna kartica. Nikad ne znaš kakve mogu doći preko interneta. Eto, moje osobno mišljenje

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
13 godina
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav, mogu li kupiti aplikaciju ako imam Maestro karticu?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

prejeftino i premalo ocijena ima prodavač... takve izbjegavam

15 godina
ilyaz97 kaže...

Koliko ja znam, ne možeš. Piše ti u grupi ako se ne varam o Ebayu, koje su kartice prihvaćene! :)

11 godina
neaktivan
alen4430 kaže...
ilyaz97 kaže...

Koliko ja znam, ne možeš. Piše ti u grupi ako se ne varam o Ebayu, koje su kartice prihvaćene! :)

on pita valjda za trgovinu na telefonu, ne eBay... iz HR regije idu VISA, Maestro i American Express kartice

13 godina
dadn kaže...
alen4430 kaže...
ilyaz97 kaže...

on pita valjda za trgovinu na telefonu, ne eBay... iz HR regije idu VISA, Maestro i American Express kartice

Mislio sam trgovinu na telefonu,znači Maestro može?

11 godina
neaktivan
ilyaz97 kaže...

pa otvori aplikaciju i kupovinu pa idi na dodavanje plaćanja pa ćeš vidjeti što ti nudi... kod nekih operatera možeš i preko računa za mobitel kupiti aplikacije

edit: oprosti, ali ipak ne ide sa Maestro već sa MasterCard

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2016 19:03 (dadn).
13 godina
dadn kaže...
ilyaz97 kaže...

pa otvori aplikaciju i kupovinu pa idi na dodavanje plaćanja pa ćeš vidjeti što ti nudi... kod nekih operatera možeš i preko računa za mobitel kupiti aplikacije

edit: oprosti, ali ipak ne ide sa Maestro već sa MasterCard

evo baš sad vidim da može samo VISA i MasterCard,ima li drugi način za kupnju aplikacije?

17 godina
Dr. Vicko kaže...
DommY kaže...
LittleM kaže...

Je li koristis ovu narukvicu jer kontao sam i ja sebi upiknuti jednu jer mi je poprilicno povoljna za ove novce 

http://www.olx.ba/artikal/19531478/xiaomi-mi-band-smartband-pametna-narukvica-pedometar/

Da, ja sam je sa gearbesta uzeo, mozda da uzmes noviju ima za 23$ nije preskupo. 

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jel zna netko zašto aplikacija Ringtone Maker zeza, znači imam zvuk od 5 i nešto kBa i kad ga otvorim(.mp3) kaže da je file pre velik. Inače traje malo više od jedne sekunde. Ne znam koji mu je, Ativ S je u pitanju.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Jel zna netko zašto aplikacija Ringtone Maker zeza, znači imam zvuk od 5 i nešto kBa i kad ga otvorim(.mp3) kaže da je file pre velik. Inače traje malo više od jedne sekunde. Ne znam koji mu je, Ativ S je u pitanju.

možda je neki čudni codec odnosno nije mp3

btw Fitbit Blaze satovi nisu (potpuno) kompaktibilni sa Windows Phone

http://wmpu.co/1OIG9Qf

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2016 21:51 (dadn).
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Skinio sam Ringtone Maker 8.1 i radi sve.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Korisnici Lumia 925 telefona ako bi mogli da se jave/ako ih ima jos uvek da mi daju odgovor u vezi sa ovim  http://prntscr.com/9n66q7

Da li imate ovaj problem sa telefonom i sa ovom vrstom zamucenosti? Vidi se na slici obelezeno je na sta konkretno mislim. Ili bar postujte ovde neku fotku cisto da uporedim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

kad je moja 925 bila na w10, kamera se teze pokretala i dulje joj je trebalo da se pokrene ali nije to radila. to mi se jedino dogodilo kad mi je stara xperia mini 2 pala i pomaknula se leca. ako lumija nije pala, probaj hard reset, pocisti kameru izvana i slicne stvari.

Black Mist (520) || Dark Mist (925) || Midnight Mist (735)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
odjavljen
animal4444 kaže...

Korisnici Lumia 925 telefona ako bi mogli da se jave/ako ih ima jos uvek da mi daju odgovor u vezi sa ovim  http://prntscr.com/9n66q7

Da li imate ovaj problem sa telefonom i sa ovom vrstom zamucenosti? Vidi se na slici obelezeno je na sta konkretno mislim. Ili bar postujte ovde neku fotku cisto da uporedim.

fokus ili si nestabilno držao mobitel? Dali ti je fotka svaki put u tome dijelu mutna?

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Svaki put je fotka mutna, cak iako okrenem telefon(da probam da zavaram softver) i tad je mutna ali normalno sa druge strane posto je okrenuta. Ali zanimljiva stvar kad recimo snimam video i drzim mirno u mestu i posle pregledam na kompu uopste nema te zamucenosti tada o.O. Kontam da se socivo pomerilo bilo bi mutno cak i kod snimanja, ali nije. Otvarao sam dva puta, cistio i ne pomaze nista. Nzm koliko mi se isplati da kupim novi kamera modul pa da zamenim, ali opet me vuce ono da nije mutno kod klipova...

Edit: probao sam i druge kamera aplikacije ista stvar se desava, kod slikanja mutno sa te strane, kod klipova nije...

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2016 16:36 (animal4444).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

HRT aplikacija za praćenje programa HRT-a

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/hrti/9nblggh5bbps

registracija (meni se aplikacija rušila kod registracije pa evo link za web registraciju)

https://hrti.hrt.hr/#/register

u inozemstvu su dostupne samo domaće emisije zbog autorskih prava

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Wow.. Koristim već više od mjesec dana web HRTi, nisam očekivao da će izdati WP aplikaciju...
Isprobao nabrzinu, radi solidno, vidim ima i neki podsjetnik. Uglavnom, zadovoljan sam. :D
HTC 8X :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
kratos091 kaže...
Wow.. Koristim već više od mjesec dana web HRTi, nisam očekivao da će izdati WP aplikaciju...
Isprobao nabrzinu, radi solidno, vidim ima i neki podsjetnik. Uglavnom, zadovoljan sam. :D

Izgleda da nisam jedini kome se jedan komentar više puta pošalje, kad se šalje s mobitela..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Izgleda. xD Prijavio sam se već. 

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Toliko si oduševljen da si odma puka 6 postova

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
6 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

jel se može na wiber nadograditi za videopozive

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
animal4444 kaže...

Svaki put je fotka mutna, cak iako okrenem telefon(da probam da zavaram softver) i tad je mutna ali normalno sa druge strane posto je okrenuta. Ali zanimljiva stvar kad recimo snimam video i drzim mirno u mestu i posle pregledam na kompu uopste nema te zamucenosti tada o.O. Kontam da se socivo pomerilo bilo bi mutno cak i kod snimanja, ali nije. Otvarao sam dva puta, cistio i ne pomaze nista. Nzm koliko mi se isplati da kupim novi kamera modul pa da zamenim, ali opet me vuce ono da nije mutno kod klipova...

Edit: probao sam i druge kamera aplikacije ista stvar se desava, kod slikanja mutno sa te strane, kod klipova nije...

Hard reset? Drugi firmware?

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Probao i hard reset, i drugi firmvare i cak sam naso Rom pa sam se vratio na win 8.0 sad nzm da li je to bio Amber ili pre Ambera, zatim probao i Black i Cyan i Denim sada i wm10 ne secam se ni ja vise. I uvek je isto. Dok se snima klip nema toga cak i kad uhvatim SS od klipa nema zamucenosti. Ali prilikom slikanja javlja se to. Stvarno nemam pojma zasto, nelogicno mi da je defektna kamera kad su klipovi cisti, a slike imaju tu zamucenost. Ne vidjam to kod drugih modela, tj bar po onim review-ovima i slika drugih korisnika...Dosta cudno, probao takodje i manuelne postvake i auto bez razlike, druge kamera aplikacije.... Razmisljam da kupim drugi modul kamere (polovno nesto normalno) pa da zamenim i da probam onda da vidim kakvo je stanje. Osim ako ne postoji jos nesto sto mogu da uradim ako neko zna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice