WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.052.900
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Je li se ovo ne moze sakriti navigation bar u TubeCast i slicnim aplikacijama (10)?

edit: do builda je i MS-a, nista dok oni ne poprave :(

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2015 1:07 (neo.gz).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

USB OTG na 950

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
dadn kaže...

USB OTG na 950

Heh koji ogromni "resuming"...

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Gubi li se garancija stavljanjem builda?

0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Pratim ovu temu dost dugo a nikako da se odlučim isprobati taj WM10 na mojoj 925. Da stavim ili ne? To mi je jedini mobitel, tak da mora većina toga raditi kao i na 8.1 : pozivi, SMS, viber, whatsup, facebook messenger, kamera, alarmi

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Je li se kome dogodilo da Groove music ne pronalazi glazbu? 

I da, je li itko isprobao radi li OTG na windows 10 mobile?  

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2015 11:10 (majstorSZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

@Daynn radi dobro. Podržava li 630 OTG ?

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Silwncer kaže...

@Daynn radi dobro. Podržava li 630 OTG ?

Mislim da 630-ka ne podržaje OTG, čini mi se da sam probavao jednom i uvjerio se u to

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2015 11:40 (Haker_x).
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Na "starim modelima" (52,53,63,64,73,82,83,92,93,102,103,152x), koliko se sjećam da sam čitao OTG neće biti omogućen, zbog hardverski razloga. Tek novi modeli, trenutno 550 (mada, pitanje je za nju) i 950/XL imaju OTG omogućen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Crofarmer kaže...

Gubi li se garancija stavljanjem builda?

ne gubi se. zašto bi se gubila? pa Microsoft traži testere koij su nestrpljivi da isprobaju testne verzije.

11 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

Na "starim modelima" (52,53,63,64,73,82,83,92,93,102,103,152x), koliko se sjećam da sam čitao OTG neće biti omogućen, zbog hardverski razloga. Tek novi modeli, trenutno 550 (mada, pitanje je za nju) i 950/XL imaju OTG omogućen.

u svoj priči izgleda da su ljudi zaboravili ono "najjednostavnije", podrška za BT miša i tipkovnicu (i eventualno i druge uređaje)

dok sam testirao jedne od prvih builda na 920 onda sam isprobao Microsoftovog BT miša i radio je... da li je netko probao na novijim buildima?

17 godina
WindowsPhone - Općenito

Evo, sad sam napravio backup aplikacija i poruka na OneDrive. Kaj se desi nakon instalacije WP10 ako napravim Hard reset? Dal je bolje napraviti restore iz clouda ili sve aplikacije nanovo instalirat?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Daynn kaže...

Evo, sad sam napravio backup aplikacija i poruka na OneDrive. Kaj se desi nakon instalacije WP10 ako napravim Hard reset? Dal je bolje napraviti restore iz clouda ili sve aplikacije nanovo instalirat?

poruke će ti se vratiti (ovisno o postavkama za backup poruka) čak i ako ne odabereš da ti se automatski vrate postavke i ostalo iz backupa... 

i još jedna stvar: nisi backupirao aplikacije u cloud. backupirao si listu aplikacija kojih si vlasnik, podatke iz njih (ako to podržavaju) i postavke

14 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

Očekivao sam da će biti tako nešto. To je malo glupa filozofija, Android uređaji to imaju već dosta vremena, a nas kao hardver koči. Nije da ne mogu bez toga ali eto, nekako sam se nadao da će biti omogućeno na win10m. 

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Koja glupost,imam puno stickEva i sad neću moći koristiti OTG... 👎

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
3 0 hvala 3
16 godina
Daynn kaže...

Ja sam nakon hard reseta iz predostrožnosti i mog mira da znam da je sve "na novo" instalirao ispočetka, ali ako hoćeš, slobodno backup povuci.

Rado bi probao BT miš i tipkovnicu, ali nažalost, nemam ih doma pa ne bih znao kako rade na WIn10 buildovima, ali s obzirom da u postavkama ima "mouse", onda bi trebalo raditi. 

Oni koji korsite mzabu i skinuli im se 2.0.0 verzija, ne radi m-foto plati, a navodno nekima ne radi aplikacija uopće (ne prijavljuje se). Čuo sam se sa službom, radi se na hotfixu (s time da mćfoto ne radi ni na iOSu, izgleda da je Asseco nešto zaboravio dodati). 

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Zna se ko je glavni :) #1 na državnom rangu u Cloud Raiders !

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav društvo. Dobio sam opciju za zamjenu Lumije 535, stari uređaj je bio neispravan, pa sam ga odnio i dobio mogućnost povrata novca ili zamjene za neki skuplji uređaj. Gledao sam malo po dućanima u inozemstvu, točnije Austriji, Lumiju 640. Mobitel mi se jako sviđao, i u konačnici bih trebao nadoplatiti samo cca 20 eura za Lumiju 640. Mislite li da se isplati dati tih 20 eura da bih dobio bolji uređaj ili da ništa ne nadoplaćujem i uzmem Lumiju 535? U Zagrebu sam Lumiju 535 platio, ako preračunamo u eure, oko 110 eura, a Lumiju 640 bih mogao dobiti za 130 eura. Svaki savjet i komentar je dobrodošao. Unaprijed hvala :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kratko i jasno - DA, uzimaj 640.
Uredaj je u svakom pogledau bolji od 535.
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Gadno bi pogriješio ako za samo 20€ više nebi uzeo 640-ku koja je itekako bolja od 535-ice

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2015 17:22 (Haker_x).
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
WindowsPhone - Općenito

kakva je procedura da se vratim sa zadnjeg win10 builda na sluzbeni zadnji 8.1 na lumia 1520? tako da bude u tvornickom stanju

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
digitall kaže...

kakva je procedura da se vratim sa zadnjeg win10 builda na sluzbeni zadnji 8.1 na lumia 1520? tako da bude u tvornickom stanju

sa Windows Device Recovery Tool

http://www.microsoft.com/hr-hr/mobile/podrska/faq/?action=singleTopic&topic=FA142987

download: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=525569

12 godina
neaktivan
Smanjite ton na tipkama za glasnoću za vrijeme razgovora.
12 godina
neaktivan
dajac59 kaže...

da li zna tko kako da me kad pričam s nekim  nečuju svi ostali oko mene,kako to rješiti i vidim da kod puno mobitela ima to----

Smanjite ton na tipkama za glasnoću za vrijeme razgovora

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2015 19:45 (zoran_k).
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

na RTM radi BT miš uparen sa L640... 

Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
WindowsPhone - Općenito
ima li ko prijedlog za alternativni browser osim uc browsera? rusi se konstantno jos od win phone 8.1
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Surfy Browser možda?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Kako da namjestim u Alarms and Clock normalno vrijeme,da mi ne bude ovo AM i PM? 

ARSENAL
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice