OPET ignore činjenice da app NE MOŽEŠ NAPRAVITI ako nemaš pristup APIju!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neću ulaziti u rasprave o tome kako se prave aplikacije jer o tome nemam pojma.
Ali bi MS mogao napraviti nešto po tom pitanju, barem kod vodećih aplikacija tipa FB, Viber, Whatsapp itd..
Imaju love na bacanje pa neka malo te love ulože u developere. Neka ih "podmažu" sa kojim milijonom za razvoj. 
Jedna od najglupljih isprika je da je kodiranje previše "ograničeno".Oni svi mogu napraviti top notch aplikacije (XAML Factory pravi dobre aplikacije) ali jednostavno neće. Whatsapp je ugledan messenger ali gui je uzas,isto za Viber. Sa 10 (nadam se) da će biti dosta bolje.
Evo malog testa nove funkcije, ovo je super slow-mo na 120 fps-a. Vidi se da tu treba još malo dorade, iako nije loše...
CCPlayer.
Probao, ne prepozna ih
CCPlayer.
Probao, ne prepozna ih
prepoznaje ih... nešto krivo radiš... titl mora biti zajedno sa video fajlom i potpuno istog imena kao i video fajla, te u srt formatu (možda može i u drugom ali ja uvijek koristim srt i uvijek radi)...
čak mi titlovi rade i u orginalnoj XBOX video (Videozapis) aplikaciji...
prvi screen sa reklamom je CCplayer, drugi bez reklame je Videozapis aplikacija (XBOX Video)
meni isto titlo ve super prepoznaje a slika nemože biti bolja
Lock Screen Agenda aplikacija trenutno besplatna (8 kn)
http://windowsphone.com/s?appid=fbe380e4-dd04-4d29-bbbd-389a40ec6cdf
Je li ko stavio novi build ?
Je li ko stavio novi build ?
koji je zadnji ? Ja imam 10581 i ne nudi mi nikakav update
Sami sebi smo najveci neprijatelji
10586 izgleda još nije stigao .
izgleda da nije (barem kod mene)
Sami sebi smo najveci neprijatelji
Ako vam WP ne odgovara, nemojte ga koristiti. Simple.
WP meni najviše odgovara, što ne znači da nema mana, ali ima (za mene) najmanje od ostalih sustava.
Ti pričaš sa developerske strane jer znaš što sve treba za napraviti program, aplikaciju, ali nekome tko nema pojma što se događa u pozadini je jedino bitno da facebook na windows phone-u radi.
WP meni najviše odgovara, što ne znači da nema mana, ali ima (za mene) najmanje od ostalih sustava.
Ti pričaš sa developerske strane jer znaš što sve treba za napraviti program, aplikaciju, ali nekome tko nema pojma što se događa u pozadini je jedino bitno da facebook na windows phone-u radi.
P gle, nije to smo na ovom forumu: na iPhoneu ili Android telefonu nitko neće kriviti Apple ili Google ako, recimo, Facebook, Viber ili Whatsapp ne rade ili imaju prebleme u radu.
Ali, na WP-u je za sve kriv Microsoft. Dajte najte srati!
P gle, nije to smo na ovom forumu: na iPhoneu ili Android telefonu nitko neće kriviti Apple ili Google ako, recimo, Facebook, Viber ili Whatsup ne rade ili imaju prebleme u radu.
Ali, na WP-u je za sve kriv Microsoft. Dajte najte srati!
Smatram da je na Microsoftu odgovornost da privuče developere na svoj sustav u nadi da će on narasti.
Nakon što su nama korisnicima onako okrenuli leđa sa OneDriveom mislim da je uredu se buniti protiv takve kompanije.
Kad će Microsoft početi roll out 10 za mobitele ?
Negdje u prosincu ove godine.
već si zaboravio tablicu koju sam stavio http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/windowsphone-opcenito/171719.aspx?page=376&jumpto=4830907&sort=asc&view=flat? :)
imam jedno pitanje a to je da li je moguće da nešto prenesem na tv,primjera radi imam jedan super program sa sportskim kanalima koji idu uživo i sad me zanima da povežem tel.sa usb kablom na tv i da gledam na njemu,koliko se sjećam da to nije moguće ali evo da vidim odgovor
imam jedno pitanje a to je da li je moguće da nešto prenesem na tv,primjera radi imam jedan super program sa sportskim kanalima koji idu uživo i sad me zanima da povežem tel.sa usb kablom na tv i da gledam na njemu,koliko se sjećam da to nije moguće ali evo da vidim odgovor
Možda bežično pomoću Project My Screen (ili s USB-om na PC isto pomoću Project My Screen)
Koja je to aplikacija na lockscreenu?
Koja je to aplikacija na lockscreenu?
Nije locksreen, radi se o Start screen - u.
Datum je Calendar, prozirni Viber i Skype su dodani sa Transparency Tile Pack - om, a "prazni" tile - ovi su složeni sa Transparency Tiles aplikacijom. S obzirom da sam na Win 10 Mobile, postavio sam transparentnost ikona na 100% i dobio ovaj look. Ovako to izgleda "u backgroundu", sa vidljivim tileovima.
Domišljato. Ja jedva čekam 10 za svoju 630. Nego zašto nema videa od 10586 ?
Domišljato. Ja jedva čekam 10 za svoju 630. Nego zašto nema videa od 10586 ?
Mobile build 10586 još nije izašao službeno, ali da te podsjetim, prije 3 dana si sam stavio link na video od WMPU - a koji su se dočepali 10586 builda.
E ovako mozda je kriva tema ali imam problem sa Lumiom 925. Naime uzeo sam je polovnu pre dva dana uradio hard reset updejtovao na Denim i bukvalno je u stanju da kad mi je upaljen wifi ili mobilni podaci, da mi baterija ode u roku od nekoliko sati. Da li je to normalno? Pogasio sam bekgraund procese koliko sam mogo, ostavio sam samo Viber na allowed da radi, i ono sto sam primetio je da mi na svakih par sekundi prima ili salje podatke preko mreze dok nista nije aktivno. Svaka sinhronizacija je ugasena, procesljao sam skoro ceo internet i ne mogu da dodjem do resenja, nelogicno mi je da mi samo zbog vibera toliko cucla bateriju. Ako moze mala pomoc stvarno ne znam sta da radim vise. I imam jos jedno pitanje kako se snalazite sa windows keyboard-om? Posto sam primetio da nema predictive text na nasim jezicima?
Edit:
Ovo mi je prvi windows telefon :D
Ja svoju svaki dan punim...
E ovako mozda je kriva tema ali imam problem sa Lumiom 925. Naime uzeo sam je polovnu pre dva dana uradio hard reset updejtovao na Denim i bukvalno je u stanju da kad mi je upaljen wifi ili mobilni podaci, da mi baterija ode u roku od nekoliko sati. Da li je to normalno? Pogasio sam bekgraund procese koliko sam mogo, ostavio sam samo Viber na allowed da radi, i ono sto sam primetio je da mi na svakih par sekundi prima ili salje podatke preko mreze dok nista nije aktivno. Svaka sinhronizacija je ugasena, procesljao sam skoro ceo internet i ne mogu da dodjem do resenja, nelogicno mi je da mi samo zbog vibera toliko cucla bateriju. Ako moze mala pomoc stvarno ne znam sta da radim vise. I imam jos jedno pitanje kako se snalazite sa windows keyboard-om? Posto sam primetio da nema predictive text na nasim jezicima?
Edit:
Ovo mi je prvi windows telefon :D
tek na win 10 dolazi predictive tekst (i word flow pisanje) za HR tipkovnicu... ovo za bateriju nije dobro. trebala bi ti barem 24 sata izdržati.. pogledaj pod "ušteda baterije" koja aplikacija najviše "siše" bateriju....
možda je već prijašnji vlasnik izmrcvario bateriju više nego što je trebao ili ima neki drugi problem....