WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.057.094
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Uzimam službeni.,prvi put sam odustao a sad zbog opisa posla mi je potreban...pa gledam Lumiu 640. Ne bi uzimao Android ili IOS mobitele jel imam S6 pa mi ne trebaju dva top mobitela...

Šta kažete na lumiu 640?? Za pozive, net, e-mail, također office paketi.,sve isto kao što imam na računalu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2015 12:30 (R36).

0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Preporuka za L640. To je super mob a cijena je isto odlicna..

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
malina22 kaže...

Ono sto mene zanima je kako se ponasa cpu i 1 giga rama na 640xl. 

Nek neko ko ima taj telefon napise iskustvo i ako je probao bild desetke kako je iskustvo sa njim.

ponašaju se odlično. nema tu zamjerki. WP je poznat da radi dobro i na duplo manje rama

640 i 640XL su definitivno uređaji kojima je teško biti nezadovoljan. Što se tiče 10-ke, iz mojeg kuta gledanja ja ju baš ne volim. Još uvijek nije to to što bi trebalo biti. previše bugova... čekajmo finalnu verziju pa da vidimo kako će se to ponašati, sada razgovarati o testnim buildima je suvišno jer skoro svakih tjedan-dva dobijemo novi i svaki novi ima neki drugi problem. No svakim novim izgleda da radi sve bolje i bolje.

11 godina
neaktivan
R36 kaže...

pa gledam Lumiu 640. Ne bi uzimao Android ili IOS mobitele jel imam S6 pa mi ne trebaju dva top mobitela...

bude ti 640 zasjenila ove "top" modele ;) hehehe malo šale. istina, 640 se ne može mjeriti s njima ali ipak će u nekim stvarima biti bolja od njih.

14 godina
neaktivan
BlackDwarf kaže...

Preporuka za L640. To je super mob a cijena je isto odlicna..

Ma to ću i uzet...Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2015 13:04 (R36).
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ovako malo offtopic, ako volite "oblačiti" svoje mobitele...

ja sam za svoju 640 LTE uzeo plavu (cyan) masku i prozirnu plavu TPU zaštitnu masku.. izgleda odlično u toj kombinaciji :)

linkovi n aebay za LTE (ne paše na XL)

http://www.ebay.com/itm/291523217608

http://www.ebay.com/itm/251998753673

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2015 13:06 (dadn).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
esko kaže...
majstorSZ kaže...
Trenutno koristim L920 i planiram upgrade na L930 ali me najviše strah kamere. 920-ka me nekako razmazila.

Iskreno ne znam kolko taj upgrade ima smisla. Dobije se ono malkice veci display, 1 gb vise rama i full hd rezolucija ali to je sve premalo da bi se imala potreba za zamjenu. Eh ne znam jedino kolko ce win 10 ci kad dodje na svoje znacit ta giga rama. Mozda ima neki kolega koji je vec imao oba ta telefona pa ce ti on bolje rec :)

Ima smisla zato što wp8.1 puno bolje radi na quad-core procesorima. L920 je već zastario model koji polagano štuca s aplikacijama- loading/resuming, a i procesor troši dosta baterije. Vjerujem da je L930 barem racionalnija po potrošnji baterije i nešto veći ekran uz skoro iste dimenzije. 

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
14 godina
odjavljen
BlackDwarf kaže...
dadn kaže...

Prednarudžba Lumia 950/950XL preko njemačkog Amazona je dostupna.

Cijena za 950 (SS i DS) je 599 €

Cijena je 699 € za 950 XL

poklon jastuk za bežično punjenje i memorijska kartica 32 GB (oko 50 € vrijednost poklona)

Znači oko 5400 kn za XL, 4600 kn za "običnu"... pa tko ima para neka mi kupi jednu a poklonim mu jastuk i karticu :)

http://www.amazon.de/gp/product/B016AAM51U

Ista cijena za SS i DS.

Budemo vidjeli kakva će cijena biti kada izađe... Ne mora značiti da će svagdje biti ista cijena. I uostalom tko kupuje mob odmah prvi dan? Prvo se pričeka koji po godine(ako ne i više) i onda se uzme mob..

18 godina
dadn kaže...

ja sam za svoju 640 LTE uzeo plavu (cyan) masku i prozirnu plavu TPU zaštitnu masku.. izgleda odlično u toj kombinaciji :)

I kakva ti je ta maskica? Skripi li? 

Vec duze vrijeme drzim u listi pracenja, a ti si prvi kod kojeg vidim da je kupio od istog trgovca.

18 godina
dadn kaže...
Silwncer kaže...

Čekaj,to za operatera skine mi s računa ili ?

da. kod pretplate dođe zaračunato na računu, s bonaša ne znam kako je sad... znam da je prije išlo pa onda opet nije. ako je netko probao neka javi

Malo kasnim,ali da potvrdim kako kupnja preko VIP bonova ide glatko. Odmah umanji bon za potreban iznos.

Jednu debitnu karticu imam spojenu na MS acc zbog Office365 pretplate i uvijek me sustav pita želim li možda koristiti tu karticu ili vip bon.

Baš danas kupio za laptop jednu aplikaciju od 8kn i windows 10 nakon klika Kupi, odmah tereti karticu koja je u MS računu.  Na Lumiji kliknem bankarstvo i odmah vidim naziv transakcije od 1€.

Za mobitel koristim AppyWeather, a na laptopu  ovu novu aplikaciju Forecast HD.  Čim sam vidio da koristi dva najpouzdanija izvora, oduševio sam se...forecast.io i yr.no.

Uglavnom , što se tiče naplate sve ide glatko kod mene (VIP bonovi & VISA debit).

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2015 17:06 (torrente).
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Stigao update za Lumia Camera.

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
BlackDwarf kaže...
dadn kaže...

I kakva ti je ta maskica? Skripi li? 

Vec duze vrijeme drzim u listi pracenja, a ti si prvi kod kojeg vidim da je kupio od istog trgovca.

nije baš od istog jer ja sam kupio prije par mjeseci kad nisu imali na izbor mat i smooth pa sam tražio najsličnijeg ali maske su dobre. u biti kad ju staviš kao novu nema nigdje škripanja ali nakon jedno 5-6 skidanja i stavljanja, malo se škripanja pojavljuje u donjem desnom kutu ali samo kad pritisnem prstima jače.

17 godina
odjavljen
skank666 kaže...

Offline mape ima već u 10536 buildu i dođe jako korisno, pogotov za van, da ne troši ionako jadan roaming promet. Imam skinute karte Slovenije i prije koji tjedan mi je poprilično pomoglo.

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
18 godina
Silwncer kaže...

Stigao update za Lumia Camera.

Koji model koristis?

dadn kaže...

nije baš od istog jer ja sam kupio prije par mjeseci kad nisu imali na izbor mat i smooth pa sam tražio najsličnijeg ali maske su dobre. u biti kad ju staviš kao novu nema nigdje škripanja ali nakon jedno 5-6 skidanja i stavljanja, malo se škripanja pojavljuje u donjem desnom kutu ali samo kad pritisnem prstima jače.

I mislio sam da ce nakon nekog vremena. Tak men na L630, ali ovo bi curi. Thx

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

630

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
skank666 kaže...

Offline mape ima već u 10536 buildu i dođe jako korisno, pogotov za van, da ne troši ionako jadan roaming promet. Imam skinute karte Slovenije i prije koji tjedan mi je poprilično pomoglo.

Ma jasno mi je da to postoji odkad je here mapa ali više me je zaintegrilalo mogućnost dodavanja još jedne srednje pločice ilitiga dvije velike na 1080+ ekranima, spremanje karata na SD karticu, egde sync napokon  i skaliranje svega.... Ne čini mi se baš kao da ste pročitali dobro :D evo i u slikama. Cool stvari dolaze!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Novi build :

Microsoft releases Windows 10 Mobile Build 10549 to Insiders

http://feedproxy.google.com/~r/WmPowerUser/~3/0ARTflfKeek/

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

PFFFFF! Moramo na 8.1 da bi na ovaj novi!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

PFFFFF! Moramo na 8.1 da bi na ovaj novi!!!!

K'o da sam imao feel da moram vratiti na 8.1. Pred 2 dana napravio flash. Niš, čim se stigne dome, downloadanje.

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

što neće smisliti... znate što kažu za budal i njegove novce :) hehehe

http://nokiamob.me/2015/10/14/vjerovali-ili-ne-ali-postoji-i-donje-rublje-za-mobitele/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Da li da sada sve brisem i vracam na 8.1 da bi mogo na novi build...bas se dvoumim, neda mi se sve na novo ispocetka a zanima me novi build...jel stavio netko?

Na L830 mi vise ne traje baterija bez problema cijeli dan, neznam sto je, prazni se sama od sebe, uopce ne koristim mob a pada po 5% svaki puta kada ga pogledam...

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Upravo stavljam.. Bome, brzo mi je reflashalo mobitel na 8.1, valjda 2 minute je prošlo...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Evo i ja krenuo vracati na 8.1 pa cemo vidjeti 

I evo naravno problema...

Spojio mob, pokrenuo WDRT, skinuo software (valjda 8.1, nemam bas nekih opcija), i kad se mob restarta onda se pojavi ovaj ss...ne znam kako da se drukcije vratim na 8.1...

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2015 22:55 (DommY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Upravo instalirano i prvi dojam je ok al vidićemo.

Imam namjeru napravit hard reset ali tek sutra (moram prije vidit kako radi)

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2015 23:03 (nicky.sl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DommY kaže...

Spojio mob, pokrenuo WDRT, skinuo software (valjda 8.1, nemam bas nekih opcija), i kad se mob restarta onda se pojavi ovaj ss...ne znam kako da se drukcije vratim na 8.1...

Drugi USB port, drugi kabel, soft reset mobitela (volume down + power). I ne zaboravi očistiti cache od apliakcije, imaš u postavkama, da se nanovo skine image. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2015 23:06 (WackyZG).
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Here Maps, Here City Lens i WhatsApp imaju ažuriranje

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WackyZG kaže...
DommY kaže...

Drugi USB port, drugi kabel, soft reset mobitela (volume down + power). I ne zaboravi očistiti cache od apliakcije, imaš u postavkama, da se nanovo skine image. 

Hvala, ali ništa nazalost. Sve od navedenog sam isprobao i opet isto -.-

Jos neke ideje mozda?

16 godina
DommY kaže...
WackyZG kaže...
DommY kaže...

Hvala, ali ništa nazalost. Sve od navedenog sam isprobao i opet isto -.-

Jos neke ideje mozda?

Hard reset. Ako ni to ne pomogne, Nokia Recovery i NaviFirm su najbolja opcija. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice